De Kwebbelende Klassenoudsten - Editie 2, Jaargang 18

- Van : Nikita Hunter

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Luna Silver

Luna Silver Wat een leuke editie weer. Ik vind de nieuwe rubrieken zeker leuk, vooral de rebus!

Nathaniel Ainsworth

Nathaniel Ainsworth Heel erg leuk weer! En de een leuke vraag voor jullie als klassenoudste! Die rebus moet ik wel even voor gaan zitten hoor! Hopelijk niet te moeilijk boor mij :P Mijn complimenten voor de nieuwe editie!

Abigail Ainsworth-Thorne

Abigail Ainsworth-Thorne Oh wat een leuke editie weer! :D Super leuk ook om te zien welke andere baantjes jullie wel eens een dagje zouden willen uitproberen. Wie weet bedenken we wel eens zo'n dag, in de toekomst :3 Ik ga maar weer eens wat topics stalken denk ik zo, Aquila heeft er zoveel hahaha. Die rebussen moet ik nog eventjes over puzzelen hoor! ♥

Saoirse Fraser

Saoirse Fraser dit herinnert mij dat ik nog op sommige topics moet reageren. OOPS Kuch kuch *rent snel naar de topics*

Luna Rosewood

Luna Rosewood Wat een super leuke editie van de KK. Enorm genoten van alle rubrieken en wat een super leuke vraag van Cyra. Awesome antwoorden ook, echt heel leuk om te lezen. Leuk zeg een professor die zo heerlijk actief is met topics. Ik ben weer benieuwd naar de volgende editie.

Rosie Robbins

Rosie Robbins Ik heb echt genoten van deze editie van de KK! Super gaaf om de nieuwe rubrieken te lezen en ik mag hopen dat de klassenoudsten gewoon op hun plaatsje blijven ;))). En Aquila: ga vooral door met die leuke topics van je! Ik kijk stiekem nu al uit naar de volgende editie!

Wende Aster

Wende Aster Wat een super leuke editie, met super veel nieuwe dingen! Lekker met Chocomelk zitten lezen. Genoten! Wat een leuke rubrieken! Ik ga wel even rondneuzen in de Topics! Ben nu wel erg nieuwsgierig wat er allemaal gebeurt hihih.

Caecilia Dalca

Caecilia Dalca Aaah wat een leuke editie weer! Al die baantjes die iedereen wil zijn vind ik wel goed bij ze passen, zeker Oddie en zn leesobsessie! En Aquila komt zeker overal voor, jeetje volgens mij heeft hij wel 30 topics. Dat ie dat redt buiten zn professor leven om! Alle dingen zijn heel leuk vernieuwd ook, en die rebussen zien er zeker bekijkingswaardig uit, wie weet gooi ik binnenkort wel even een uiltje naar Nikita!

Mason Klank

Mason Klank Wat een leuke editie zeg, wat leuk om te lezen welk baantje jullie anders zouden willen hebben als jullie een dag zouden mochten wisselen. Die professor Franklin is ook overal te vinden. Dat raadsel ik ben er nog niet helemaal over uit, ik puzzel nog even door!

Ellen Aster

Ellen Aster Wat een leuke KK! Topiccer van de maand is echt een superleuke nieuwe rubriek, gefeliciteerd professor Franklin! Ik ga de genoemde topics maar eens goed stalken! De update in hoe 'Mijn dag als Klassenoudste' eruitziet vind ik ook super, die KO-dilemma's vind ik echt leuk bedacht. Rayen heeft er ook hele leuke antwoorden op gegeven! De vraag aan de KO's en hun antwoorden zijn ook al zo leuk! :D Hmm wat zou ik zelf voor ander baantje willen...misschien zou ik ooit wel Klassenoudste willen zijn! Maar nu ben ik nog veel te blij als AL Toverdranken haha. Jaaa rebussen, feest! Ik ga Nikita zeker uilen met de antwoorden. Echt mijn complimenten voor deze bruisende, dynamische KK!

Alex Lynch

Alex Lynch wat een leuk artikel!

Aidan Crane

Aidan Crane WAUW !! Wat een geweldige editie hebben jullie ervan gemaakt en zoveel nieuwe rubrieken en alles in een ander jasje in deze al te gekke code! Mijn complimenten hoor, dit hebben jullie echt super leuk gedaan ! <3 En jullie zijn altijd welkom hoor voor een dagje in mijn team, maar pas wel op hoor, ik weet dat jullie gaos gewend zijn maar uhhh we willen jullie natuurlijk niet zo gek maken als een koekoesklok, al denk ik dat ik dan ruzie krijg met Niki als ik jullie leukerds steel ♥

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte