De Verboden Sectie - Jaargang 25

- Van : Moira Nolan

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Rosemary Brent

Rosemary Brent Goh, wat interessant, zo'n dag als leider van de bieb! Welkom Mélyne, hopelijk heb je veel plezier als bibliothecaresse. Houd jij de interessante topics voor ons in de gaten? Ten slotte ben ik reuze benieuwd naar alle boeken die gaan komen!

Riley Marks

Riley Marks Welkom en veel succes, Melyne! Het is weer een bomvolle editie geworden.

Nimphara Muijs

Nimphara Muijs Wat weer een leuke editie! Ik kijk er altijd weer naar uit. Altijd weer leuk om te lezen wat er gebeurt in de bieb. Ook interessant om te lezen hoe een dag van Moira eruit ziet! Er ligt echt nog veel op de planning, echt heel erg leuk! Ik ben heel benieuwd!

Allison Hadley

Allison Hadley Leuk zeg! Hoop dat deze edities vaker komen!

Ellen Aster

Ellen Aster Leuk! Welkom Mélyne bij het team! Dat topic van Karim en Layla volg ik zeker, superleuk en spannend. Erg leuk om over Moira's dag in de bieb te lezen :). Boeken waar ik naar uitkijk... ik ben wel benieuwd naar meer vakboeken of boeken over WoP zelf! Dat vind ik altijd de allerleukste!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte