De Kwebbelende Klassenoudsten - Editie 1, Jaargang 17

- Van : Nikita Hunter

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Lilly Roselier

Lilly Roselier Jeetje wat een lastig raadsel, super nice rubriek zeg. Ik vind deze editie weer prachtig hoor en ben benieuwd naar het vervolg. Ben weer benieuwd naar het vervolg.

Daisy Woodbane

Daisy Woodbane Jeetje, dat raadsel is maar lastig hoor! :o De topics ga ik zeker eventjes stalken binnenkort, ik wil er alles van weten! Wat een leuke match hebben jullie dit keer gemaakt, daar ben ik ook wel benieuwd naar. Leuke editie weer!!

Jade Avellana

Jade Avellana Oh, ik kende dit nog niet maar ik geniet er nu al van. Ik ga het dan ook zeker volgen!

Moira Nolan

Moira Nolan Erg leuke editie weer van De Kwebbelende Klassenoudsten! De topics van de maand ga ik zeker binnenkort ook even lezen. Erg interessant om de roddels te lezen en ik ben heel benieuwd welk dier Hazel zal worden!

Lukas Dalca

Lukas Dalca Weer een superleuke editie!

Ellen Aster

Ellen Aster Dit was weer superleuk om te lezen! En wauw, topic van de maand, wat een eer! Ik ga ook zeker een kijkje nemen bij het topic van Jack en Mally :)

Delphine Solair

Delphine Solair Nou Fey, misschien moeten we inderdaad meer eens kijken of wij een leuk topic kunnen doen dan! Geweldig editie weer mede KO'tjes!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte