Lorem Ipsum - Jaar 28 - Editie 1

- Van : Sofia Wheeler

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Laxmi Jelani

Laxmi Jelani Wat leuk om Olivia wat beter te leren kennen! Ik was eventjes in de war toen ik mijn naam zag bij het AV van Natalie, maar zo gek is dat natuurlijk niet! Ik zie er ook nog zo jong uit! Heel leuk om op deze manier weer wat inspiratie op te doen over profielen die ik nog eens moet lezen! Erg leuke editie weer, smurfen!

Matthias Archer

Matthias Archer Welkom in het dorpje vol smurfen, Olivia! Boekensmurf lijkt mij een hele goede naam voor jou!

Ellen Aster

Ellen Aster Welkom in het smurfendorp Olivia! Boekensmurf lijkt me helemaal toepasselijk. Gefeliciteerd aan alle spotlightwinnaars! En inderdaad, het is maar goed dat er regels zijn om de boel realistisch te houden: zeker dat over het kennen van Harry Potter e.d. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dat verhaal over die vijver vol meermensen toch wel heel interessant zou vinden... als je dat goed uitlegt! Wat een spannende roddels allemaal! Sommige recent, en sommige zijn volgens mij van al heel lang geleden?

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte