Gouden Griffel • lesjaar 26 • week 7

- Van : Malachi Tealeaf

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Elleri Anderson

Elleri Anderson Oh wat tof dat ik een gouden griffel gewonnen heb! Dat had ik helemaal niet verwacht! Wat leuk dat je weer in de Gouden Griffel staat ook Rosemary, je bent echt super goed bezig met huiswerk maken als ik dat zo hoor! En dan Ava, gefeliciteerd met het feit dat jij de runner-up bent geworden. Doen wat goed voelt klinkt als een geweldig advies!

Matthew Wilson

Matthew Wilson Leuk weer zeg!

Malachi Tealeaf

Malachi Tealeaf Gefeliciteerd alledrie! Wat was het weer moeilijk om een keuze te maken uit al die fantastische schrijfsels, maar jullie hebben het dik verdiend!

Riley Marks

Riley Marks Gefeliciteerd Rosemary, Ava en Elleri! Ik heb genoten! ❤️

Nimphara Muijs

Nimphara Muijs Wauw, wat goed dat je alweer het leukste huiswerk had Rosemary! Ava gefeliciteerd met je runner-up! Zeker ook een goede prestatie! En gefeliciteerd Elleri! Goed gedaan allemaal!

Rosemary Brent

Rosemary Brent Oh jeetje! Ik moet eerlijk zeggen dat ik hem niet zag aankomen dit keer, haha. Maar super leuk, dankjulliewel! En gefeliciteerd Ava, ik ben benieuwd naar je vioolspel! En wat een leuke beoordeling, Elleri! Jij ook gefeliciteerd! Hopelijk mogen jullie veel schrijven de de Gouden Griffels ;)

Matthias Archer

Matthias Archer Wow wat gaaf Rosemary! Voor de derde keer al! Al is het natuurlijk ook hartstikke knap van Ava en Elleri! Goed bezig allemaal!

Zane Noble

Zane Noble Gefeliciteerd, wat een mooie prijzen! Misschien wil een van de winnaars mijn huiswerk wel - Nee, die vraag stel ik niet hier. Goede schrijvers zoek me even op in de Grote Zaal! Ik heb nog een stapel huisw- zin in een gezellig gesprek!

Lucy Hadley

Lucy Hadley Wow, je derde prijs al Rosemary! En gefeliciteerd alle drie, jullie hebben het verdiend!

Ellen Aster

Ellen Aster Woehoeeeeee nog een keer gefeliciteerd Rosemary, Ava en Elleri! Jullie hebben het verdiend :D

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte