WoP NL op reis met Catherine Alaric
We kennen het verhaal, we houden van de verschillende personages en er zijn vast ook genoeg mensen die dromen van een bezoekje aan de magische wereld. Ik, Catherine Alaric, neem je graag mee op reis langs de verschillende hoogte punten die wij als dreuzels kunnen bezoeken! Laat deze keer je koffer maar thuis, we blijven namelijk dicht bij huis! Doe wel je afdelingssjaal aan voor de kou en volg mij!

- Van : Evangelina Borgia

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Riley Marks

Riley Marks Hupplepuf? :-( Ik wil mij met alle liefde opgeven om wat van mijn verzameling te showen (uil je zo), maar alsjeblieft geen ‘Hupplepuf’ meer! -komt op voor alle Dassen!-

Catherine Alaric

Catherine Alaric Thanks voor de reacties allemaal ! zal mijn vader op zijn dodder geven voor de dassen :)

Lilly Roselier

Lilly Roselier Super geschreven, erg leuk

Daphne Tiger

Daphne Tiger Omg die spullen ik ben verliefd ♡ goed geschreven cath !!!

Alana Drain

Alana Drain :O Huffelpuf heeft super mooi geel!! :O Super leuke editie! Misschien moet ik daar ook maar eens wat inkoopjes daar gaan doen!!

Daan Siebelink

Daan Siebelink Hoe kun je een mok van Huffelpuf nou lelijk vinden :O Die had ik gezien in een primark in londen xD Leuk geschreven Catherine!

Nova Harrison

Nova Harrison Heel leuk! Enschedeeeeeeee <3

Daisy Woodbane

Daisy Woodbane Oooooh, ik wil die mok ook! -rent naar de Primark-

Amelia Mulinder

Amelia Mulinder Leuk :D hopelijk hebben ze deze spullen ook in de Primark Groningen, begin volgende maand ga ik daar weer heen, en wil heel graag een Huffelpuf mok, een kussen en eeeuuuuu, naja alles wel, maar helaas, geld....

Raven Prior

Raven Prior Nice! Nu wil ik ook naar de Primark :P

Clary Potter

Clary Potter Wat leuk ik zou ook wel zo’n leuke mok willen hebben. Helaas hadden ze die laatst in Almere. Ik zal foto’s maken en je uilen leuk!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte