De Verboden Sectie - Jaargang 19

- Van : Moira Nolan

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Daan Siebelink

Daan Siebelink Wat een gave code en leuke verboden sectie Moira en andere biebleden! Om te beginnen ben ik dol op fantasy boeken zoals het ook uitkomt uit de quiz, leuk gedaan Asterope! Interessante topic heb je omschreven Sharona, die van Ellen en Delphinus. Ik verwacht dat er op perkament uiteindelijk staat: 'Ontmoet me daar waar je hartenlust het meest beheert.' Als ik zoiets zou tegenkomen, dan zou ik het lekker voor mij houden en alleen met beste vriend of vriendin delen om het samen te ontrafelen. Ik ga speuren naar het ene boek Moira, leuke activiteit! Interessante preview van de boeken die komen gaan Veerle! Ik wacht vol spanning af. Leuke verboden sectie!

Saoirse Fraser

Saoirse Fraser Omg! Wow! Ja! Enorm gaaf! Heel erg mooi gedaan de nieuwe lay-out, mogen jullie zeker helemaal trots op zijn! Ik heb nog niet alles kunnen lezen maar voor wat ik nu kon lezen is het super leuk geworden en ook... Wow! Geen woorden. Het is nog beter dan ik mij had voorgesteld :O

Riley Marks

Riley Marks Mooie nieuwe lay-out! ❤️ Bij de quiz kwam de D naar voren en niet verrassend voor Riley. Ik kijk uit naar de nieuwe boeken!

Raven Prior

Raven Prior Wat een prachtige code en wat leuk om een nieuw logo te zien Moira! Jullie hebben er met het team echt iets leuks van gemaakt en ik ben reuze benieuwd naar alle nieuwe boeken ❤

Wende Aster

Wende Aster Wat een mooie update! De code ziet er prachtig uit! En leuke artikelen om te lezen. Ik ben erg benieuwd naar alle boeken die uit gaan komen! Ik kijk er erg naar uit!

Freye Rhys

Freye Rhys Woow! Ik vind deze nieuwe code en nieuwe onderwerpen echt leuk om te lezen! Ik kijk al uit naar de nieuwe boeken!

Abigail Ainsworth-Thorne

Abigail Ainsworth-Thorne Wat een mooie nieuwe code :D En wat een super leuke rubriekjes zijn er ook in deze nieuwe editie gekomen. Gave boeken komen er aan zeg, daar kijk ik nu al naar uit! Ik ben dollll op de verdwaalde bladzijde, dat wordt speuren in de bieb en daar houd ik enorm van! Erg mooi gemaakt, topteam!

Verbannen gebruiker

Verbannen gebruiker Een thriller? Huuuu, dat vind ik veel te eng! Super toffe editie dit, die code is ook echt heeeel erg mooi.

Mael Monroe

Mael Monroe Wat een mooie nieuwe code! Ik vind de nieuwe rubrieken ook erg leuk geschreven!

Ellen Aster

Ellen Aster Wauuuwwww wat een goeie update van de Verboden Sectie, zowel qua code als inhoud, heerlijk! Uit de quiz bleek dat Ellen het meest houdt van fantasy/thriller. Nu is Ellen niet zo'n lezer, maar áls ze zou lezen, zou dat waarschijnlijk wel kloppen! Zelf kwam ik uit op humoristische verhalen. Al denk ik dat ik eigenlijk het meest van fantasy hou, gecombineerd met liefde/drama en humor! Wat ontzettend tof dat het topic van Delphinus en mij is uitgelicht; het is inderdaad een erg groot mysterie wat er gaat gebeuren....hihi! Ik denk dat ik al wel weet uit welk boek die bladzijde moet komen, en jeetje, Veerle weet die nieuwe boeken wel te verkopen zeg!

Rosalynn Katana

Rosalynn Katana Wat een mooie lay-out alweer, super goed gedaan allemaal! Tijd om me maar eens te gaan zetten voor die quiz en de zoektocht. Ik kijk al uit naar de nieuwe boeken die we mogen verwachten

Odin Scott

Odin Scott Oeh wat een leuke, nieuwe, verfrissende lay-out is dit geworden zeg! Mijn favoriete genre zou fantasy zijn, en daar kan ik me eigenlijk ook wel in vinden! Ik kijk nu al uit naar de nieuwe boeken die in de bieb verschijnen en hmm een verloren bladzijde? Dat wordt speuren.. Leuke editie!

Sara Lancelot

Sara Lancelot Nou ik vindt dit leuke nieuwe jasje een heel stuk beter eruit zien! Wat gaaf zeg! Ik ga maar eens gauw dat quizje doen!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte