De Kwebbelende Klassenoudsten - Editie 2, Jaargang 10

- Van : Nikita McCall

5urqIBo.png
Editie 2, Jaargang 10
Door: Reavan Diran,Alana Drain en De Klassenoudsten

Ingenieuze inleiding
met Reavan Diran
tumblr_mfzjj1gmhz1rlr3o2o1_400.gif
Hallo allemaal en welkom bij de zoveelste editie van dit blad, de Kwebbelende Klassenoudsten.
Bij deze editie heeft Nikita de állernieuwste toevoeging tot de BiBaboerderij een inleiding te laten schrijven, we zoeken nog iemand voor Zwadderich trouwens, misschien ben ik dan niet meer de nieuwste?! en dat betekent dat ik eens zal vertellen wat er nu te lezen valt in dit oude trouwe plekje. Vorige keer hebben jullie bijvoorbeeld allerlei roddels gelezen over wij KO's, waar ik heerlijk werd uitgedaagd.. Nou, je waagt het, denk mij niet te slim af te zijn! en daarom gaan we nu niet mysterieus doen, maar wel eens heel wat anders interessants...


Zo krijgen we een gesprek te lezen tussen een erg Rebelse Regelbreker... Alana heeft namelijk eens wat vragen gesteld aan één van die personen die ons leven zuur maakt, maar eigenlijk betwijfel ik of Alana niet haarzelf kon ondervragen? Ze is een schat hoor, daar niet van! Maar of ik Alana alleen bij mijn spullen zou laten, weet ik nog niet zo veel, ik heb erg waardevolle spullen wist je dat? vooral gewoon kleding... Ik moet er mooi uitzien, he? Nou, maar ik ben wel benieuwd hoe het gaat als Alana met een andere Rebelse Regelbreker praat!

Ik bedoel, het zou zo kunnen dat die samen eens met ideeën komen.. Maar ach, iedereen wordt ouder en misschien leert Alana wel heel veel van Edward? Ik krijg soms het gevoel dat die ook veel met elkaar optrekken namelijk, en Edward is niet zo van het grappen uithalen al helemaal als hij hongerig is.. dus daar leert ze vast van! Edward kan wel gezellig zijn als je hem eten geeft trouwens, dus als je eens in de problemen komt.. Gouden hint!

Ook heeft er iemand die helaas niet tot onze Boerderij behoort een wel erg lastige vraag neergelegd, die wij alle zeven moesten beantwoorden, en ook mijn baas! Helaas maar zeven... Misschien kan jij volgende keer de 8e zijn? Zo'n vraag is natuurlijk de per-fec-te manier om er achter te komen hoe zo'n KO diep van binnen is of was.. en je leert er misschien van wie de beste eigenschappen in zich heeft om te daten? Enkele zijn nog steeds vrij.. Een schande! Dus ik raad je vooral aan om snel verder te lezen als jij nu ook nieuwsgierig bent geworden naar deze regelbrekers en vraag!

Knappe Reavan out!
Rebelse Regelbrekers
met Alana Drain
tenor.gif?itemid=12386380
Hallo brave en niet zo brave leerlingen en afgestudeerden die dit column lezen, wij klassenoudsten lopen natuurlijk goed onze rondes en controleren of er geen gespuis rare dingen doet, maar zo nu en dan komen er wel eens leerlingen weg met het breken van regels. Ik ook vroeger, maar kijk mij nu. Ik ben een KO! Deze sluwe leerlingen noemen we dan ook Rebelse Regelbrekers. Voor deze editie interview ik niemand minder dan…

Deze editie is met niemand minder dan...

Lucia Rainvale!
Hey Lucia, wat leuk dat je er bent en bedankt dat ik je mocht interviewen voor deze editie. Je bent hier natuurlijk niet zomaar, want jij bent een echte rebel. Was jij voordat je naar Zweinstein kwam al zo’n dondersteen?
Lucia: Hey Alana Kort-Aaltje! Nou ja moet ik dat wel prijsgeven aan iedereen dan? Haha nee grapje, je kan wel zeggen dat ik het ervoor al was. Als het kon haalde ik wel graag kattenkwaad uit, maar ik hield me voor zweinstein wel wat meer gedeisd vanwege mijn ouders. Kan nu lekker los gaan.

Ja, dat dacht ik al wel, maar wat maakt het breken van regels dan zo leuk?
Lucia: Echt waar? Het is te leuk om over de grens te gaan. Gewoon grappen uithalen, het is grappig omdat het slachtoffer soms er hilarisch eruit ziet en tja.. Regels zijn ervoor om gebroken te worden niet waar? Zonder regels had ik dit nooit kunnen doen dus bedankt xD

Wat vind jij persoonlijk de leukste regel om te breken?
Lucia: De leukste regel.. Dat is wel een lastige hoor Aaltje! Maar ik denk het verboden bos regeltje. Het bos vind ik erg interessant en zou graag daar vaker naartoe willen gaan om rond te neuzen. Niet dat ik er al ben geweest hoor.. Nouja misschien een keertje en werd betrapt maar shh

Breek je liever regels alleen of samen met anderen?
Lucia: Samen is het leuker en gezelliger. Ook sta je er dan niet alleen voor dus ik doe het liever samen dan alleen. Dan sta je gewoon sterker en heb je ook nog een gesprekspartner tussendoor.

tumblr_inline_n6lpx45xFy1ri8sww.gif

Wat is je favoriete locatie of locaties om regels te breken en waarom deze locatie?
Lucia: Het verboden bos, omdat het bos interessant is. En de keuken, want je hebt daar genoeg eten en lekkers om lekker op te smikkelen! En komaan, wie houd er nou niet van smikkelen van lekkernij?

Bij het bedenken van het breken van regels komt soms wat creativiteit bij kijken, maar wat vind je zelf nou de meest creatieve manier om een regel te breken?
Lucia: Dat komt er zeker bij kijken, lastige vraag hoor! Ik denk dat de meest creatieve manier is dat je eigenlijk meerdere regels in een keer breekt. Dan ben je wel echt goed bezig Behalve voor de punten en strafwerk enzo…

Welke klassenoudste heb je het liefste dat hij of zij jou betrapt? En welke het minste? Waarom?
Lucia: Oke lastige, ben pas twee keer betrapt moet ik toegeven! Eens zien.. Laten we beginnen met het leukste. Vond het zelf best wel geinig toen Hunter me betrapte, al zat ik nogal vast met mijn voeten aan de grond en bleef ik maar lachen door zijn kietelspreukje! Ergens was het wel vermakelijk. En het minste? Waarom zo lastig! Ik heb echt geen idee hoor, misschien jij wel Alana frenemies he

Met wie zou jij nog graag eens regels willen breken als je iedereen mocht kiezen? En wat zou je dan met die persoon willen doen?
Lucia: Ik zou graag nog een regel willen breken met Leo. Altijd gezellig met hem! Al is iedereen welkom voor een geintje hehe. Misschien de volgende keer de avondklok regel en het niet zwemmen in het meer regel overtreden. Niet doorvertellen hoor shhh

tumblr_inline_n6lpx8ZGax1ri8sww.gif

Heb je nog een tip voor de klassenoudste om mensen sneller te kunnen pakken?
Lucia: Sneller?! Ja maar mijn grapjes en overtredingen dan! Nou ja.. Een tip, verwacht het onverwachte!

Aangezien je veel regels hebt gebroken zullen er leuke grappen zijn die je hebt uitgehaald en ook minder leuke. Wat is de beste grap die jij hebt uitgehaald?
Lucia: Het zijn er veel hoor.. De leukste, dat is er toch wel eentje waarin ik niet betrapt werd! Dat is het zwerkbalveld omtoveren in een moeras, dat was te mooi! En niet eens gepland

Dan zijn we helaas alweer aangebroken bij de laatste vraag van dit interview, maar hoe ziet jouw toekomst eruit als het aankomt op het breken van regels?
Lucia: Awhh laatste vraag, wat jammer toch Alana-Aaltje. Hoe ziet mijn toekomst eruit? Hopelijk zullen er nog een hoop leuke overtredingen van me komen, de grootste en leukste moet vast nog komen. Maar ik ben nog lang niet klaar met mijn streken. Dus wees op je hoede
Kwebbelende Klassenoudsten
met De Klassenoudsten & Nikita Hunter

Deze keer hebben we weer iemand gevraagd om een bizar leuke, interessante of aparte vraag voor ons te bedenken die wij dan allen moeten beantwoorden. Deze keer was dat niemand minder dan..

Lucy King!

"Als je ineens bezeten werd door je 5-jarige zelf, wat is het eerste dat je 5-jarige zelf in je huidige lichaam zou doen?"
tumblr_inline_opm99hKgwa1up720w_540.gif
Aron Ross
Waarschijnlijk zou ik als een doldwaze gaan voetballen dreuzelsport jongens en meisjes! om vervolgens een overdekte glijbaan op te willen lopen/rennen en dan keihard mn hoofd ergens tegenaan te stoten.. Met vijf-jarige hersens vergeet ik gewoon dat ik de lengte heb van iemand die een stuk ouder is.. Daarnaast zou ik er raar van opkijken dat ik niet meer op de basisschool zou zitten en niet meer zoveel mag buitenspelen op school
tumblr_o28s8pFNi11sg1xtyo1_250.gif
Hunter Blackwood
Waarschijnlijk naar de spiegel toelopen om zich te verbazen over hoe goed ik eruit zie. Daarna zou hij het zesjarige meisje proberen te versieren waar hij een crush op had, totdat hij bedacht dat dat vet creepy was in een 16-jarig lichaam
giphy.gif
Emma Thawne
Als 5 jarige in mijn huidige lichaam zal ik als een speer naar Zacharinus Zoetwarenhuis vliegen en een hele lading diverse soorten snoepjes inkopen. Als 5 jarige was ik zo dol op snoepjes en chocolade maar mocht natuurlijk nooit van alles uitzoeken wat ik maar wilde. Niemand die mij nu tegen houdt toch? ;)
tumblr_inline_o20qje6rNA1rifr4k_500.gif
Reavan Diran
5-jarige zelf?! Dat is.. Even rekenen... 7 jaar geleden, oei. In die tijd was ik ook al knap, maar waarschijnlijk een stuk brutaler en ik zie mezelf dan best onzin uitkramen en plots een les inrennen van een groep vijfdejaars om een speelgoed autootje te zoeken, -wat dus totaal geen goed idee is. Die 5-jarige Reavan mag heerlijk in het verleden blijven!
connor-paolo-1.jpg
Edward Duncan
Mijn vijfjarige zelf zou zich waarschijnlijk overal willekeurig gaan parcouren, rondjes rennen en gek doen. Ik was namelijk een nogal hyper kind dat altijd zijn energie kwijt moest
connor-paolo-1.jpg
Alana Drain
Mijn 5 jarige ik zou zich eerst vol eten met koekjes en alles wat er maar te vinden is, want ze kan nu bij alle kastjes waar ze eerst niet bij kon. Ook zou ze gaan klooien met mijn toverstok, omdat ze niet weet wat het is, dus gaat ze een beetje proberen. Eerst doen dan denken. Verder zou ze achterstevoren op mijn vuurflits stappen en vervolgens het proberen en waarschijnlijk eraf vallen en huilen.
tumblr_inline_p7hv79el7j1rlmk3j_250.gif
Feyline Covas
Zweinstein verkennen. Op 5jarige leeftijd had ik nog erg weinig van de wereld gezien, maar ik was al wel heel nieuwsgierig. Daarom denk ik dan ook dat mijn 5jarige ik zich wel 3 weken zou kunnen vermaken met alle geheimen die Zweinstein te bieden heeft.
tumblr_opig42mP2Z1skawvvo1_400.gif
Nikita Hunter
Ik denk dat ik vastgeklampt zou staan aan de spiegel. Ik zie er nu zo anders uit dan mijn vijf-jarige ik! Ik denk dat ik mezelf wel mooi zou vinden. Daarna zou ik mijn huis gaan verkennen, mijn kat overal mee naar toe nemen en ik denk dat ik Nathan niet zou herkennen. Ik zou hem niet eens durven kussen denk ik! Wie kust er nou een vreemde in een raar huis?! Precies! Niemand.
Tot de volgende keer! - KLASSENOUDSTEN TEAM
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Lucia Rainvale

Lucia Rainvale geweldige editie ♥♥

Logan Fraser

Logan Fraser Super editie en hele leuke vraag Lucy! Sommige antwoorden zijn echt geniaal!

Daisy Luddington

Daisy Luddington Ah die vraag is geweldig, hahhaa ♥ Super!

Lilly Roselier

Lilly Roselier Hilarisch en fantastisch geschreven. Leuke face-claims en fantastische vragen. Heel leuk gedaan!

Lucy King

Lucy King Ik vind het echt hilarisch om te lezen hoe jullie mijn vraag hebben beantwoord hahaha, superleuke editie weer!

Feyline Covas

Feyline Covas Wat een cute gifje van Edward!

Amora Tyson

Amora Tyson Ik vraag me dan wel af of Nathan een 5 jarige zou willen zoenen, in plaats van andersom! Beetje gek allemaal! :P

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte