De Kwebbelende Klassenoudste - Jubileum Editie!!!

- Van : Shane Tyson

5urqIBo.png
Editie 1, Jaargang 6
Door: Shane Tyson
Ingenieuze inleiding
giphy.gif
Lieve mensen, welkom bij alweer een nieuwe editie van de Kwebbelende Klassenoudste!

Het nieuwe schooljaar is alweer een paar weken aan de gang en her en der zie ik sommige studenten alweer met hun neus in de boeken. Terwijl sommige leerlingen weer druk met elkaar bezig zijn. Want ja, ook dát is natuurlijk heel belangrijk! De temperatuur begint al langzaam te dalen en straks zitten we allemaal weer met ons gatje, warm voor de openhaard. Niks is beter dan een kop warme chocomel en het knisperende geluid van het haardvuur.

Jullie zullen ook wel denken, waarom word deze editie geplaatst op zaterdag en niet op vrijdag? Nou, ik ben totaal niet te laat!! Maar zoals eerder al een keer is vermeld ben ik dus mega slecht in plannen en kom ik daar nu ook maar eerlijk voor uit. Het grappige is namelijk dat ik wel verwacht van mijn teamleden dat ze alles optijd inleveren, maar ikzelf heb er dus ook wel een handje van. Gelukkig zorgt dat ook helemaal niet voor stress momenten.. Maar laat dit dus geen reden voor jullie zijn Klassenoudsten, om nu altijd alles te laat in te leveren bij mij, okay!
 
Verder heb ik ook nog een leuk nieuwtje om met jullie te delen! Wat dan Shane? praat gelukkig niet vaak tegen mezelf Nou, ons team is dus druk bezig om de layout en de inhoud van de KK een andere wending te geven. Hoe leuk is dat!? We willen de artikelen een stukje korter maken & wat andere artikelen gaan plaatsen. Hoe en wat het precies allemaal gaat worden, lezen jullie gauw genoeg!

Maar dit is niet wat ik wilde zeggen.. Deze editie is namelijk anders dan anders en dat heeft een reden! Niet omdat mijn volgzame paarse aubergines niks wilde doen Maar we hebben namelijk 2 Klassenoudsten, die afgelopen week een jubileum te vieren hadden! Onze lieftallige Julian en Blondy zijn namelijk al 12 maanden lang Klassenoudste en hoe gaaf is dat!

Ik weet uit eigen ervaring dat dit baantje soms best intensief kan zijn. Het feit dat je sterk in je schoenen moet staan en soms in vervelende situaties terecht kan komen, hebben deze twee zich al een lange tijd goed staande weten te houden!

Lieve Julian en Blondy bedankt voor de fijne samenwerking!

Veel liefs,
Blondy McCall
1 Jaar Klassenoudste ~
Lola Temple.Gif

 

Deze lieve en rustige meid is het langst lid van de Biba-Boerderij. Sommige van jullie zullen haar vooral zien in de Huffelpuf chat. Blondy verwelkomt nieuwe leden, schroomt niet om je te helpen als je hulp nodig hebt en is natuurlijk bekend van de Huiswerk Hoek onder de Dassen. Het is een meisje die niet snel op de voorgrond treed maar zeker niet onopgemerkt blijft.

Ze haalt dan ook ieder jaar een flink aantal punten binnen terwijl ze haar taken als KO er ook nog eens bij doet. Ik mag dan ook zeggen dat ik enorm trots op je ben en hoop dat je ons team nog lang blijft versterken.

Lieve Blondy, hier zijn nog een paar mensen die je wat willen zeggen..

 

c0cbb7a286bba7f07c2d13daf709a225.jpgAilynn King: Lieve Blondy, wat vliegt de tijd toch snel! Een jaar geleden solliciteerde je voor de baan Klassenoudste Huffelpuf en nu hou je ons nog steeds in de gaten. Je houdt het nu al een jaar met ons allemaal uit en opgeven zien wij jou niet zo snel doen. Namens Huffelpuf wil ik jou van harte feliciteren met je prachtige paarse baan en ik hoop dat ik je nog heel lang door de gangen zo zie rondlopen! Liefs, Ailynn

.

5599324819_02b8f6e21c.jpgIrma Butterfly: Lieve Blondy, gefeliciteerd met je 1-jarige jubileum als Klassenoudste van de gezelligste afdeling op Zweinstein! Pizza en ijs! Wat heb je al veel betekend voor iedereen... Voor het Zwerkbalteam, de Hufflebuddies, het Huiswerkteam en als Klassenoudste. Top dus! Liefs, Irma Butterfly en een knuffel!

.

actress-beautiful-game-of-thrones-ginger-Favim.com-2832594.jpgInez Wolfcrest: Lieve Blondy, Klassenoudsten zijn is veel werk en niet altijd even makkelijk en dat je het nu een jaar doet zegt zoveel over jou, Blondy! Netjes en rustig klachten afhandelen en mensen helpen met waar ze moeite mee hadden, ik kan het nog zo goed voor me zien. Het werk heeft je altijd gesiert en ook toen ik leider was en met je samen mocht werken heb ik zeker genoten van hoe betrouwbaar je was en hoe goed je je werk deed. Blondy, chappeau! Ik hoop dat je er nog atlijd van geniet, dat verdien je zeker! Liefs Inez.

.

actress-beautiful-game-of-thrones-ginger-Favim.com-2832594.jpgDaan Siebelink: Lieve Blondy, sinds ik op WoP gearriveerd ben kwam ik jou al tegen. Jij hielp mij gelijk met al mijn vragen en je bent niet verlegen. Je bent altijd actief met punten en een echte das. Iedereen die niet wist hoe nu verder kwam jouw hulp goed te pas. Ik hoop dat je nog lang aanblijft als klassenoudste van Huffelpuf. Een jaar is niet niets, door jou blijft WoP met regels leven en is het niet duf. Ik wens jou veel geluk met dit fantastische jaar als jubileum. Nu hoor je pas echt tot de elite en 1-jarige WoP museum! Liefs, Daandalf the Orange.

.

 

Julian Roffel
1 Jaar Klassenoudste ~
Lola Temple.Gif

 

De naam van deze jongen kent iedereen onderhand wel. Onze Julian is een portret apart!
De een kan er mee weg vliegen en de ander is er nog net niet bang van. Maar als je hem een stukje beter kent, dan is het een grappige, lieve oprechte en eerlijke jongen. Hij staat bekend als Lurker en houd de Grote Zaal en zijn locaties dan ook als een havik in de gaten. Met zijn slechte droge humor en sarcasme is hij ook niet weg te slaan uit onze Biba-Boerderij en we zouden het niet eens willen.

Julian, ook al probeer je regelmatig het bloed onder mijn nagels te halen. Ik weet dat het jouw manier van houden van is. Ik ben trots op jou dat je het al zolang volhoud, ook al is het niet altijd even makkelijk geweest. Je bent een topper & bedankt voor alles.

Lieve Julian, ook voor jou zijn er wat mensen die je iets te vertellen hebben..

 

c0cbb7a286bba7f07c2d13daf709a225.jpgStan Riggs: Hey Julian, wat goed dat je het al een jaar volhoud bij Shane ons. Super trots dat je als Zwadderaar er nu al zo lang zit en je doet het ook altijd nog geweldig. Je lost alles op wat op je pad komt en je houdt altijd alles in de hand. Julian, je bent een topper en hopelijk tot je 2 jarige jubileum. Professor Riggs.

.

5599324819_02b8f6e21c.jpgJean Dippet: Lieve Juul, wat een pret jij al 1 jaar in dienst bij de paarse gekken lieverds! Hoe houdt je het vol.. nee grapje hoor! Het is een top team waar jij al een jaar super in past! Je bent kritisch, volgt altijd de regels en brengt ook dat beetje sarcasme mee. Ondanks dat Shane iedereen je soms wel achter het behang kan plakken, strijdt je altijd voor wat goed is! Julian, jakhalsje, ga zo door! Je kan echt niet gemist worden in de grote biba-boerderij. Op naar nog meer jaren! Heel veel liefs, Jan-van-Gent, Jeantje.

.

actress-beautiful-game-of-thrones-ginger-Favim.com-2832594.jpgLiza Skye: Lieve -kuch- Julian, je bent al weer een jaar lang KO. Nou ben ik dat zelf nog niet, dus ik kan nog niet zeggen dat je al een jaar lang de vervelendste van de groep bent, maar dat ben je in ieder geval al wel heel lang. Je bent al een jaar lang je titel (die ik vergeten ben, oeps) waardig, en dat is een hele prestatie. In dit jaar heb ik je zowel IG en OOC(haha eigenlijk veel beter OOC maar goed), veel beter leren kennen. Ik heb zelfs mezelf veel beter leren kennen door jou, want nu weet ik bijvoorbeeld dat ik incapabel ben en dat ik nooit gelijk heb, behalve als ik het met jou eens ben. Maar nu genoeg over mij, ja, ik stop vrijwillig over mezelf te praten, ik ben dus heel blij dat ik je heb leren kennen, allemaal omdat de garnalenkleur nou eenmaal mooier is dan paars.

.

actress-beautiful-game-of-thrones-ginger-Favim.com-2832594.jpgInez Wolfcrest: Lieve lieve Julian, het mag dan wel een tijdje geleden zijn dat ik er was en dat wij samen hebben mogen werken, maar ik heb van elk moment genoten. Je bent een ontzettenede harde werker en je wist altijd goed uit te leggen waar iemand fout zat en wat er niet perse klopte met de regels. Naast dat was je altijd een ontzettende gezellige toevoeging aan het Klassenoudsten team en mocht ik regelmatig jouw sarcasme ondervinden. Ik hoorde dat je nu al een jaar de mooie paarse kleur van Klassenoudste hebt en dat is zeker iets waar je trots op mag zijn! Jouw lange loopbaan tekent je standvastigheid en je zekerheid in je baan, het ga je goed Jakhals Julian. Liefs, Indiana Inez

.

 

Tot de volgende keer! - KLASSENOUDSTEN TEAM
 
 
 
 
 
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Ailynn King

Ailynn King Gefeliciteerd toppers!! Ik hoop dat jullie nog lang KO blijven :D

Lilly Roselier

Lilly Roselier Erg leuk, super goed gedaan!! Gefeliciteerd

Charlithe Gardener

Charlithe Gardener Gefeliciteerd Blondy en Lurkiantje! Ga vooral zo door met je awesomeness!♥ Ook echt respect voor hoe jullie alles aanpakken :)♥♥

Lauren Marit

Lauren Marit Van harte toppers! ♡

Ryan Riggs

Ryan Riggs Gefeliciteerd toppers! Jullie doen het fantastisch! Ga vooral door met wat jullie doen en op naar jaar 2! ♥

Aerin Cortes

Aerin Cortes Gefeliciteerd Julian en Blondy! Jullie doen het geweldig en ik hoop dat we nog veel langer van jullie mogen genieten! ♥

Daisy Luddington

Daisy Luddington Gefeliciteerd Julian en Blondy! Wat een geweldige prestatie, jullie zijn beide absolute toppertjes ♥

Marella Drain

Marella Drain Gefeliciteerd Blondy en Julian! Jullie zijn echt top KO's! Respect voor hoe jullie problemen oplossen!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte