Behind the mask of..........Ciaran Padric Rafferty
Hebben jullie dat ook wel eens? Dat je jezelf afvraagt of de persoon achter een account hetzelfde zou reageren? Of misschien juist volledig ander is? Wij van SoMe gaan mensen interviewen om hier achter te komen. Evangelien was misschien wel iets te enthousiast voor dit interview. Ze is dan ook wat bevooroordeeld. Pak snel wat ijs en pizza, want vandaag leren jullie alles van het afdelingshoofd van de dassen!

- Van : Evangelien Borghesius

4963364.png

 

Naam: Ciaran Padric Rafferty

Leeftijd: 31
Afdeling: Huffelpuf
Baan: Afdelingshoofd Huffelpuf 
Lievelingseten: Ijs en pizza
Lievelingsdrankje: Water
Patronus: Tinker
Nationaliteit: Iers
 

 

 

 

Naam: Jason

Leeftijd: 30
Afdeling: Huffelpuf
Baan: Student en werkzaam als winkelmedewerker
Lievelingseten: Ijs, pizza en snoep
Lievelingsdrankje: Water
Patronus: Nebelung kat
Nationaliteit: Nederlands/Iers

 

4963381.png

 

Eigenlijk komt Ciaran voor het grootste deel wel met mij persoonlijk overeen. We zijn beide relatief rustig, denken eerst goed na voordat we iets doen en impulsief gedrag is iets wat je bij geen van beide tegen zult komen. Ook is het erg lastig om mij boos te krijgen. Lukt je dit, dan heb je wel echt serieus je best moeten doen en is het waarschijnlijk doordat je iemand die veel voor mij betekend van streek hebt gemaakt. Want ook dat zijn we beide, ontzettend beschermend. Ik ga voor mijn daadwerkelijke vrienden door het vuur en ook Ciaran zal dit doen. Verder zijn er nog meer overeenkomsten voornamelijk op het gebied van hobbies. Ook ik speel de gitaar en zing graag, wandelen is iets wat ik regelmatig doe en ik ben gewoon graag buiten in het algemeen. Oh en blote voeten. Als het even kan draag ik geen schoenen, helaas ben ik hier wel iets minder volhardend in dan Ciaran dit is en schiet toch vaak gauw even slippers aan voordat ik het huis verlaat.

 

4963384.png

Een van de weinige verschillen is natuurlijk zijn afkomst en de manier waarop hij is opgegroeit. Mooi niet dat ik in de middle of nowhere opgegroeit ben, laat staan in een bos. Daarnaast is hij vrij open als het gaat om zijn persoonlijkheid, iets wat ik dus totaal niet ben. Er zijn maar heel weinig mensen die echt tot me door weten te dringen en die kies ik ook zeer zorgvuldig. Daar heeft Ciaran ook wel een handje van, maar in een mindere mate dan mij en alleen op een bepaald gebied. Hierdoor maakt hij makkelijk vrienden en ziet mensen ook gauw als iets dergelijks. Ik zelf ben hier behoorlijk 'traag' in en zal iemand niet gauw ook daadwerkelijk als een vriend bestempelen. Ben redelijk gesteld op mijn rust en ook absoluut niet van de kinderen (zal er nooit vrijwillig aan beginnen). Iets wat hij dus wel weer is.

 

4963386.png

Tja, wat valt er over mij te vertellen, ik ben hier zo slecht in eh. Op dit moment studeer ik Business Management en heb hiervoor een opleiding Dierverzorging afgesloten. Werk dan ook in een.. soort van dierenwinkel. Eigenlijk gewoon een aquarium en visvijver speciaalzaak waar we ook nog het een en ander aan reptielen verkopen. Hier heb ik het erg naar mijn zin, super leuke collega's en er valt eigenlijk altijd wel wat nieuws te leren. Naast WoP game ik veel. Denk hierbij aan veel verschillende games in het MMORPG genre, maar ook simulator games en RPGs. Ook heb ik een liefde voor de oude Kelten (heeft iets met afkomst te maken waarschijnlijk) en daarnaast verscheidene mythologiën/theoriën (aliens! overal xD). Verder... heb ik eigenlijk verbazingwekkend weinig huisdieren, op het moment zijn dit alleen twee katten.  En, dat was het eigenlijk wel zo'n beetje. Vragen staat altijd vrij natuurlijk. Oh en ik doe aan cosplay, al heb ik daar tegenwoordig niet zo gek veel tijd meer voor helaas. 


#ciarancosplay #ftw #dassen

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Irma Butterfly

Irma Butterfly Leuk om te lezen! :-)

Verbannen gebruiker

Verbannen gebruiker Super leuk ! :D

Gabriel Carstairs

Gabriel Carstairs Ciaran!!! Super tof om meer oven SenCy te lezen!!!

Evangelien Borghesius

Evangelien Borghesius <3 zowel IC als OOC een fantastisch persoon <3

Daan Siebelink

Daan Siebelink erg leuk cy, leuk om terug te lezen en meer te weten over onze lieve afdelingshoofd en zwerkbalcoach, gogo cy of jason :D

Blondy McCall

Blondy McCall Heel erg leuk om te lezen ^-^

Amora Tyson

Amora Tyson Super leuk weer :D

Spencer Montgomery

Spencer Montgomery Leuk gedaan weer Cy! <3

Chlo Edwards

Chlo Edwards Jasoooon! Super leuk om te lezen! En om te zien hoeveel we ook alweer gemeen hebben ♡♡

Yentl Cartier

Yentl Cartier Super leuk weer!

Boelsje Red

Boelsje Red Leuke interview, ontzettend leuk om te lezen!

Namine Gale

Namine Gale Looove it

Bambi Gardener

Bambi Gardener Niicee!:D❤❤

Anouk Hammel

Anouk Hammel Jasooonnnnn ♡ Super leuk om te lezen! :D

Michael Doublier

Michael Doublier Nice! Heel interessant om te zien hoe je eigenlijk best wel gelijk bent aan je karakter. en Cosplay ftw! ♥

Lola Temple

Lola Temple Beautiful person ❤

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte