De Kwebbelende Klassenoudste - Editie 5, jaargang 4

- Van : Shane Tyson

5urqIBo.png
Editie 5, Jaargang 4
Door: Jean Dippet, Matthijs Verronum en Namine Gale
Ingenieuze inleiding
met Jean Dippet
Julian Roffel.gif
Welkom dames en heren bij weer een nieuwe editie van dit geweldige blad, De Kwebbelende Klassenoudsten!

Jullie hebben je hier natuurlijk weer enorm verheugd op het leukste blad van Zweinstein en naar uitgekeken. Op dit moment leven wij in de maand Mei en we weten natuurlijk dat in deze maand al het moois in bloei staat. Wisten jullie dat de maand Mei vernoemd is naar de Griekse Godin Maia? Nee? Dan weet je het nu...

Terugkomend op de leuke weetjes die ik al aan het delen ben met jullie. Vertel ik jullie ook gaag dat de sterrenbeelden van Mei, Stier en Tweelingen zijn. Jullie denken vast: 'Jean, waarom vertel je dit weetje?'.Gewoon, omdat het kan natuurlijk!

 

Het is alweer bijna tijd voor de examens... Bijna? Ja zeker wel bijna! De tijd gaat sneller dan je denkt. Daarbij heb ik al een paar Adelaars betrapt die gestrest in de boeken gedoken zaten.
De Dassen, daarentegen, maken zich nergens druk om behalve hun eten. De Slangen zijn nu al aan het wedden wie de hoogste cijfers binnenharkt. En de Leeuwen, die doen vanalles wat om zich voor te bereiden op de examens.

Maar nu terug naar deze geweldige inleiding. In de editie van deze week neemt lieftallige Matthijs Verronum jullie op avontuur om een van onze leuke collega's te leren kennen. Wij zijn natuurlijk allemaal benieuwd wie Matthijs Verronum uitlicht deze week, dus lees dit interview bij Ijzersterke Ijsbrekers en kom te weten wie het is! Naast dit leuke interview gaat Namine Gale jullie vertellen wie het meest talentvolle topic heeft. Dit doet ze natuurlijk op haar eigen, enorm leuke wijze. Ik kan iniedergeval nu al niet meer wachten om ook deze rubriek te lezen. Benieuwd welk talentvolle topic onze Namine Gale gekozen heeft? Lees dan de rubriek Talentvolle Topics!

Tot de volgende keer!
Liefs Jean
IJverige IJsbreker
met Matthijs Verronum
Lola Temple.Gif

 

Het is onze meest geliefde leuke roodharige die we hier op school hebben rondlopen. Als ze zichzelf laat zien in de chat dan weet ook meteen iedereen dat ze er is. Massaal komen medestudenten binnen stuiteren bij het zien van haar naam of ze rennen juist weg..
Met haar sarcastische opmerkingen en gezelligheid maakt ze de chat en topics levendiger dan ooit. We hebben het over niemand anders dan Nikita Hunter. Zij is dan ook de klassenoudste in deze column.

 

Nikita, ten eerste heel erg bedankt dat je bereid was om door mij geïnterviewd te worden. *kucht* Al zijn we natuurlijk de beste maatjes binnen het klassenoudsten team. *kucht*. Op naar de vragen dan maar!
Nikita: "Natuurlijk Matthijs. Ik moet zeggen dat ik dit interview al dagen aan zag komen niet verwacht had! Maar ik vind het wel heel leuk om met mijn leukste, liefste, knaps- Oh, teveel? Ja we moeten het niet overdrijven natuurlijk. Stel die eerste vraag maar gewoon ja.."

ezgif-2-d411816716.gif

Je bent een van de nieuwere klassenoudsten binnen het team. Waarom had je in eerste instantie eigenlijk besloten om te solliciteren voor klassenoudste?
Nikita: "Dat is een leuke vraag. Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik vroeger nog wel wat regeltjes heb gebroken dus om dan zomaar te reageren op deze functie.. Ja, ik moet heel eerlijk zeggen dat ik gewoon ben overgehaald door onze draak Lola. Zij had het met zoveel enthousiasme over haar baan dat ik het daardoor zelf ook leuk begon te vinden. Ik wist natuurlijk ook alles van die regels, dus het was heel makkelijk om Inez te overtuigen dat ik het best aan zou kunnen. Daarnaast ben ik natuurlijk echt een heel erg leuk persoon, dus wie wilt mij nou niet in het team?"

ezgif-2-d411816716.gif

Overduidelijk ben je het toen natuurlijk geworden, maar de vraag is nu of het klassenoudstenschap je bevalt en of je het leuk vind?
Nikita: "Het bevalt me echt ontzettend! Het team is leuk en af en toe echt een dierentuin, de leider is bijna alweer weggepest is fantastisch! De sfeer onderling is echt heel erg goed en ik voelde me al vanaf het begin welkom in het team. Daarnaast heb ik ook een hele mooie badge gekregen, dat is natuurlijk ook een pluspunt!"

ezgif-2-d411816716.gif

 

Dan misschien een vraag waar iedereen wel het antwoord op wilt weten en grappig is voor onze lezers, wat is het meest rare wat jij ooit in jouw tijd als klassenoudste hebt meegemaakt?
Nikita: "Het raarste? Dan moet ik wel even denken hoor.. Ik heb ooit Zane in de Grote Zaal aangetroffen aan de Ravenklauwtafel. Ja, ik weet wat je denkt. Dat is al raar genoeg. Maar hij zat dus naast een jongen die zijn hoofd in een bak water had liggen. Na een paar keer vragen kwam de waarheid toch boven tafel. Zane had de jongen kiewwier gegeven en heel erg gehoopt dat ik het niet door zou hebben, dat viel hem toch even tegen. Wat wel weer leuk was want ik mocht Zane op zijn kop geven."

ezgif-2-d411816716.gif

Als laatste een vraag die wellicht wat duidelijkheid voor de lezers kan geven. Soms lijkt het alsof jij en Matthijs, ik dus, een soort haat liefde verhouding hebben. Wat is nu het echte verhaal?
Nikita: "Wij haten elkaar absoluut niet hoor! We hebben gewoon een ongezonde aparte manier van omgaan, maar dit is altijd al geweest! Nee, onze relatie bestaat puur en alleen uit het sturen van rare memes en het maken van sarcastische opmerkingen naar elkaar. De enige manier waarop ik Matthijs ooit zou kunnen haten is wanneer hij Ryan's hart breekt... Maar dat doe je niet toch, Matthijs?"


In ieder geval hartstikke bedankt Nikita voor dit geweldige interview. Heb je wellicht nog iets wat je wilt vertellen aan onze lezers wat nog niet in het interview naar voren is gekomen?
Nikita: "Graag gedaan! Een beter interview had je op dit korte termijn niet kunnen krijgen! Maar voor de lezers... Jullie hebben misschien al wel, misschien nog niet gezien dat onze allerliefste Jean ''Jan-van-Gent'' Dippet ons gaat verlaten. Ja, dit vinden wij allemaal ook heel verdrietig. Toch zorgt dit wel voor een kleine opening in ons aparte, gekke, beestenbende team. Mocht je het nou écht heel erg leuk vinden om een bijnaam te krijgen of om een paars kleurtje te dragen en denk jij de baan en de taken aan te kunnen, solliciteer dan gelijk! Wie weet wordt jij wel de eerst volgende die wordt geinterviewd!"

Net zoals jij wil ik ook graag het volgende persoon van Huffelpuf veel succes wensen met zijn of haar sollicitatie voor het klassenoudstenschap. Ik hoop dan ook snel een nieuw persoon als mijn collega te kunnen verwelkomen. Dit was het dan weer voor het interview van een klassenoudste ik hoop dat jullie veel leesplezier hebben gehad!
~ Matthijs
Nikita, er zijn een aantal mensen die jou geloof het of niet iets willen zeggen.
We hopen dat je het leuk vind!
c0cbb7a286bba7f07c2d13daf709a225.jpgKatya Zamokova: Nikita Hunter, de knuffelkip. Knuffelkip, kippenfiets… Wat heb ik toch altijd met kippen?! Een meisje die veel mee heeft gemaakt en IC mijn adoptiedochter is. Dat het IC een leuk verhaal heeft, doet absoluut niet af voor het OOC verhaal. Verhaal, ja. Blijkbaar zit World of Potter vol met koppelaarsters. Een persoon die twee mensen aan elkaar koppelen zodat ze misschien wel een stelletje worden. En met succes. Die eerste date bij de Harry Potter Expo, lekker nerderig met Jojanneke, liggend in de gigantische stoel in Hagrids huisje, vreemde mensen vragen om een foto te maken, want hoe wil je dat zelf doen als je allebei als idioten in een stoel ligt?Die eerste date is nu geschiedenis en ik kijk vooral naar de toekomst. Een toekomst met jou, met ons. Lieve knuffelkip, dit had misschien wat meer IC gericht moeten zijn, maar ach, dat maakt niet uit! Ik hou van je en ik wil in het bijzonder de liefdesspecialist Malachi Tealeaf bedanken voor dit wonder!

.

5599324819_02b8f6e21c.jpgNova Harrison: Lieve Nikita, Het is een veelbewogen jaar geweest voor jou. Een jaar met enorm veel tegenslagen. Je hebt je er ontzettend dapper doorheen geslagen, wat maar weer bewijst dat je op mij lijkt een leeuw bent. Ik ben trots op het feit dat jij mijn nichtje bent! Je bent een topper. Sorry dat ik je niet wilde kopen adopteren. Ik doe het nou eenmaal beter als nicht.
Liefs,Het allerleukste familielid dat je hebt (Nova Harrison)

.

actress-beautiful-game-of-thrones-ginger-Favim.com-2832594.jpgStan Riggs: Hey Nichtkita!! Ik wil even zeggen dat ik onwijs veel van je houdt nichtje! Je doet het echt super als klassenoudste en ben echt super trots op jou. Je werkt ook altijd super hard en er is altijd lol als jij er bent. Je maakt iedereen ontzettend vrolijk en ik wil je bedanken dat je er altijd bent om iedereen op te vrolijken. Dan zijn er natuurlijk nog de altijd geniale topics met jou. Ja, daar kan ik me altijd wel op verheugen. Snel maar weer doen? Ook achter de schermen help je me geweldig, als ik weer eens met m'n code klungel. Oeps? Ik ben super trots dat je m'n nichtje bent, ook al weten we dit nog niet zo lang. Natuurlijk kan ik je niet de allerbeste noemen toch Nammie? Maar je bent toch wel één van de beste klassenoudsten hoor. Ik ben onwijs trots op je en hoop dat je nog super lang met veel plezier klassenoudste zult zijn voor griffoendor. Super bedankt voor alles wat je doet Nikita!
~Staneefje ... Stakita ... Ja ... ik weet het ook niet meer. Groetjes Stannie!

.

355909-zendaya-zendaya-coleman-20.pngLola Temple: Lieve knappe Lolita, ik zal het proberen kort te houden aangezien ik anders gewoon door kan blijven praten. Hoe leuk is het om te zeggen dat jij mijn allereerste aanspreekpunt was hier op school. En nee, we gaan het niet hebben over onze slecht geschreven, kussende topics.. Ik vind het heerlijk om in je buurt te zijn, is het niet in de keuken dan wel in de Kamer van Hoge Nood om een bakkie thee te doen. Of uiteraard het slapen op 30 matrassen die jij nog steeds moet aanmaken. Jij zorgt er altijd voor dat ik met een brede glimlach op mijn gezicht rondloop door je uitdagingen en geflirt. Je bent zo’n leuk persoon en ik ben onwijs blij dat ik je IC & OOC heb mogen leren kennen.
Ik hou van je meis, je bent een lieffie! Liefs Lo
 
Talentvolle Topics
met Namine Gale
Zane en Nikita.gif
Yooooo, leuke, lieve, mooie, knappe, schattige, kan dit nog slijmeriger? lezers van De Kwebbelende Klassenoudste! Japnam represent! Leuk dat jullie weer nieuwsgierig zijn naar het talentvolle topic van deze editie! Bij de laatste Talentvolle topic's, had ik de eer om met Edward Preston daar in te mogen staan, maar dit keer heb ik mezelf niet gekozen! En ook geen Klassenoudste, ja wij vallen allemaal af! Helaas, deze editie geen Liza Skye met haar liefdes avonturen! Nu word het wel spannend toch? Of nou ja... ik probeer het een beetje spannend te maken, want het is me toch wat, als Klassenoudste kom ik ook zoveel topic's tegen die ik leuk vind, en het was daarom ook moeilijk kiezen, maar het is me gelukt!

 

Ik werd alweer enorm enthousiast van die topic's die ik ben tegengekomen, want man, het zijn er zoveel, maar er zijn ook zoveel locatie's waar je uit kunt kiezen.. De Drie Bezemstelen bijvoorbeeld, waar je even kan doen alsof je boterbi... pompoensap aan het drinken bent! Of in de Grote Zaal, waar je je vol aan het eten bent terwijl je last-minute je Toverdranken huiswerk aan het maken bent.. maar dit keer was het toch geen een van die locaties, dit keer was het buiten, in de uilenvleugel! Nieuwsgierig geworden? Ik wel! Laten we kijken waarom en überhaupt welk topic ik gekozen heb! Veel lees plezier!

Veel liefs, Namine

 

Uilen en Huilen
Aangemaakt door Yasuo Hasakys

 

Taal: XXXX Tijd: 16:30
Plaats: De Uilenvleugel Omgeving: Het is de uilenvleugel, er zijn uilen enzo Het weer: Een waterig lentezonnetje, een paar wolkjes aan de lucht

 

Het topic begint in de Uilenvleugel, waar Yasuo Hasakys aan het rondlopen is omdat hij iemand een brulbrief wou schrijven, terwijl Amaranta Adams met liefdesverdriet over Logan Fraser in de uilentoren zit. En daar valt het woord al, liefdesverdriet! Maar oh ja, Namine koos dit topic uit.. en die houd van drama.... suprise! Amaranta heeft dus een hele drama gehad met Logan, en omdat ze daar zo alleen in de toren zit, ziet Yasuo haar zitten, (en volgens mij ziet hij haar ook echt wel zitten) maar eerst vraagt hij subtiel hoe het met haar gaat, en hoe het met Logan gaat. Waarbij Amaranta niet zo subtiel reageert, want die komt gelijk bij het punt van het topic, namelijk dat het uit is met Logan!

Ze kregen ruzie net voor het valentijnsfeest, omdat er een roddel was over Amaranta en Yasuo dat ze gezoend hadden... plottwist! Maar dat vertelde Amaranta dan weer niet aan Yasuo, terwijl hij een arm over haar heen sloeg, en ze even goed kon uithuilen bij Yasuo en Amaranta graag wou dat hij even bleef. Even... uhu... Amaranta besloot uiteindelijk toch maar eerlijk te zijn tegen Yasuo, want ze vertelde hem dat Liza. JA LIZA SKYE JE ZIT ER IN HOOR! de roddel had verspreid dat Yasuo en Amaranta hadden gezoend! Maar ook vertelde ze aan Yasuo dat ze hem zag met Skye op het feest, waardoor ze toch een beetje jaloers was geworden.. begrijpen jullie het nog? Ik wel, want nu komt het hoogtepunt van het hele topic!.

Yasuo besloot dit keer wel subtiel te doen en boog zich een beetje na voren, waarbij hij met toestemming van Amaranta, haar begon te zoenen! Jawel mensen! ZOENEN! Waarna Yasuo toch nog maar even vroeg of ze altijd jaloers was op Skye, waar ze toch al minder jaloers bleek te zijn. En toen kwam Amaranta van haar subtiele kant, ze vroeg heel subtiel... maar dan ook heel subtiel, aan Yasuo om maar is af te spreken, om iets te oefenen... maar wat nou oefenen? Geheimzinnig hoor! Ik heb al gehoord dat de twee gespot zijn in De Kamer van Hoge Nood, dus zijn jullie benieuwd hoe dit heerlijke verhaal afloopt verwijs ik jullie daar naar toe! (Maar eerst moeten jullie dit topic lezen, uiteraard!)

Waarom heb ik voor dit topic gekozen? Omdat het een echte Namine topic is, ik bedoel, drama... liefde.. klinkt als Namine, toch? Zonder geintjes, ik vind dat dit topic goed uit bedacht was, er zit al een heel verhaal achter als je kijkt naar de twee, en de mensen die nog buiten het topic vallen. Ik ben nieuwsgierig geworden, en dat is goed. Het is niet zo voorspelbaar, je denkt dat het gewoon een serieus gesprek gaat worden, en dat er een enorme liefdesverdriet heeft, maar toch is het anders verlopen, want het volg naar een afspraakje, waarvan ik ook heel benieuwd ben hoe dat gaat geworden! Ze hebben mij erg nieuwsgierig gemaakt! En buiten dat worden de gevoelens en gedachtes in dit soort situaties goed beschreven, met een vleugje humor er aan! Ik vind het echt een top-topic!

Ik wil Yasuo en Amaranta bedanken voor hun aandeel in dit topic en wens hun, en alle andere spelers nog heel veel plezier met andere topics die gaan volgen in de toekomst! Nam-out!

 

 

https://worldofpotter.nl/topic/view/a32e25a8-b892-4640-94fe-28a823f43b15-uilen-en-huilen


Beste Yasuo, dankzij deze je bijdrage in het forum op WoP ontvang jij een kleinigheid, wij hopen dat we nog lang van je topics mogen genieten. Gefeliciteerd!


tiza-font
met Shane Tyson
ezgif-2-d411816716.gif

 

Verdrietig Nieuws..

Lieve Jean, Dipsaus en uiteraard onze eigen Jan-van-Gent!

Helaas ga je onze Biba-Boerderij verlaten en dat vinden wij als ik voor iedereen mag spreken ontzettend jammer! Je bent een leuke en spontane meid, maar vooral ook ontzettend lief en zorgzaam. Je mede-klassenoudsten en ik, wisten precies wat we aan je hadden. Met jou aanwezigheid in de chat & SPAM-groep, maakte je er elke keer weer een feestje van.
De humor die jij in je hebt zitten maar ook je eerlijkheid, zijn karaktereigenschappen die ik enorm aan jou kan waarderen.

Ik wil je dan ook ontzettend bedanken voor alles wat je voor ons en voor WoP hebt gedaan.
Je bent een toppertje & we gaan je missen!

Tot de volgende keer! - KLASSENOUDSTEN TEAM
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Stan Riggs

Stan Riggs Super leuk gedaan allemaal!! :D

Daan Siebelink

Daan Siebelink wederom leuke KK! Jammer Jean dat je weggaat als klassenoudste, je was erg goed voor Huffelpuf ;)

Amaranta Adams

Amaranta Adams Superleuke KK weer! Wat leuk om te zien dat het topic van Yasuo is genoemd :O

Ryan Riggs

Ryan Riggs Geweldige Editie! Erg leuk intervieuw ook <3 Was weer super leuk om te lezen, heel erg jammer dat Jean weg gaat, weet zeker dat ze je gaan missen in het team maar heel veel succes en sterkte met het herstel van deze gekte die zich boerderijdieren noemt. <3

Lauren Milaen

Lauren Milaen Super leuk om te lezen weer! Ga zo door toppers!

Lauren Marit

Lauren Marit Super leuk artikel weer!

Namine Gale

Namine Gale Toppertjes! En dipsausje ik ga je missen..

Nikita McCall

Nikita McCall Wat een leuke editie weer! Wat een top team heb ik ook wel! ♥

Oliver Collins

Oliver Collins Super leuk guys! :D

Ezra Clarke

Ezra Clarke Weer een leuke KK. En dankjewel Jean!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte