De Verboden Sectie | Kerst Editie
Editie 3 | Jaargang 6 | Kerst Editie

- Van : Damien Melis

iy6hUYk.png
Editie 3, Jaargang 6, KERST EDITIE
20 december 2018
Wonderbaarlijk Welkom
Een warm welkom met Megbook & Rockabiebmiep
original giforiginal gif
Hallowaaa, daar zijn we weer!

Welkom bij weer een nieuwe editie van De Verboden Sectie. Wij, Jade Rockabiebmiep en Megan Megbook nemen jullie weer mee, er staat ons deze maand weer genoeg te wachten!

Luna Lunaclipse en Catherine Catherijntje nemen jullie mee naar de Prachtige Previews, er komen namelijk een paar geweldige boeken aan en daar kunnen zij jullie een hoop over vertellen! Dus hou de bieb in de gaten!

Verder zullen Cristian Cristeola en Damien Papa Bieb jullie meer vertellen over de boeken die al geschreven zijn en nu net in de bibliotheek zijn gekomen... Wij kunnen jullie wel alvast vertellen dat de boeken die geschreven zijn, het waard zijn om even een kijkje te nemen in de bieb! En laat als je wilt ook zeker een reactie achter bij de boeken als je kunt, dat is namelijk altijd leuk om te lezen ♥

Tot slot zullen wij deze geweldige editie afsluiten met wat real life: het mag namelijk wel zomer zijn hier op WoP, in het echt is het natuurlijk bijna Kerstmis! Lees dan ook vooral onze kerstwensen voor jullie. ♥

Wij houden jullie niet langer op.. heel veel leesplezier!

P.S. Ho Ho Ho Merry bijna Christmas!
Prachtige Previews
Korte inleidingen voor aankomende boeken met Lunaclipse & Catherijntje
original giforiginal gif
Hoi allemaal,

Vandaag gaan Luna Lunaclipse en Catherine Catherijntje je meenemen en laten zien welke geweldige boeken er aan komen.

We hebben allemaal wel eens een struggle gehad met het maken van huiswerk. Nu gaat het huiswerk voor Toverdranken een stuk makkelijker worden door het boek TOVERDRANKEN VAN A-Z, geschreven door de geweldige Lunaclipse.

Verder komt er een prachtig boek over DE FAMILIE POTTER aan. Wie wilt nou niet nog meer leren over deze geweldige familie? Megbook doet zeker haar best en we kunnen niet wachten om het boek aan je te laten zien.

En er is meer! Onze Cristian Cristeola is nog steeds druk bezig met zijn boek over SPROOKJES VAN ANDERSEN! Echt iets om naar uit te kijken, want iedereen kan altijd blijven genieten van deze klassieke sprookjes! De Kleine Zeemeermin, Het Lelijke Eendje, De Princes Op De Erwt, wie kent ze niet ?!

Ook onze leider Damien Papa Bieb is weer bezig! Ze is een mooi boek aan het schrijven over de VERDONKERE MAANSTEEG! Dit zal een mooie toevoeging zijn voor onze boeken collectie! Zo weet je straks de ins en outs over deze winkelstraat!

Last, but not least! Onze Jade Rockabiebmiep is ook weer los! Zij werkt aan een grote update van het KRUIDENKUNDE Lesboek, samen met onze geweldige docent Avy Doyle! Zo sluiten de lessen weer goed aan op het boek en kan iedereen deze goed gebruiken voor de examens! Dan gaan we met z'n allen 10'en halen! Dus houd dit boek ook zeker in de gaten allen!

Dit waren de previews voor deze maand! Veel uitkijk plezier naar deze pareltjes!

P.S. All I want for Cristmas iiisssss... nieuwe boeken in de bieeeeeebbbb
Handige Historie
Prachtig overzicht van alle onlangs verschenen boeken met Cristeola & Papa Bieb
original giforiginal gif

Het is weer tijd voor de Handige Historie! De plek waar wij, Cristian Cristeola en Damien Papa Bieb jullie vertellen welke boeken er deze maand allemaal nieuw in de bibliotheek zijn gekomen! Deze maand waren het er maar liefst 3! Dus lees snel verder om te zien over welke boeken het gaat.

Deze maand is er een prachtig boek geschreven door onze Jade Rockabiebmiep! We hebben het natuurlijk over de biografie van LOENA LEEFLANG! Wat een schitterend mens is die Loena toch ook, we love her! En het boek natuurlijk ook!

Ook is er een geweldig boek geschreven over DE KIBBELAAR! Deze is door niemand minder dan onze Catherine Catherijntje geschreven! Een heerlijk boek om even snel door te nemen. Wel nemen we helaas bij deze ook gelijk afscheid van Catherijntje.. Catherine was een aanwinst voor onze bieb, maar helaas zat de tijd niet mee. Lieve Catherine, we gaan jou en je mooie boeken missen! ♥

Maar goed, er is nog één boek geschreven deze maand. En dat is het boek van Damien Papa Bieb. Hij heeft een fantastisch, al zeg ik het zelf, geschreven over de Queen herself! J.K. ROWLING! I mean, wie wilt er nou niet meer over haar te weten komen? De credits voor het idee van dit boek gaan echter naar Mila Montage! Toen zij nog bij de bieb zat kwam ze met dit geweldige idee, dus bedankt hiervoor Mila!

Dit waren de boeken van deze maand, ik hoop dat je ze gaat lezen en onze schrijvers wat liefde geeft door een reactie erbij te plaatsen! Maar ho ho ho, we zijn nog niet klaar met lezen! Hieronder hebben wij namelijk onze kerstwensen voor jullie opgeschreven want kersteditie enzo! Dus lees deze snel voordat je naar de bibliotheek gaat en laat je hart vullen met liefde! ♥

PS. Let is snow books, let it snow books, let it snooowwww booookkkss
Krachtige Kerstwensen
Al onze kerst- en nieuwjaarswensen voor jullie met De Biebjes
original giforiginal giforiginal giforiginal giforiginal giforiginal gif

Catherine
Kerst komt er alweer aan, nou laat ik dit geweldige team helaas achter me om me te focussen op mijn eigen pad. Ik hoop dat iedereen fijne feestdagen heeft en aan een geweldig nieuw jaar begint. Grijp de kansen die je hebt, misschien is het maar de enige kans die je krijgt.

Cristian
Merry Christmas en een gelukkig nieuwjaar iedereen! ♥

Luna
Lieve WoP’ers! Ik wens jullie allen prachtige feestdagen. Ik hoop dat jullie allen kunnen genieten met vrienden en familie! Lekker eten en elkaar leuke verhalen vertellen! Laat iedereen wel voorzichtig zijn met het vuurwerk bij oud en nieuw! En dan zie ik jullie allemaal in 2019 weer! Liefs, Lunaclipse!

Megan
Lieve mede-woppers, ik wil jullie allemaal een geweldige kerst wensen en een prachtig en knallend uiteinde van 2018! Het was een geweldig jaar, het jaar dat ik kennis heb gemaakt met wop en er niet meer ben weg te slaan, en dat heb ik ook deels aan jullie te danken. Maak er wat van en wees voorzichtig met oud en nieuw en laten we van 2019 een geweldig jaar maken samen!

Jade
HalloHoHoHo lieve Woppers! Zó bizar dat het jaar 2018 er alweer bijna op zit! Voor mijn gevoel zitten we namelijk nog in het jaar 2008… Zelf kwam ik aan het begin van het jaar 2017 op de site, dat betekent dus dat ik over een paar maanden alweer 2 jaar op WoP zit… wat vliegt de tijd! Maar even to the point: Zonder jullie zou WoP niet bestaan en zonder deze website zou ik niet al die leuke mensen hier hebben ontmoet. Lekker sentimenteel Jade. Maar wat ik eigenlijk gewoon wil zeggen: ik wens jullie allemaal hele fijne feestdagen en ik hoop dat jullie 2019 net zo fijn wordt als 2018! Of eigenlijk misschien nog wel beter en fijner! Maak er een gezellige periode van en wees voorzichtig met vuurwerk..;-) Heel veel liefs, Jade

Damien
Nog een paar dagen en dan is het zover, kerst! De mooiste tijd van het jaar volgens sommigen, en dat is het ook wel een beetje. Het is een mooie, warme en knusse tijd terwijl het buiten vriest van de kou. En ik wens dat dat voor iedereen zo is dit jaar! Maar wat ik nog veel meer wens dan dit, is dat we volgend jaar van elke tijd, de mooiste tijd van het jaar maken! ♥ Vrolijk kerstfeest iedereen en een gelukkig nieuwjaar! Dit wordt onze tijd! ☻
 
original gif
Vormgeving mede mogelijk gemaakt door Thomas Rutherford
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Mila Montage

Mila Montage THanks voor de creditss Papa Bieb <3 <3.. I love to read this. En jullie boeken XD

Jane Roseworth

Jane Roseworth Wat moeten we ook maar weer blij zijn met zo'n geweldig bierteam!! En inderdaad: All we want issss meer boeken in de bied <3

Tinka Malfoy

Tinka Malfoy Jaa, een boek van A-Z voor toverdranken! Kan ik eindelijk goed huiswerk maken!

Lucy King

Lucy King Wat een mooie editie weer! Fijne feestdagen ook voor jullie!

Mats Karlsen

Mats Karlsen Prachtige kerst en een gezond jaar hé!

Aidan Crane

Aidan Crane Prachtige editie en jullie ook een fijne kerst ❤️❤️

Vanessa Robinson

Vanessa Robinson Fijne Kerstdagen allemaal!!! Wat een mooie editie!

Daisy Luddington

Daisy Luddington Ooh wat een ontzettend mooie editie en lieve kerstwensen. Ik wens jullie allen ook een magische kerst! ♥

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte