Behind the mask of ......ZOEY EVERMORE!
Hebben jullie dat ook wel eens? Dat je jezelf afvraagt of de persoon achter een account hetzelfde zou reageren? Of misschien juist volledig ander is? Wij van SoMe gaan mensen interviewen om hier achter te komen. Deze week vuren wij wat vragen af op een afdelingshoofd. Leg de rode loper uit, start de band...tatataaaaa hier is de Queen of Snakes herself: Zoey Evermore

- Van : Evangelien Borghesius

4963364.png

Sm7nlt8.jpgLeeftijd: 25 jaar
Afdeling: Zwadderich
Baan: Afdelingshoofd Zwadderich
Lievelingseten: Pannenkoeken
Lievelingsdrankje: Oude Klare's Jonge Borrel
Patronus: Panter       

Nationaliteit: Iers

 

Leeftijd: 19 jaar
Afdeling: Zwadderich
Baan: Opleiding Leerkracht Basisonderwijs
Lievelingseten: Pasta
Lievelingsdrankje: Rode Desprados
Patronus: Coyote
Nationaliteit: Nederlands.   

 

 

 

 

4963381.png                                        

Net als Zoey ga ik voor mijn  geliefden door het vuur. Ik laat mensen niet snel toe, maar ga voor wat ik wil. Zoey doet dit ook. Kijk maar naar de manier waarop Zoey achter Zane Noble aanging. Zoey wilde hem graag als zoon, en heeft hier alles aangedaan (zelfs het afdelingshoofd van griffoendor uilen om hem over te halen). Het is haar gelukt! Daarnaast maken we beide soms best wel hatelijke grapjes. Dit doen we niet bewust, maar ja. Die filter die iedereen heeft, van de hersenen naar de mond.. Ik ben bang dat die bij mij en Zoey kapot is..

 

Maaaar.. Zoey en ik verschillen natuurlijk ook heel erg!

4963384.png

 

Ikzelf ben erg gesteld op mooie kleren en nieuwe tassen, maar ik haat schoenen kopen! De kleur roze vind ik zelf nog  best leuk. Zoey is totaal niet geïnteresseerd in dit soort dingen. Daarnaast is Zoey erg onvolwassen, en laat ze haar professionele mening vaak beïnvloeden door haar persoonlijke mening. Ik zelf ben helemaal niet zo. Ik kan heel goed onderscheid maken tussen professioneel en persoonlijk. Ik ben erg gevoelig. Zoey heeft dit totaal niet. Ze laat niemand dichtbij genoeg om haar te kwetsen, tot Malachi nu in ieder geval..

 

4963386.png   

Naast mijn WoP-leven zijn er natuurlijk een hele boel andere dingen die ik leuk vind! (Of juist niet)

Zo ga ik bijvoorbeeld van de zomer acht weken naar Frankrijk om in een animatieteam te werken!

Ik ben allergisch voor bieten, en zelfs bij de geur word ik al misselijk. Vroeger at ik ook geen rode kool, omdat ik bang was dat mijn ouders me toch stiekem bieten zouden geven.


Ik was vroeger echt een grote fan van One Direction, en stiekem ben ik dat nog steeds. SSSHT!

Daarnaast hou ik erg van voetbal kijken. FC Utrecht is mijn favoriete club, en ik zit dan ook graag op de Bunnikside!


Ik zoek graag avontuur, dus voor een weekje naar Nieuw-Zeeland, of van een klif afspringen in Turkije zijn voor mij leuke vrije tijdsbestedingen.  
(tip van Eva: Nieuw-Zeeland is tof, maar ga dan voor minimaal 3 weken! <3  just do it!)
 

 

Dat was het wel zo'n beetje.. Wil je nou meer weten over mij of over Zoey? Laat dan je vragen hieronder achter!

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Monique Bever

Monique Bever Leuk gedaan :)

Zane Noble

Zane Noble Mam! De leukste!

Malachi Tealeaf

Malachi Tealeaf Suuuper leuk! <3

Bella Malfoy

Bella Malfoy nice !

Ellen Knight

Ellen Knight Gaaf gedaan weer!

marlou jongenelen

marlou jongenelen Leukk! ^^

Blondy McCall

Blondy McCall Heel erg leuk ^^

Anouk Hammel

Anouk Hammel Super leuk weer, en ik ik wil je ook best even bijpraten over Nieuw-Zeeland hoor ! <3

Boelsje Red

Boelsje Red Leuk gedaan zeg!!!:)

haley white

haley white weer leuk gedaan :)

Tormod Egilhard

Tormod Egilhard Leuk! ^-^

Daan Siebelink

Daan Siebelink Erg interessant Zoey en leuk gedaan! :)

Lunae Joyheart

Lunae Joyheart Super leuk!

Lisa Kappert

Lisa Kappert Super leuk gedaan!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte