De Tijdverdrijver: Editie 4
Hallo lieve tovenaars en heksen, hebben jullie al gehoord van de Tijdverdrijver. Waarschijnelijk wel, Maar hebben jullie ook gehoord van de krant: De tijdverdrijver?! De komende tijd blikt SoMe's Clary terug met de tijdverdrijver, naar leuke herinneringen uit de verschillende afdelingen en op de site! De Tijdverdijver is ontstaan voor het 2 jarige bestaan van WoP en wij nemen jou nu regelmatig terug in de tijd! Met in deze vierde editie een duik in de boeken van onze eigen Bibliotheek in WoP jaar 7!

- Van : Evangelina Borgia

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Raven Prior

Raven Prior Wat een leuke editie Clary, bedankt voor je interview! ♥ Het is trouwens wel een apart gezicht om mijn naam weer eens in het oranje te zien :p

Lucy King

Lucy King Wat een toffe editie weer geworden! Het biebteam is een fantastisch team, dus hopelijk komen er snel wat nieuwe sinaasappeltjes bij!

Fiona Moon

Fiona Moon Super editie weer! En ook een heel leuk interview met Raven! Liefde naar de bieb en het team!

Daisy Woodbane

Daisy Woodbane Wat is het weer een super leuke editie geworden! ♥ Ik hoop dat er snel nieuwe schrijftalenten ontdekt gaan worden voor dit geweldige team!

Milan Jacob

Milan Jacob Wat een leuke editie, Iedereen gaan solliciteren voor de leuke positie! Raven je bent een topper! Ben trots op je! en natuurlijk de Bibliothecaris die fantastische werk leveren!

Luna Adams

Luna Adams Trots op mijn baantje en op alle mensen waarmee ik mag samen werken. Raven is de beste ♥

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte