Achter het masker van.... Tormod Egilhard
Hebben jullie dat ook wel eens? Dat je jezelf afvraagt of de persoon achter een account hetzelfde zou reageren? Of misschien juist volledig ander is? Wij van SoMe gaan mensen interviewen om hier achter te komen. Voor het volgende interview hebben we voor de zekerheid wat knoflook meegenomen, want je weet maar nooit of geruchten een kern van waarheid bevatten! Wij gingen op jacht naar Tormod Egilhard

- Van : Evangelien Borghesius

4963364.png

Naam: Tormod

Leeftijd: 27 jaar
Afdeling: Ravenklauw
Baan: Afdelingshoofd Ravenklauw
Lievelingseten: Appeltaart
Lievelingsdrankje: Water
Patronus: Vos      
Nationaliteit: Iers/Noors

 

 

Naam: Kimb

Leeftijd: 16 jaar
Afdeling: Ravenklauw/Zwadderich
Baan: Scholier
Lievelingseten: Bami 
Lievelingsdrankje: Thee
Patronus: Terzieler
Nationaliteit: Nederlandse/Canadese (maar het is verwarrend en ik snap het zelf amper dus tja)

 

*Waarom zijn er geen foto's? Naja, vampiers verschijnen nu eenmaal niet op foto's. Hier is een foto van een appeltaart!

Gerelateerde afbeelding

4963381.png

 

Onze persoonlijkheden liggen best dicht bij elkaar. Dat is eigenlijk puur toeval geweest, maar ook ergens een bewuste keuze. Ik wilde eigenlijk een compleet ander personage, maar dat faalde een beetje. Onderbewust is het toch gebeurd dat Tormod meer als ik is geworden. 

 

We hebben grofweg dezelfde interesses (lezen, natuur, leren over andere mensen, filosofie, et cetera) en ook de vakken waar Tormod wel het een en ander van weet is puur gebaseerd op mijn kennis van die vakken (lol). Dat is ook wel enigszins logisch, want anders moet ik doen alsof ik veel weet of iets waar ik niks van weet en dat gaat ooit geheid mis. 

 

Laatste puntje: ik hou ook van appeltaart, net als Tormod, alleen is zijn liefde voor appeltaart nét iets (ahum, heel veel) groter.

 

4963384.png

Het grootste verschil is dat Tormod een volwassen man is en ik... nou ja, niet. Dat heeft vooral in het begin tot veel verwarring geleid en ook tot grapjes zoals #PantyTormod.

 

Een verder verschil is dat ik het idee heb dat Tormod toch iets makkelijker is in sociale situaties dan ik. Ik ben nogal stil in grote groepen en hoewel Tormod ook niet van hele grote groepen mensen houdt, is hij toch socialer dan ik ben. Ik ben misschien nogal een beetje een kneus in sociale situaties, wat misschien ook wel een beetje te merken is op mijn topics, maar dat is puur omdat ik achter mijn computer zoiets heb van ‘eh, help’. Ja.

 

Over de vakken waar ik zelf iets van snap, dat is misschien niet helemaal waar. IRL heb ik iets met dingen zoals runen en waarzeggerij (niet actief, maar ik vind het wel ontzettend interessant en ik weet hoe ik ermee moet omgaan), maar Tormod heeft zo’n ‘meh’-instelling. 

 

4963386.png

Naast WoP zit ik nog op school. Ja, ik ben nog zo’n middelbaar scholiertje, wat leuk. Positief: ik zit nu in m’n examenjaar, dus feest. Ik doe verder niet aan sport. Ik heb wel een tijdje aan turnen, krav maga en kickboksen gedaan, maar daar ben ik allemaal mee gestopt, helaas. Ik vond het erg leuk om te doen, maar ik ben gestopt vanwege een blessure of simpelweg omdat ik geen tijd meer had.

 

Zoals ik al aangaf, hou ik erg van lezen, schrijven, psychologie, filosofie en de natuur. Ik vind het ook erg leuk om talen te leren, hier vul ik ook een groot deel van mijn tijd mee in. Voornamelijk Scandinavische en Slavische talen vind ik leuk. Ik wil dan ook Scandinavistiek gaan studeren. Verder vind rechten ook interessant, maar ik zou het niet per se willen studeren. 

 

Ik vind coderen ook erg leuk om te doen en ergens heb ik wel spijt dat ik op school geen informatica heb gekozen. Toendertijd was mij echter verteld dat je voor dat vak een groot wiskundig inzicht nodig hebt, wat ik absoluut niet heb. In wiskunde ben ik echt een ramp en tellen kan ik ook al niet. Dus ja. Beetje jammer wel.

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Anastacia Saicina

Anastacia Saicina Super leuk om je ook eens op deze manier te leren kennen, Thor!

Sara Roseworth

Sara Roseworth Leuk geschreven!

Verbannen gebruiker

Verbannen gebruiker Super gaaf

Ellen Knight

Ellen Knight Super geschreven Torrie! Leuk om te lezen :P

Daan Siebelink

Daan Siebelink Leuk hoor tormod, ik vind dit een interessante rubriek :)

Eowyn Diggory

Eowyn Diggory Leuk geschreven!

Amora Tyson

Amora Tyson Leuk <3

Yentl Cartier

Yentl Cartier Leuk geschreven!

Liza Skye

Liza Skye Torriee (je kunt altijd nog beter tellen dan ik xD)

Luigi Gonzales

Luigi Gonzales #AppeltaartPantyLoverTormod Make it trending :p

Skye Black

Skye Black leuk weer!!

Amaranta Adams

Amaranta Adams Super leuk Torrie! Jammer dat je afsluit met 'beetje jammer wel' XD

Amaryllis Dreamweaver

Amaryllis Dreamweaver -geeft een appeltaart- wel heel leuk! Succes in je examenjaar

Namine Gale

Namine Gale Die vervloekte appeltaart.... heel leuk weer!

Rebecca Dreamweaver

Rebecca Dreamweaver Wat leuk weer!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte