De Verboden Sectie
Editie 2 - Jaargang 4 / Solliciteer Nu!

- Van : Damien Melis

iy6hUYk.png
Editie 2, Jaargang 4
20 juli 2018
Wonderbaarlijk Welkom
Een warm welkom met Lunaclipse
original gif
Een hele goedemorgen, -middag, -avond, -nacht, wanneer je deze nieuwe editie van De Verboden Sectie dan ook aan het lezen bent!

Ik, Luna Leia, ook wel bekend als Lunaclipse, zal jullie deze editie welkom heten.

Zoals misschien wel bekend is de populatie biebmiepjes momenteel enigszins uitgedund... Op het moment zijn we met z’n drieën, dus nogmaals we zijn heel erg opzoek naar nieuwe enthousiaste biebmiepjes! Solliciteer alsjeblieft snel!

Maar dat weerhoudt ons er niet van om voor jullie weer enthousiast een nieuwe Verboden Sectie te schrijven! Onze stoere Jade, Rockabiebmiep, verzorgt deze editie de Prachtige Previews. Zij zal jullie vertellen wat jullie komende tijd allemaal kunnen zien verschijnen in onze prachtige bibliotheek!

Onze lieve Papabieb, Damien, neemt jullie deze editie mee in de Handige Historie. Hij zal jullie vertellen wat er allemaal nieuw is in de bieb en wat je dus echt snel moet gaan lezen om weer helemaal up-to-date te zijn! Er zitten heel wat pareltjes tussen!

Dus lees snel verder en geniet van deze editie van de Verboden Sectie!

P.S. Veel leesplezier! ♥
Prachtige Previews
Korte inleidingen voor aankomende boeken met Rockabiebmiep
giphy.gif
Hallo allemaal! Welkom bij de Prachtige Previews.

Ik, Jade Rockabiebmiep zal jullie alles vertellen over de boeken waar ons ietwat uitgedunde biebteam momenteel mee bezig is!

Onze Papabieb, oftewel Damien is nog steeds druk bezig met een boek over misschien wel de leukste familie uit de Harry Potter boeken... Ik heb het natuurlijk over de Familie Wemel! Dus ben jij ook dol op deze liefdevolle, roodharige familie? Heb je stiekem altijd een crush gehad op Ron? Dan kun je dit boek natuurlijk niet missen! Nu zou Papabieb, Papabieb niet zijn als hij niet met nóg een boek bezig is... Hij is namelijk ook nog druk bezig met een verrassingsboek. Wat dat inhoudt, blijft voorlopig nog lekker geheim, maar ik zou zeggen: hou het in de gaten!

Maar Papabieb is niet de enige die hard werkt.. Luna is namelijk druk bezig met een grote update voor het boek Magische Legendes en Verhalen. Super handig als jij voor al je huiswerk een uitmuntend wilt behalen! Ik heb gehoord dat er nog meer verhalen en mythes in gaan komen, als dat niet veelbelovend klinkt, dan weet ik het ook niet meer!

En tot slot nog ikzelf natuurlijk! Ik ga zelf zeer binnenkort beginnen met een boek over een fantastische locatie... Namelijk De Wegisweg! Wil je alle ins en outs over de Wegisweg weten? Of ben je benieuwd of er misschien een winkelt is die je absoluut een keer moet bezoeken? Dan moet je zeker dit boek gaan lezen.

Zoals jullie zien, mist ons biebteam wat leden... Dus daarom wil ik jullie vragen om te sollicteren om deel uit te maken van dit fantastische team! In ruil hiervoor krijg je super leuke collega's, een leuke leider en natuurlijk een prachtig oranje kleurtje! ♥

P.S. De bibliotheek is te vinden op de 4e verdieping van Zweinstein! ;)
Handige Historie
Prachtig overzicht van alle onlangs verschenen boeken met Papa Bieb
URL

Willkommen, bienvenue, welcome bij de Handige Historie!

Ik, Papa Bieb ook wel bekend als Damien, ga jullie in een hippogriefvlucht laten zien wat wij deze maand in de bieb allemaal hebben uitgespookt! Zijn jullie er kalar klaar voor? Ready, set, go dan!

Deze maand heeft onze Lunaclipse oftewel Luna haar eerste boek geschreven! Dit prachtige broek gaat over draken! De verschillende soorten draken worden besproken, hoe je ze moet verzorgen en als klap op de vuurflits sluit het boek af met een geweldig mooi drakensprookje! Dus zeg nou zelf: Wie zou dit nou niet willen lezen?! Je kunt het boek vinden onder de titel: HANDLEIDING DRAKENSTUDIES!

Ook Delphine die we erg missen als ons Delphirijntje had nog een mooi boek geschreven, voordat ze besloot de bieb te verlaten en haar roeping te vinden als AL'er! Ze heeft een biografie geschreven over een dame die een groot voorbeeld is voor een hoop mensen. Natuurlijk gaat het over niemand minder dan MINERVA ANDERLING! Vind jij deze vurige, strenge, maar zeker ook gepassioneerde vrouw ook een voorbeeld? Sprint dan gelijk naar de bieb om haar biografie te lezen!

Bedankt Delphine voor al jouw mooie werk in de bieb en voor de leuke samenwerking! We wensen jou heel veel succes als AL'er en missen je enorm in het team! ♥

Maar Delphine was niet de enige die een mooi boek voor ons heeft achtergelaten, voordat ze de bieb achter zich liet.. Namelijk Sara die wij enorm missen als Orangelotje! Zij heeft een biografie geschreven over de gehele FAMILIE VAN DETTA! Wil jij ook meer weten over deze duistere familie, dan is dit boek perfect om even door te lezen!

Jij ook enorm bedankt voor al jouw harde werk en jouw geweldige inzet voor de bieb Sara! Wij zijn super trots op jou dat je aangenomen bent als docent en geloven in jou en je lessen! Maar dat betekend natuurlijk niet dat we je niet missen, want wat heb jij een hoop mooie boeken geschreven voor de bieb! ♥

Ook hebben Papa Bieb Damien en professor Grouzier hun krachten weer eens gebundeld! Dit heeft natuurlijk gezorgd voor weer een nieuwe update in het boek OUDE RUNEN VERKLAARD! Dus als je wat hulp nodig hebt met jouw runen huiswerk, kan dit boek je misschien wel uit de brand helpen!

Maar dat was nog niet alles! Neeeeeejoh! We hebben deze maand niet stil gezeten hoor! Want ook onze Rockabiebmiep misschien beter bekend als Jade heeft haar boek DE SLUIPERS afgeschreven! Hier vindt je alle informatie in over maanling, wormstaart, sluipvoet & gaffel! Maar natuurlijk ook over de sluipwegwijzer! Ben jij ook zo'n sluiper? Dan is dit boek zeker iets voor jou!

And last but not least heeft onze Lunaclipse gewoon nog een boek geschreven deze maand! Vraag me niet hoe ze het voor elkaar heeft gekregen want ik ben al veel te lang bezig met mijn Wemel boek en er lijkt geen einde aan te komen, maar het is haar gelukt! Het boek DE FAMILIE MALFIDUS is nu in de bieb te bewonderen!

Genoeg te lezen voor jullie allemaal, dus huphuphup! Gaan met die banaan!

P.S. Lijkt het jou ook leuk om boeken te schrijven voor de bieb? Solliciteer dan gelijk door een uiltje te sturen naar Damien Melis en meld je aan bij de club!
Vormgeving mede mogelijk gemaakt door Thomas Rutherford
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Rebecca Dreamweaver

Rebecca Dreamweaver Super leuke editie weer ! Hopelijk komen er snel weer nieuwe biebmiepjes bij!

Remco wetsteenn

Remco wetsteenn Mijn 2de uiltje is ook aan het reizen richting jou Damien! Die ook erg prachtig is en is al 3 dagjes weg. Elke boek is bijzonder en ook edities. Dit wou ik even erbij zeggen!!! ^^

Damien Melis

Damien Melis Wat een lieve reacties allemaal! En ga inderdaad zeker solliciteren! We kunnen extra handjes en gezelligheid gebruiken! ♥

Delphine Solair

Delphine Solair Geweldige editie en ik mis jullie ook hoor! <3

Sara Roseworth

Sara Roseworth Nahw wat een lieve woorden! Een leuke editie van de verboden sectie. Ik raad iedereen aan om te solliciteren want het is een erg leuke baan!!

Maya Greens

Maya Greens Super tof dit! Ik ga zeker nog solliciteren!!

Aura Harrods

Aura Harrods Ahhh wat een supertoffe editie! Ga vooral zo dooooor<3

Remco wetsteenn

Remco wetsteenn Super leuke editie! Echt zo geweldig altijd de bieb, waar ik ook de laatste tijd enorm veel leer, met zo leuke editie van jullie maakt de bieb helemaal geweldig! Echt leuk en goed gedaan bieb team! ^^

Kathleen Melis

Kathleen Melis Super leuk weer papa-bieb! Mooi gevulde editie zeker leuk! Net als je bieb natuurlijk! Oh en ga allemaal solliciteren!

Daisy Luddington

Daisy Luddington Ooooh, ga solliciteren allemaal. De bieb is echt fantastisch! ♥ Maar ondanks dat het team nu zo klein is, de editie is weer leuk om te lezen toppers!! Prachtige boeken maken jullie, ga zo door!

Lesya Black

Lesya Black oeh, super leuk, ik ga de boeken die ik nog niet gelezen heb nu lezen! ;

Nova Harrison

Nova Harrison Wat een geweldig werk hebben jullie geleverd! <3 Volgens mij is het een hele eer om onderdeel te mogen zijn van dit team, dus als ik niet zo’n leuke baan had, had ik het wel geweten!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte