De Verboden Sectie | Jaar 30

- Van : Elleri Anderson

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Olivia Leaf

Olivia Leaf Ik kom uit op B. Maarja, dat is ook niet zo gek voor iemand die altijd in de bibliotheek te vinden is!

Zoë Silver

Zoë Silver Een nieuwe lay-out, mooi hoor! Bij de quiz kwam ik op D uit, al zou A ook bij Zoë passen, haha. OOC heb ik ook gelijk meegepakt en er kwam B uit. Geen verrassing met mijn gedeeltelijke Adelaar-eigenschappen. Ik duik vanavond in de nieuwe boeken voor de speurtocht!

Bruno Mengelberg

Bruno Mengelberg Ik kom heel graag in de bieb :D

Verbannen gebruiker

Verbannen gebruiker Oh huh, is dit een nieuwe code of ben ik in de war? Een hele toffe in ieder geval! Wat een handige tips om in je dagboek te schrijven zeg, leuk om te lezen. Ik heb ook nog een dagboektip: leen je dagboek nooit uit aan een duistere tovenaar, wie weet krijg je een gruzielement terug! Hmm, ik was een mengeling van B en A en D. Dat klopt wel! De keren dat ik er ben is niet om te lezen maar vooral om leerlingen weer weg te plukken die in de nacht de leerlingenkamer zijn uitgeglipt!

Ellen Aster

Ellen Aster Leuke dagboektips!

Scarlet Moore

Scarlet Moore Ik kwam uit bij C. Klopt absoluut!

Lucy Hadley

Lucy Hadley Ik kwam uit bij D wat wel klopt! Ik ben heus wel af en toe in de bieb te vinden, maar nou ook weer niet heel vaak... Ook weer nuttige tips, die kan ik zeker gebruiken voor mijn huiswerk! En wat een interessante boeken weer!