De Kwebbelende Klassenoudsten - Editie 2, Jaargang 17

- Van : Nikita Hunter

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Cassie Reeves

Cassie Reeves Wauw! Wat een geweldige editie weer. Volgens mij val ik telkens in herhaling maar het ziet er prachtig uit. Die topics moet ik dan toch eens een keertje terug gaan lezen, want ook dat klinkt veel belovend!

Daan Siebelink

Daan Siebelink Wat een superleuke editie van de kwebbelende klassenoudsten! Leuk dat Ellen de tactische topicvragen goed had en wat een leuke topics van Heavenly en Ezekiel en topic van Axelle en Lleyton. Interessant om te zien hoe een dagje bij jou kan verlopen Charlotte, gelukkig heb je genoten van bad (stiekem zou ik er ook in willen, ook al ben ik een tijdje afgestudeerd). Leuke vragen zijn er gesteld aan Kendra. Zou wat zijn als het allemaal mocht, goed gedaan Delphine! Ik vond het raadsel echt te lastig van pimpelblauwe verhalen, ik was nooit op het antwoord gekomen. Leuk idee van match made in heaven, daar hebben Heavenly en Clio goed gebruik van gemaakt. Het leest goed weg als een soort tijdschrift, erg leuk geDaan Nikita en andere klassenoudsten :D

Jane Roseworth

Jane Roseworth Wat een leuke editie weer! Ik moet zeggen dan Charlotte me wel een zeer geschikte KO lijkt hoor! Nikita, let je op? Ik heb ook gelachen om het interview, die Kendra is me er eentje... De topics ga ik ook zeer zeker weer even stalken! Leuke editie weer KO's!

April Jaymes

April Jaymes Wooooow, LOVE DIE COVER! Super leuke editie weer KO's! Wat mij betreft had je nog wel even door mogen ratelen hoor Sofia, dat was heerlijk om te lezen! En wat een interessante vragen, ik ga maar eens wat stalken om achter die antwoorden te komen! Charlotte, door jouw beschrijving zou ik ook wel KO willen worden, jammer dat ik daarvoor zou stoppen met mijn huidige baan, anders was ik naar Nikita toegerend hoor! En die layouuuuuut *hearteyes* Keep up the good work!

Lilly Roselier

Lilly Roselier Leuke editie, dat vragenuurtje is fantastisch en die topics zijn geweldig. Heel erg leuk gedaan en ik kan niet wachten op de volgende editie.

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte