De Kwebbelende Klassenoudsten - Editie 2, Jaargang 16

- Van : Nikita Hunter

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Lilah North

Lilah North Wat een ontzettend toffe editie! Ik lees het telkens met plezier. En ik ga me weer eens buigen over dat raadsel. Heb er helemaal zin in!

Moira Nolan

Moira Nolan Wat leuk weer om deze editie te lezen! Erg leuk om de dag van Leah als klassenoudste te lezen en om Belle en Ember wat beter te leren kennen. En die topics van de maand klinken ook heel erg interessant. Die ga ik binnenkort ook maar eens lezen. Jullie hebben weer een prachtige Kwebbelende Klassenoudsten ervan gemaakt. Ik heb het weer met veel plezier gelezen!

Raven Prior

Raven Prior Wat een kei leuke editie weer! Super gaaf weer die topics en wat grappig dat ik er zelf aan mee gedaan heb, hihi. Wat leuk ook om Leah's dag te lezen en de nieuwe gezichten te leren kennen.

Aidan Crane

Aidan Crane Geweldige editie hebben jullie er weer van gemaakt! Echt super! Helemaal om dit blad even lekker in het zonnetje te lezen om daarna nog wat topics te stalken, want die uitgekozen topics klinken wel heel erg interessant ! Daarbij was Leah's dag ook super om te lezen, zoveel kan een klassenoudste dus ook meemaken, pff! Dat is niet niks! Oftewel jullie hebben een prachtige editie in elkaar gezet en heb er zeker van genoten ♥♥

Adeline Collier

Adeline Collier Klassenoudste zijn lijkt me echt een leuke, uitdagende baan! Wellicht komt dat ooit ook eens op mijn pad, topics stalken is namelijk best leuk :3 Leuke editie hoor! Ik ga mij eens buigen over dat raadsel....

Estrela Leia

Estrela Leia Super leuke editie weer! Ben benieuwd of de mensen de vragen over het topic van mij en Ezekiel gaan raden!

Eve Stark

Eve Stark Suuuper leuk!!!!

Alice Dumledoore

Alice Dumledoore haha wat leuk!

Clio Cunningham

Clio Cunningham Wat een leuke Editie weer! :D Klassenoudste lijkt me een hartstikke gaaf baantje en ook een heel leuk team volgens mij. Ik ga zeker meedoen met het raadsel! :3

Jane Roseworth

Jane Roseworth Ik heb in ieder geval weer wat topics die ik kan gaan stalken! Leuk om de nieuwste KO's zo een beetje beter te leren kennen! Het pimpelblauwe raadsel ziet er ook weer leuk uit, snel raden allemaal! Leuke editie!

Sara Lancelot

Sara Lancelot Wat een leuke editie weer! Ook leuk om de KO's te leren kennen!

Leah Lovejoy

Leah Lovejoy Wat vond ik het tof op over mijn dag als klassenoudste te schrijven zeg! Heel erg bedankt dat ik het mocht doen. Het is een hele toffe editie geworden! Leuk dat we nu twee nieuwe klassenoudsten erbij hebben :D

Daisy Woodbane

Daisy Woodbane Oooh het is weer een leuke editie geworden zeg :D Vooral die topics ga ik eens stalken ^^

Lilly Roselier

Lilly Roselier Wauw wat is dit weer een fantastische editie. Echt super leuk

Adam Baudelaire

Adam Baudelaire Wat gaaf zeg, hij is echt leuk geworden! En nou ja Alice, een nieuwe vriendschap zal ik nooit uit de weg gaan!

Belle Lovegood

Belle Lovegood Wauw hij is mooi geworden!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte