Behind the mask of ......Zander Wildway
Hebben jullie dat ook wel eens? Dat je jezelf afvraagt of de persoon achter een account hetzelfde zou reageren? Of misschien juist volledig ander is? Wij van SoMe gaan mensen interviewen om hier achter te komen. Evangelien stond laatst bijna met haar designer schoenen op een smurf! Je weet wel, zo'n blauwe harde werker van het achtergrondverhalen team. Ze is hem gevolgd en heeft Zander Wildway gestrikt voor Behind the mask!

- Van : Evangelien Borghesius

4963364.png

 

Afbeeldingsresultaat voor zander nameNaam: Zander Wildway
Leeftijd: 15 jaar
Afdeling: Zwadderich
Baan: AchtergrondVerhaal Team 
Patronus: Paard
Lievelingseten: Kip
lievelingsdrinken: Chocolademelk
Nationaliteit: Brits

 

 


Naam: Jess
Leeftijd: 15
Afdeling: Een mix van alles? 
Baan: Zit nog op school. 
Patronus: Konijn
Lievelingseten: Koekjes
lievelingsdrinken: Chocolade Milkshake
Nationaliteit Nederlands


4963381.png
Zander is iemand die wel weet hoe hij zijn mond moet gebruiken. Hij komt soms in de problemen door de dingen die hij zegt en heeft het pas nadat hij dingen gezegd heeft door, wat hij letterlijk gezegd heeft. Dit heb ik in het echt ook, al moet ik toegeven dat het veel minder erg is als bij Zander. 


4963384.png
Zander en ik verschillen ook wel enorm veel van elkaar. Hij is als de dood voor honden en ik heb bij mij Afbeeldingsresultaat voor chicken harry potter gifthuis twee honden rond lopen. Hij is een jongen en dat ben ik niet. < Hahahaha.  Verder heeft Zander een enorme verslaving voor kip. Like for real. Dat kind kan geen dag zonder kip. Ik heb zegmaar geen kip verslaving. Ik eet eigenlijk niet heel veel vlees. 
4963386.png
Ik ben Jess Eigenlijk is mijn naam nog veel langer, maar ik doe het jullie niet aan om mijn hele naam te typen. Ik ben vijftien jaar oud en ik ben een enorme Harry Potter fan. Dit is ook wel logisch anders had ik nooit op deze site gezeten. -kuch- Ik ben dol op muziek luisteren, films kijken en schrijven. Ik ben wel echt een nerd als het gaat om films, serie's en boeken. Als iemand begint over een leuke serie spring ik meteen in het gesprek. Tenzij ik die mensen niet mag, dan ben ik weg.  Soms vind ik het gewoon geweldig om op mijn kamer te ziitten, een boek open te slaan en in een hele nieuwe wereld terecht te komen. Nu jullie zo enorm veel van me weten, willen jullie natuurlijk beste vrienden met me worden. Nee... Als er nog vragen zijn over mijn leven kun je me altijd uilen, want ik zit toch bijna de hele dag op WoP! 

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Lesya Black

Lesya Black super leuk Zander!

Lauren Marit

Lauren Marit Interessant hoo! :o

Harper Porter

Harper Porter Super leuk Zander! Leuk om te weten hoe mijn smurfen buddy in het echt is!

Ruzanna Granger

Ruzanna Granger Oehhhh leuk om te wetennn

Olivia Merabeth

Olivia Merabeth Leuk zeg!

Remco wetsteenn

Remco wetsteenn Super leuk geschreven Zander! Ook leuk om te lezen.

Shae Moon

Shae Moon Leuk geschreven, Zander! ^-^

Tim Hard

Tim Hard Leukk!

Lilly Roselier

Lilly Roselier Erg leuk om je zo te leren kennen Zander/Jess. Erg leuk ;_

Irma Butterfly

Irma Butterfly Leuk om zo meer over je te weten komen, Zander/Jess! :-)

Alana Drain

Alana Drain Super leuk om je wat beter te leren kennen!! <3

Daisy Luddington

Daisy Luddington Wat leuk Zander! :D

Amora Tyson

Amora Tyson Leuk geschreven! :D

Ryan Riggs

Ryan Riggs Heel erg leuk, wat fijn dat we je zo beter hebben leren kennen :)

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte