WoP NL op reis met Catherine Alaric
We kennen het verhaal, we houden van de verschillende personages en er zijn vast ook genoeg mensen die dromen van een bezoekje aan de magische wereld. Ik, Catherine Alaric, neem je graag mee op reis langs de verschillende hoogte punten die wij als dreuzels kunnen bezoeken! Laat deze keer je koffer maar thuis, we blijven namelijk dicht bij huis! Doe wel je afdelingssjaal aan voor de kou en volg mij!

- Van : Evangelien Borghesius

Vandaag blijven wij lekker in ons eigen landje! Nee het is niet de Harry Potter exhibition. Vandaag neem ik je mee een paar uurtjes shoppen! Het is niet zomaar een winkel maar en winkel waar ze heel veel  Harry potter spullen hebben .

 

Ik neem je vandaag mee naar de Primark in Enschede!

Ja daar kunnen we soms ongeveer zo praten joa.

 

 

 

 

 

 

Ik had afgesproken om met een vriendin naar de Primark te gaan omdat wij op Facebook zagen dat er heel veel leuke Disney spullen binnen waren gekomen in Enschede. Wij als Dinsey fan op ons fietsje stappen met een windkracht 9!

Tja met een tempo van 1 mm per seconde zijn we aangekomen op onze locatie!

 

 

(Evangelien: Snappen jullie nu waarom ik de dreuzelwereld vermijd! Dit kan niet goed zijn voor je haar!)

 

 

 

Na wat Make-up te hebben bekeken en onder de poeder te hebben gezeten door die rot testers… gingen wij naar boven met de roltrap. 

We wilden natuurlijk als eerste zijn dus duwden wij iedereen aan de kant. Nee dat is gelogen maar ik wil stoer doen.

 

Eenmaal toen wij boven kwamen zagen wij als eerste Harry Potter spullen liggen wij waren al helemaal weer vergeten waarvoor we kamen! Ik wilde alles mee nemen en de hele Harry Potter leeg kopen!


Alleen ja… Geld!

Voorzichtig draaide ik wat spullen om te prijs te kunnen zien. Ik weet dat de Primark goedkoop is maar als het op merchendise aankomt zijn ze nog wel eens pittig duur.  Alles kwam zo ongeveer op de 8 euro uit.

Ik maakte een sprongetje in de Primark en kon geld gaan uitgeven!  
 

Naast de standaard meuk spullen dat je altijd voorbij ziet komen zoals sokken en pyjama’s richtte mijn ogen op hele andere gave dingen van Harry Potter!

 

Het bord met de locaties:  Het krijsende krot, De drie bezem stelen, Zweinsveld, Zonko’s fopmagazijn, en Zacharinus zoetwarenhuis.

Prijs: €8,00

 

 

 

Een schilderij met een ticket naar  Zweinstein wie wil dat nou niet?!

Je kan hem zowel ophangen als ergens in je kamer neerzetten.

Prijs: €8,00

 

Hoe het in realiteit in een kamer er uit ziet:                                     In de verpakking:


 

 

 

 

 

 

 

De Mauraders map in de vorm van een magneet bord. De voetjes kan je zelf verplaatsen.

Prijs: €7,00

Hoe het in realiteit in een kamer er uit ziet:                                    In de verpakking:

 

 

Afdelingsmokken:  mijn vader wilde al heel lang een nieuwe mok. Ik belde hem op met “Hey er staan hier heel veel leuke mokken van Harry Potter welke afdeling wil je?” Waarop hij antwoordde: “Ja die waar Harry in zit!” Ik : Ja Griffindoer maar die zijn er niet meer.. dus wil je Hupplepuf, Ravenclaw of Slytherin?” hij: Ja geen hupplepuf die zijn lelijk geel “ …. Arme dassen. Ik vind jullie wel mooi hoor!
Iedergeval hij koos voor: Ravenclaw!

Prijs: €7,00

 

 

 

 

 

 

Mijn vriendin had leuke kussentjes gescoord van Harry Potter deze zijn ook 8 euro per stuk.

 

Laat weten wat je van deze blog post vond in de reacties!

 

Daarbij ben ik nog steeds op zoek naar mensen die een leuke Harry Poter collectie bezitten. Heb jij een collectie sokken, stokken, kleding of andere spulletjes van Harry potter uil mij !


Daarnaast ben ik ook nog bezig voor het op reis blog. Mocht je binnenkort op vakantie gaan uil met de locatie dan zoek ik voor je uit of het Harry Potter gerelateerde dingen te doen of te zien zijn in mijn volgende blogpost!

 

r0o3eve53o.png

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Irma Butterfly

Irma Butterfly Hupplepuf? :-( Ik wil mij met alle liefde opgeven om wat van mijn verzameling te showen (uil je zo), maar alsjeblieft geen ‘Hupplepuf’ meer! -komt op voor alle Dassen!-

Catherine Alaric

Catherine Alaric Thanks voor de reacties allemaal ! zal mijn vader op zijn dodder geven voor de dassen :)

Lilly Roselier

Lilly Roselier Super geschreven, erg leuk

Daphne Tiger

Daphne Tiger Omg die spullen ik ben verliefd ♡ goed geschreven cath !!!

Alana Drain

Alana Drain :O Huffelpuf heeft super mooi geel!! :O Super leuke editie! Misschien moet ik daar ook maar eens wat inkoopjes daar gaan doen!!

Daan Siebelink

Daan Siebelink Hoe kun je een mok van Huffelpuf nou lelijk vinden :O Die had ik gezien in een primark in londen xD Leuk geschreven Catherine!

Nova Harrison

Nova Harrison Heel leuk! Enschedeeeeeeee <3

Daisy Luddington

Daisy Luddington Oooooh, ik wil die mok ook! -rent naar de Primark-

Amelia Mulinder

Amelia Mulinder Leuk :D hopelijk hebben ze deze spullen ook in de Primark Groningen, begin volgende maand ga ik daar weer heen, en wil heel graag een Huffelpuf mok, een kussen en eeeuuuuu, naja alles wel, maar helaas, geld....

Raven Prior

Raven Prior Nice! Nu wil ik ook naar de Primark :P

Clary Potter

Clary Potter Wat leuk ik zou ook wel zo’n leuke mok willen hebben. Helaas hadden ze die laatst in Almere. Ik zal foto’s maken en je uilen leuk!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte