De Kwebbelende Klassenoudsten - Editie 2, Jaargang 9

- Van : Nikita McCall

5urqIBo.png
Editie 2, Jaargang 9
Door: Nikita Hunter, Julian Roffel en Anoniem

Ingenieuze Inleiding
met Nikita Hunter
sophie-turner-gif-tumblr-13.gif
Lieve niet-boerderijdieren! Vandaag ben ik er, de enige echte Bibaboerderij Leider, om jullie te verblijden met de nieuwe Kwebbelende Klassenoudsten! Het is altijd weer een genoegen om dit te mogen schrijven en jullie in te lichten over de onzin geniale rubrieken die de Klassenoudsten voor jullie schrijven!

Het is ondertussen ook alweer bijna kerst.. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Je huiswerk lijkt wel geen einde aan te komen en eigenlijk wil je alleen maar in de sneeuw spelen, ondanks dat dat heel koud is. De bibliotheek is deze tijd van het jaar bijna uitgestorven Sorry Damien en leerlingen verliezen hun motivatie.

Nou, dan heb ik daar natuurlijk een oplossing voor! Het zou namelijk toch wel heel erg leuk zijn als je de sneeuw kon combineren met je huiswerk! Daarom denk ik dat het heel handig is om gewoon buiten je huiswerk te gaan maken, waarna je kunt opwarmen in de bibliotheek of de grote zaal, want het is stiekem toch wel heel erg koud hè.. Maar goed, als ik opeens allemaal leerlingen buiten zie zitten dan weet ik dat jullie naar mij luisteren!
Oké, maar dat is niet de bedoeling van deze inleiding. Ik ga jullie even vertellen wat jullie kunnen verwachten van deze spectaculaire editie Het zijn natuurijk allemaal spectaculaire edities..! Allereerst is er deze bizar goeie intro natuurlijk, maar goed hè. Verder is er nog een Snoezige Smoeltjes die voor jullie klaar staat! Dit keer wordt dat geschreven door de enige Klassenoudste zonder gevoel, Julian. Hoe dat uit gaat pakken en of het stelletje nu nog altijd bij elkaar zijn, ondanks Julian's interview, lees je hier beneden!

Daarnaast hebben we speciaal voor jullie een nieuwe rubriek! Altijd al willen weten wat de Klassenoudsten uitspoken wanneer ze niet aan het werk zijn? Of wanneer ze juist wel aan het werk zijn? Dan hebben we vanaf nu een ge-wel-dige rubriek voor jullie. Niemand van de boerderij wordt gespaard en het is dan ook spannend om te lezen. Dit is hétgene wat je nodig hebt wanneer je de Klassenoudsten wilt chanteren beter wilt leren kennen! Nu al nieuwsgierig? Lees snel verder!

Met lieve, schattige, mooie, grappige, leuke, geweldige groet,

Neusaap Nikita
 
Snoezige Smoeltjes
met Julian Roffel
AdorableFeminineChimneyswift-small.gif
Ja hoor het is weer eens tijd voor een vast wel gezellig interview voor de Snoezige Smoeltjes. Deze keer verzorgt door degene die echt wel totaal het beste is met personen enzo… totaal geen sarcasme hoor. Maar goed, deze keer heb ik gekozen voor een stel dat al een tijdje actief is op WoP en ook al een tijdje bij elkaar is. Ze zijn natuurlijk al een tijdje bij elkaar en iedereen kent ze ondertussen wel. Dit zijn natuurlijk..

Marella Drain & Hope Wolf!

 
Julian: Ten eerste heel erg bedankt dat jullie dit interview wilde doen. Maar laten we maar beginnen met de meest basic vraag die men kan bedenken. Wanneer hebben jullie elkaar voor het eerst ontmoet? En hoe ontstond hieruit jullie relatie?
Hope: Pfff, dat is lang geleden. Toen ik mee ging helpen met het organiseren van de feesten binnen het team hebben we elkaar ontmoet. Heel lang was het niets meer dan een vriendschap, totdat we een keer gingen zwemmen in de kamer van hoge nood. Ik merkte dat ik toch gevoelens had voor Marell en zo hebben we het langzaam opgebouwd. Tijdens een diner heeft zij toen gevraagd of ik haar vriendin wilde zijn en ik zei volmondig JA!
Marella: Jij bedankt voor het uitnodigen! Het is al een tijdje geleden dat we elkaar voor het eerst ontmoet hebben. Eigenlijk hebben we elkaar leren kennen als collega’s. We zijn lang gewoon vriendinnen geweest. Het was een hele tijd niks, maar toen onze band versterkte. Mijn gevoel bevestigde zich na het zwemmen in de Kamer van Hoge Nood, dus vond ik het tijd om stappen te ondernemen. Later vroeg ik haar als vriendin en eigenlijk is zo onze relatie ontstaan!

tumblr_mu92pj7hRe1qhct03o8_250.gif

Julian: Oké misschien een beetje een vervelende vraag. Niemand is perfect hè Feyline dus wat is de meest vervelende eigenschap van elkaar?
Hope: Misschien heb ik die wel nog niet ontdekt…. Als ik dan toch iets moet zeggen is het dat ze soms dingen achterwege houdt om mij niet te kwetsen. Ik kan mezelf beschermen dus dat is niet nodig, daarbij komt daar alleen maar ruzie van.
Marella: Lastige vraag… Er is niet een echte eigenschap die waaraan ik me echt aan stoor bij Hope. Ze heeft heel veel hele goede eigenschappen waarvoor ik gevallen ben, maar aangezien ik toch antwoord moet geven op de vraag zou het zijn dat Hope, omdat ze zich zorgen maakt, nogal kan drammen als ik dan weiger te praten. Verder heeft ze alleen maar leuke eigenschappen!-

tumblr_mzlm2rncPI1tok7mko4_250.gif

Julian: Wat zou voor jullie de ideale date zijn?
Hope: Ik houd van rustige plekjes, met muziek en Marella. Als die dingen er zijn, maakt het mij niet uit waar. Het is sowieso perfect dan.
Marella: Het maakt me niet zo heel erg veel uit. Tijd spenderen met Hope is al meer dan genoeg. Al is dat een wandeling maken in het bos of samen gaan schaatsen. Het diner en zwemmen waren ook erg leuk. Misschien moeten we weer een keer op date Hope?
 
giphy.gif

Julian: Natuurlijk kan niet altijd alles goed gaan dit kan wel eens tot wat blunders zorgen. Wat is de grootste blunder die jullie samen hebben meegemaakt?
Hope: Blunders hebben we niet echt. Al was het wel een beetje ongemakkelijk toen Marella voor het eerst als mijn vriendin bij mij thuis kwam. Het regende toen keihard en Marella kwam als een verzopen katje aan. Dan ook nog een moeder die alles wilt weten, is best awkward.
Marella: Grootste blunder is een goede vraag. We hebben soms wel momenten die stom zijn, maar die heeft iedereen neem ik aan, maar het was inderdaad best ongemakkelijk toen ik voor het eerst bij Hope thuis kwam. Ik zag er niet uit en was ook nog eens enorm te laat. Dat was wel een echte blunder.

Julian: Natuurlijk kan niet altijd alles vlekkeloos verlopen in een relatie. Wat is de ergste ruzie die jullie hebben gehad?
Hope: Toen Marella vreemd ging met haar ex. Dat brak mij wel. Inmiddels is het weer goed, maar op dat moment hebben we een van onze ergste ruzies ooit gehad.
Marella: Ik heb hele domme dingen gedaan. Ik ben vreemd gegaan en ik schaam me nog steeds, maar Hope kon me vergeven. We hebben hele erge ruzie gehad. We begonnen heel hard te schreeuwen terwijl wij allebei niet van het schreeuwen zijn. Het brak mijn hart om Hope zo te zien. Het was de ergste ruzie die we hebben gehad. Ik hoop dat zoiets nooit meer gebeurd. Ik wil Hope niet meer zo zien.

tumblr_ml3zz69VJd1rp4duqo3_250.gif

Julian: Als laatste nog. Hoe denken jullie dat jullie toekomst er samen uit zal gaan zien?
Hope: Ik wil een hond! Afstuderen en dan met Marella gaan wonen. Verder hoop ik dat Marella en ik samen zullen blijven. Wie weet wat de toekomst ons gaat brengen?!
Marella: Ik hoop natuurlijk dat we nog lang samen blijven. Hope is wel echt de persoon waarmee ik mijzelf later oud zie worden, maar de toekomst is een grote verrassing en veel kan je niet plannen. We willen allebei heel erg graag een hond, dus later denk ik dat we twee honden hebben? Daarnaast hoop ik dat we samen een leuke plek vinden om te wonen. Eigenlijk hoop ik gewoon op een huisje, boompje, beestje later samen met Hope.
 
Oké dat was weer het interview voor deze keer met de persoon die totaal niet met mensen kan omgaan. Nou nogmaals bedankt voor het interview. Hopelijk geeft dit aan de lezers weer een nieuw inzicht in jullie relatie.
 
 
Gaotische Geruchten
met Anoniem
Er wordt vaak gespeculeerd over het hebben van een roddelblad geschreven door de klassenoudsten. De klassenoudsten zijn tenslotte overal: ze zien alles, horen alles, weten alles. Een roddelblad geschreven door de klassenoudsten zou ideaal zijn, want alle sappige roddels zouden erin staan. De klassenoudsten hebben dit idee alleen nooit gerealiseerd, misschien omdat het een stel onvoorstelbare gemakzuchtige lanterfanters zijn. Een roddelblad van de klassenoudsten in die zin mag er dan misschien niet komen, maar andersom dan? Een roddelblad over de klassenoudsten, met alle schokkende, ontroerende, dramatische en fascinerende roddels over onze eigen klassenoudsten. Klinkt goed, niet?

Gaotische geruchten. Dé nieuwe roddelrubriek over de klassenoudsten.
 
Laten we beginnen bij het begin, de naam van deze rubriek. Gaotisch. GAOTISCH. Wát een woord. Toch is het een woord wat onder de klassenoudsten best bekend staat. Het schijnt namelijk zo te zijn, dat vroeger, (toen Feyline nog capabel was, Julian nog niet sarcastisch en Nikita nog jong,) er een leider was Shane Tyson die chaos schreef als gaos. Aangezien de humor bij de meeste klassenoudsten niet van het hoogste niveau is, vond iedereen buitengewoon hi-la-risch. Ik geef toe, er zit wat in, in die humor van de klassenoudsten.

Maar eh, onbekend persoon die dit schrijft, wat halen die klassenoudsten nou eigenlijk allemaal uit? Ik hóór het jullie denken, en terecht hoor. Als jullie betrapt worden door een klassenoudste terwijl je 1 van de werkelijkwaar 10.000 regels overtreed, moet je toch iets hebben om te chanteren de klassenoudste op te wijzen. En zeg nou zelf, wie gelooft er nou dat die klassenoudsten zelf nooit de regels overtreden, niemand toch?

Een locatie waar jullie vast allemaal heel benieuwd naar zijn, maar waar bijna niemand kan komen, is natuurlijk de badkamer van de klassenoudsten. Deze badkamer is te mooi voor woorden, en natuurlijk zijn de klassenoudsten zo egocentrisch deze voor henzelf op te eisen. Wat gebeurt er nou eigenlijk allemaal in deze badkamer? Nou, heel wat. Neem bijvoorbeeld Aron Ross, die schattige nieuwe klassenoudste van Griffoendor. Het schijnt dus zo te zijn dat hij een assistent klassenoudste(AKO) heeft aangenomen, niemand minder dan Charlie Crowston. Natuurlijk mag deze AKO iets wat velen niet mogen: zwemmen in de badkamer. Dat is dan ook precies wat Charlie gaat doen samen met Aron. In een supercute zwembroek. Ik denk dat iedereen op dat moment Charlie wel zou willen zijn…

Oké neksjt. Ook al een nieuwe klassenoudste, maar nu 1 van zwadderich. Hunter Blackwood Waarom hebben die klassenoudsten alle knappe jongens? Hunter gaat ook al zwemmen, en ook al samen met iemand, namelijk met River Adams. Er is alleen wel een klein verschil tussen deze twee ‘dates’: Charlie kan namelijk gewoon zwemmen, maar dat is iets wat River niet kan. Als dat niet romantisch is, dan weet ik het ook niet meer… Wie weet bloeit er wat tussen River en Hunter ! Iets wat trouwens wel heel raar is, want River is al in een relatie, namelijk met zichzelf!? Een ingewikkelde liefdesdriehoek is dat wel.

En dan alweer de laatste roddel op deze locatie, iets wat ik persoonlijk het meest interessant vindt. De meest verschrikkelijke, angstaanjagende klassenoudste die er rondloopt op Zweinstein, is op een date. Julian Roffel. Ik snap dat jullie nu van jullie stoel afvallen van verbazing, want heeft Julian gevoelens? Is hij geen groen buitenaards wezen? Het is echt een wonder in de vorm van een topic. Het lijkt er zelfs op dat Julian gevoelens heeft voor Ivy, hij vindt haar leuk zeg maar. Om dit duidelijk te maken, kust hij Ivy dan ook. Wonderbaarlijk, niet waar? Julian staat zeker op de deelnemerslijst voor de award van de meest onverwachte gebeurtenissen..

En dan een klassenoudste die we niet echt voorbij hebben zien komen maar die wél nieuw is is: Maylee Moore. De nieuwe klassenoudste van huffelpuf. Maylee zit pas een paar weken ofzo in het team, maar ze doet het al best wel goed. Dan vooral op roddelwaardig gebied gezien. Een kort overzicht: Maylee heeft het nu al druk met een paar van de mannelijke klassenoudsten in het team. Julian is natuurlijk wat te oud, maar dan heb je ook nog #Arlee en #Mayward. Aron en Edward dus. Het lijkt er namelijk op dat Maylee een vriendje zoekt in het klassenoudsten team.
Zo had ze een duel met Aron in de kamer van hoge nood die ze gewonnen heeft, na Aron bewusteloos gemaakt te hebben , maar ook heeft ze een date met Edward in de kamer van hoge nood. De kamer van hoge nood is weer een locatie die, zoals velen weten, wordt gecontroleerd door een andere mannelijke klassenoudste, die ene zonder gevoelens die toch wel gevoelens bleek te hebben. Als Maylee hier niet tenminste 1 vriendje aan overhoudt, dan weet ik het allemaal ook niet meer.

Nog even ingezoomd op de date van Maylee en Edward. Het schijnt dus zo te zijn dat Feyline Edward ook wel zag zitten. Nu weet ik natuurlijk nog niet of zij al weet dat Maylee en Edward op date zijn, maar zodra dat wel het geval is na het lezen van dit blad bijvoorbeeld , gaat er, Feyline kennende, nog wel heel wat heisa van komen. Popcorn waardige heisa. Zeker iets om in de gaten te houden dus!

Dat er dus nu al wat relatieproblemen lijken te ontstaan, terwijl de relaties nog niet eens echt gevormd zijn, is helemaal niet heel raar. Ik bedoel, kijk naar het team. Zo ongeveer het hele team is vernieuwd, en de nieuwe klassenoudsten zijn allemaal nog wat jonger. 5 van de klassenoudsten zitten daarbij óók nog eens bij elkaar in de klas(Hunter, Emma, Edward, Maylee en Feyline). Ze zijn allemaal ongeveer even oud, wat natuurlijk zorgt voor wat ruzie hier en daar.

Dan nog even snel twee klassenoudsten waar we nog niet heel veel over gehoord hebben: Emma en Katie. Ze lijken zich op de achtergrond te houden, maar is dat ook wel zo? Neem nu bijvoorbeeld Emma. Ook zij is 13, dus zij moet toch ook wat voelen van al die dates en vindikleuk mensen om haar heen. Wellicht vindt zij ook ook wel iemand leuk? Mijn theorie: Emma valt natuurlijk op meisjes, dus ík denk dat niet zo blij is met Edward in het team. Edward is onder in ieder geval twee meisjes blijkbaar wel wat populair, en misschien vond Emma juist 1 van die twee meisjes wel leuk! Snap ik helemaal Emma, ik stem ook in om Edward uit het team te gooien. Mocht hij daar heel verdrietig van worden, dan mag hij altijd bij mij uit komen huilen.
En dan Katie. Katie is nu al 19 jaar, en ze zit in jaar 7. Ze is dus al 2 keer blijven zitten, net als Julian. Misschien wel juist om Julian? Julian is tenslotte ook klassenoudste, ook 19 jaar, niet slecht om te zien, nou ja zo kan ik nog wel even door gaan. Zou er stiekem misschien al een tijdje iets bloeien tussen Katie en Julian? Maar wat heeft Julians date met Ivy dan te betekenen? Zou Julian vreemd gaan op Julian, of zou hij vreemd gaan op Ivy? Of misschien heeft hij wel een relatie met allebei…

Om deze rubriek nog even mee af te sluiten, de klassenoudsten hebben natuurlijk ook nog een leider waar écht wel wat roddels over te vinden zijn. Nikita Hunter. Er zijn wel ongeveer 1000 roddels over haar te vertellen, maar laat ik het kort samenvatten. Nikita heeft natuurlijk een relatie met Nathan. Nu weerhoudt haar dat er niet van ook met andere knappe mannen een hapje te gaan eten, zoals Aidan. Maar het weerhoudt haar er ook niet van om te denken aan een toekomst met kinderen. NET ALS ze aan een toekomst met een ontslag voor Aron denkt. Iedereen die Nikita een klein beetje kent, weet dat dit een echte paradox is. Dus welk verhaal zit hierachter? Nikita , wil je geen kinderen? Of wil je geen Aron? Het is voor mij niet allemaal meer duidelijk. Iets wat Nikita duidelijk wel wilde was een kitten, en die heeft ze ook gekregen, van Nathan. Super cute! Maar iets wat Nathan misschien ook wel niet weet is dat ze ondertussen ook met een man aan de drank is, Aron Jones. Daar blijft het niet alleen bij, ze gaan ook nog samen naar een kermis. Het lijkt allemaal gewoon verdacht veel op een date, dus euh Nathan?  
Nou ik hoop dat dit genoeg roddels waren voor jullie allemaal. Onthoud dus goed, mocht je ooit de regels overtreden en een klassenoudste tegenkomen, herinner je dan dit blad. Een kleine herinnering aan een of meerdere van deze roddels zou misschien wel kunnen leiden tot een kleine strafverlaging… Maar dat heb je niet van mij!
 
Tot de volgende keer! - KLASSENOUDSTEN TEAM
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Maylee Crane

Maylee Crane Ik ontken alles.

Aidan Crane

Aidan Crane Wat een super editie ❤️❤️ Zeker het nieuwe gedeelte is zeer interessant om te lezen ! En ik date Miss Hunter helemaal niet :o ! Dat zou haar tere hartje niet aan kunnen !

Daisy Luddington

Daisy Luddington Ik houd zo van deze edities ♥ Toppertjes, ik heb weer met plezier gelezen!

Anouk Hammel

Anouk Hammel Erg leuk weer! ♥

Amora Tyson

Amora Tyson Leuk guys! :D

Ignacio Yuan

Ignacio Yuan Ohhh, ik heb echt genoten van deze editie! Super leuk om te lezen! Die nieuwe rubriek is ook echt enorm tof ^^

Raven Prior

Raven Prior Wat een leuke editie weer!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte