De Verboden Sectie
Editie 2 - Jaargang 4 / Solliciteer Nu!

- Van : Damien Melis

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Rebecca Dreamweaver

Rebecca Dreamweaver Super leuke editie weer ! Hopelijk komen er snel weer nieuwe biebmiepjes bij!

Remco wetsteenn

Remco wetsteenn Mijn 2de uiltje is ook aan het reizen richting jou Damien! Die ook erg prachtig is en is al 3 dagjes weg. Elke boek is bijzonder en ook edities. Dit wou ik even erbij zeggen!!! ^^

Damien Melis

Damien Melis Wat een lieve reacties allemaal! En ga inderdaad zeker solliciteren! We kunnen extra handjes en gezelligheid gebruiken! ♥

Delphine Solair

Delphine Solair Geweldige editie en ik mis jullie ook hoor! <3

Sara Lancelot

Sara Lancelot Nahw wat een lieve woorden! Een leuke editie van de verboden sectie. Ik raad iedereen aan om te solliciteren want het is een erg leuke baan!!

Maya Greens

Maya Greens Super tof dit! Ik ga zeker nog solliciteren!!

Aura Harrods

Aura Harrods Ahhh wat een supertoffe editie! Ga vooral zo dooooor<3

Remco wetsteenn

Remco wetsteenn Super leuke editie! Echt zo geweldig altijd de bieb, waar ik ook de laatste tijd enorm veel leer, met zo leuke editie van jullie maakt de bieb helemaal geweldig! Echt leuk en goed gedaan bieb team! ^^

Kathleen Melis

Kathleen Melis Super leuk weer papa-bieb! Mooi gevulde editie zeker leuk! Net als je bieb natuurlijk! Oh en ga allemaal solliciteren!

Daisy Woodbane

Daisy Woodbane Ooooh, ga solliciteren allemaal. De bieb is echt fantastisch! ♥ Maar ondanks dat het team nu zo klein is, de editie is weer leuk om te lezen toppers!! Prachtige boeken maken jullie, ga zo door!

Lesya Black

Lesya Black oeh, super leuk, ik ga de boeken die ik nog niet gelezen heb nu lezen! ;

Nova Harrison

Nova Harrison Wat een geweldig werk hebben jullie geleverd! <3 Volgens mij is het een hele eer om onderdeel te mogen zijn van dit team, dus als ik niet zo’n leuke baan had, had ik het wel geweten!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte