De Kwebbelende Klassenoudste - WEDSTRIJD EDITIE, jaargang 3

- Van : Inez Wolfcrest

5urqIBo.png
Wedstrijd Editie, Jaargang 3
Door: De Klassenoudsten, Siërra Thayer, Elvira Ryder en Inez Wolfcrest
Vurig Voorwoord
met Inez Wolfcrest
Inez Wolfcrest.gif
Ja het is alweer een tijdje geleden en ik begrijp ook goed dat vele van jullie zich afvroegen wanneer er weer een Kwebbelende Klassenoudsten zou verschijnen. Gelukkig is die er dan eindelijk en in deze speciale editie, niet alleen de eerste editie van dit jaar maar ook nog een wedstrijd editie hebben wij een verassing voor jullie.

Je zult het niet verwachten, het is niet alsof de naam het al zegt, het is niet alsof een wedstrijd editie vaak ook een wedstrijd bevat. Maar het is voor mij een grote eer en een waar genoegen deze editie te mogen openen en jullie allemaal mede te mogen delen dat deze editie een wedstrijd bevat!

Ik zal het voorwoord niet te lang maken, want ik weet dat stiekem jullie allemaal met smart wachten op de eigenlijke wedstrijd en natuurlijk nog grager willen weten wat er te winnen valt. Toch wil ik nog even wat dingen uitleggen voordat we doorgaan naar de strijd van het jaar (of in ieder geval van deze week, maar laat mij mezelf lekker even belangrijk vinden).
Maar goed! Waarom een wedstrijd? Nou wij willen graag namens het klassenoudsten team iets voor jullie terug doen! Daarnaast is dit het uitgelezen moment voor deze specifieke wedstrijd, want zoals sommige van jullie misschien wel hebben gemerkt hebben de regels en richtlijnen wat updates gekregen. Sommige dingen die onduidelijk waren zijn nu verduidelijkt en sommige dingen die niet klopte zijn nu aangepast. Samen met Elvira Ryder en Siërra Thayer hebben wij hard ons best gedaan om alles zo duidelijk mogelijk uit te schrijven.

Mijn tip aan jullie is, voordat je je antwoord instuurt en meedoet aan deze nieuwe wedstrijd, kijk nog een keertje naar de regels en richtlijnen, want wie weet is er nu iets aangepast waardoor je straks een onnodige fout maakt!

Ik hoop dat jullie allemaal net zo enthousiast zijn als dat wij zijn en dan rest mij alleen nog jullie allemaal heel veel succes te wensen met de wedstrijd!
 
Realisme in regelhandhaving
met Siërra Thayer, Elvira Ryder en Inez Wolfcrest

 

 

Sluipwegwijzer.gif
Voordat we doorgaan naar de eigenlijke wedstrijd is er een deel van de regels dat naar onze mening zijn doel voorbijgestreefd is. We leven, leren en wonen allemaal samen op Zweinstein en natuurlijk heeft een kostschool als de onze regels. De In-Game regels zijn ervoor gemaakt dat jij als leerling weet wat je wel en niet zou mogen doen. Voorheen was het zo dat als jij een van deze regels brak er altijd wel een klassenoudsten of een docent om de hoek kwam spieken en je wees op wat jij precies fout deed. We hebben allemaal gezien dat dit ook gebeurde in de eigenlijke Harry Potter series waar we allemaal zoveel van houden, maar het gebeurde niet bij elke misstap van elke leerling.

Het kan een frustratie van je zijn geweest, je kan het nooit hebben gemerkt of je kan het altijd gezellig hebben gevonden dat er mensen in je topic jouw karakter kwamen vergezellen om punten af te trekken. Nu zal het in het vervolg nog steeds kunnen dat als jij de In-Game regels breekt dat je betrapt wordt, maar het zal niet altijd meer gebeuren. Ga er dus niet vanuit dat als jij 's nachts uit bed bent, je altijd tegen een klassenoudsten aan zult lopen of dat als jij in het verboden bos gaat rondsnuffelen dat een docent je er dan uit zal jagen. Het kan nog steeds, het zal ook nog steeds gebeuren echter de regelmaat en de consistentie zal dus niet langer hetzelfde zijn.

Ik zie nu een aantal ondeugende gezichtjes glunderen, je mag weer, je kan meer, maar let op! De orde wordt nog steeds gehandhaafd, alleen met meer realisme! Als er iemand jouw topic inkomt en jou aanspreekt op de regels mocht dit een klassenoudste, een docent of het schoolhoofd zijn zij hebben hier natuurlijk wel het recht toe. Het is zelfs hun In-Game baan om dit te doen, dus wordt niet boos, begrijp dat je In-Game straf kunt krijgen als je de regels breekt en geniet vooral van het spel, niet alleen van jouw snode plannetje.
 
De wedstrijd
namens de Klassenousten

 

 

Zweinstein.gif
Tien vragen over de regels en de richtlijnen, beantwoord alle vragen goed en word rijk!
 
De 1ste prijs: 1000 galjoenen

De 2de prijs is 500 galjoenen

De 3de prijs is 250 galjoenen
 
Mochten meerdere mensen alle antwoorden goed hebben dan zal er geloot worden tussen de potentiele winnaars!
 
 1. Welke vorm van het versturen en delen van externe links, is niet toegestaan in de chat?
   
 2. In het eerste en derde weekend van de maand mogen leerlingen naar Zweinsveld. Tussen welke tijden is dit toegestaan?
   
 3. Bij welke gids moet je zijn als je wilt weten wat iemand qua spreuken en toverdranken kan in een specifiek jaar?
   
 4. Is het toegestaan om familie te zijn van, of gerelateerd te zijn aan een bekend persoon?
   
 5. Vanaf welke leeftijd mag je geoorloofd boterbier drinken, en wat is een bijzondere eigenschap van boterbier?
   
 6. Wat van het huiswerk mag niet besproken worden in de chat?
   
 7. Hoe heet het als je in een topic voor een ander bepaald hoe hij/zij reageert? En waarom mag dit niet?
   
 8. Hoeveel woorden Engels achter elkaar mag je in de chat maximaal typen?
   
 9. Wanneer mag je een status in je achtergrondverhaal verwerken?
   
 10. Wat mag je allemaal niet gebruiken in topic titels?
 
Stuur alle antwoorden voor 11 oktober 2017 in een uil naar Inez Wolfcrest EN Nikita Hunter.
Je mag maar 1 inzending per irl persoon doen. (dus je mag niet twee keer meedoen als je twee accounts hebt)
 

 

En dat was het weer, we hopen dat jullie genoten hebben van deze editie van de kwebbelende klassenoudste en natuurlijk hopen we jullie allemaal weer te zien bij de volgende editie!

 

 
 
Tot de volgende keer! - KLASSENOUDSTEN TEAM
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Yentl Cartier

Yentl Cartier Leuk geschreven! Succes iedereen! :)

Namine Gale

Namine Gale @ Edward: 11 oktober!

Lola Temple

Lola Temple Leuk gedaan jongens!

Archie Ryder

Archie Ryder Succes aan alle deelnemers!

Edward Preston

Edward Preston Super leuk! Tot wanneer mag je antwoorden inzenden?

Lauren Milaen

Lauren Milaen Erg leuk geschreven, fijn dat er ook meer duidelijkheid is

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte