De Kwebbelende Klassenoudsten - Editie 3, Jaargang 14

- Van : Nikita Hunter

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Daisy Woodbane

Daisy Woodbane Wow acht kinderen maarliefst? Dat is wel errug eh.. veel! Sterkte alvast! Leuk om jouw dag als KO te mogen lezen Florance. Het lijkt wel alsof je er helemaal tussen hoort! Gefeliciteerd aan jou David, en aan Jane en Sara voor het behalen van deze ereplaats met hun topic. Ik ga eens stalken ^^ Mooie editie!

Jane Roseworth

Jane Roseworth ACHT KINDEREN?! Sowieso duurt het nog wel even voor die oud genoeg zijn om de KO's te vervangen! Leuk dat Sara en mijn topic leuk wordt gevonden! David, gefeliciteerd!

Aidan Crane

Aidan Crane Wat een geweldige editie! En 8 kinderen!! Jeetje Kitkat, dat zijn er wel héél erg veel hoor! Misschien kan je ze beter vervangen door katten, die zijn namelijk nog pluizig ook! Gefeliciteerd David met je klassenoudste van de maand, echt super! En gefeliciteerd Sara en Jane, zeker verdiend met jullie prachtige topic ❤️

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte