Behind the mask 3.0: Samantha Summers
Wie zit er toch achter de verschillende gezichten hier op World of Potter NL? Heb jij je altijd al afgevraagd of Daisy in het echt ook van eekhoorntjes houden? Of dat Evangelien echt een ramp is in de keuken? En hoe zit het nu eigenlijk met het favoriete vak van de leraren zelf? Nou dan ben je hier op de goede plek! Iedere editie vind je hier een interview met verschillende leden op de site die vertellen over de overeenkomsten en verschillen tussen zichzelf en hun character! Deze week stellen wij Malise Fox aan jullie voor!

- Van : Evangelien Borghesius

Samantha Summers
IN CHARACTER FEITJES

Nickname: Sweet Chili, Sam, Sammy
Verjaardag: op een zondag in december
Baan: Journalist bij de Kibbelaar, Hoofdcheerleader ook al wordt ik niet betaald maar het voelt als een baan, journalist bij de Griffoendor prikbordberichten, zwerbalcaptain voelt ook als een baan
Patronus: Nog niet bekend maar ik gok dat het een uil gaat zijn
Boeman: Brandende bloemen omdat de schoonheid van de bloemen dan vergaat
Favoriete vak op WoP NL: Verzorging van Fabeldieren 
Favoriete smaak smekkie: Mint
Favoriete Fabeldier: Eenhoorns en Ukkepulken

 

OUT OF CHARACTER FEITJES

Nickname: Sam, Sammy, Safantaatje
Verjaardag: 13 december
Baan: buschauffeuse in opleiding
Patronus: zwarte merrie
Boeman: Mijn dierbaren die pijn ondervinden
Favoriete vak op WoP NL: Fabeldieren
Favoriete smaak smekkie: Aardbeien
Favoriete Fabeldier: Eenhoorns, Boomtrullen, Delfstoffers, Ukkepulken, Fwoepers, bijna alles 

IN HET ECHT = IN CHARACTER

Zowel Samantha als ik zijn beide avontuurlijk ingesteld. We houden allebei wel van spontane dingen plannen en de avontuurlijke paadjes bewandelen. Ook zijn we allebei benieuwd naar de wereld en willen we daar zoveel mogelijk van zien. Toch kunnen we allebei ook serieus zijn en doen we overal onze best voor. En uiteraard staan Samantha en ik voor iedereen klaar.


     IN CHARACTER <-> IN HET ECHT

     Samantha is meteen al erg sociaal. Ik kan ook wel sociaal zijn maar zeker in         grotere groepen begin ik als een kat uit de boom kijker. Daarnaast probeer ik         goed mijn best te doen op school nog en hecht ik waarde aan hoge cijfers.             Samantha heeft daar wat meer moeite mee en veslonst haar schoolwerk               regelmatig oepsie. Maar het grootste verschil is toch wel het gedrag                     tegenover leuke jongens. Samantha heeft er geen problemen mee om een             beetje flirterig te doen en een beetje jongens te plagen. Als ze een jongen leuk vindt, laat ze dat ook merken. Zelf ben ik daar te verlegen voor en als ik een jongen leuk vind, doe ik er niks mee. Ik ben dan net een bang kipje.

 


KNAPPE SNOETJES

 

FC : Maria Ehrich

Gerelateerde afbeelding

Afbeeldingsresultaat voor victoria justice gif

EN TOT SLOT WAT FEITJES OVER MIJZELF:

 • Ik ben toch nog best een onhandig type. Heb al meerdere malen lichaamsdelen gekneusd waaronder mijn rugwervel en mijn enkels een aantal keer. Dubbel oepsie

 • Of ik nu alleen ben of met vrienden, in de auto zing ik vol overgave met de muziek mee. Ik geef echt hele concerten. In de bus is het minder maar weten de vaste passagiers al wie ik ben. De vrolijke, zingende en dansende buschauffeuse.
   

 • Als er kermis in de stad is, ben ik altijd te vinden bij de shiettent. Ben daar echt verslaafd aan en ook nog behoorlijk goed in al zeg ik het zelf. 
   

 • Je moet me niet meenemen naar de dierentuin. Ik wil alle, maar dan ook echt alle dieren meenemen en zelf als huisdier. Als het aan mij ligt, start ik zelf een dierentuin. Een pretpark is ook geen goed idee, ik ben dan altijd zo gek als een deur of als het om de Efteling gaat, ben ik net een klein kind met mijn 24 jaar. 
   

 • Als ik heel moe ben, ben ik heel kinderlijk. Ik praat dan ook met een wat kinderlijker stemmetje, zeg gekke woorden en moet dan heel vaak om mezelf giechelen.

   

   

  Wil jij ook meedoen met Behind the mask 3.0? Aarzel niet en uil Evangelien en wie weet zien we jouw snoetje dan ook een keertje op ons blog! BTM uils worden 1x per week beantwoord, hartelijk dank voor jullie geduld!

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Curt Kooperman

Curt Kooperman Super leuk om te lezen! Wil je een keer mee naar een fabeldierentuin?

Julia Bode

Julia Bode Super leuk om te lezen Sammie! <3 En wat veel baantjes... :O

Eve Stark

Eve Stark Wauw, wat leuk Sammie! Echt heel leuk om zo meer over je te weten te komen! <3 hele leuke editieee!

Raven Prior

Raven Prior Super leuk om te lezen Sam! Ik ben wel benieuwd naar die dierentuin!

Milan Jacob

Milan Jacob Sam Sam, leuk om zo meer over je te weten te komen! Leuke editie weer!

Patricia Dragon

Patricia Dragon Wat een leuke editie weer, leuk om zo meer over je te weten te komen!

Hilde Belladonna

Hilde Belladonna Wat leuk om wat meer over mijn collega te weten komen op deze manier! Ik wist niet dat je zoveel banen had! x-x

Finn Fixen

Finn Fixen Wat leuk Samantha! Leuk om wat meer over jou te lezen :D

Lucy King

Lucy King Wat leuk om wat meer over je te weten te komen Samantha! Als ik dus wat dieren wil stelen uit de dierentuin moet ik jou meenemen...

Daisy Luddington

Daisy Luddington Leuk Samantha, wat een interessante boeman heb jij IC! Leuk om wat meer over jou te weten te komen =D

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte