De Kwebbelende Klassenoudsten - Editie 2, Jaargang 19

- Van : Isaac Howell

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Daan Siebelink

Daan Siebelink Leuke editie van de kwebbelende klassenoudsten! Wat een regelbreker ben jij zeg Jasmijn, foei hoor :O. Leuk om meer over Hitoshi te weten! Van de quiz is fout dat topic in tegenwoordige tijd is geschreven, dit moet in verleden tijd zijn. Leuk die Bibaboerderij met het sprookje. Nog welkom Elliot en Lucien, leuk om jullie beter te leren kennen. Leuk gemaakt klassenoudsten en Isaac!

Abigail Ainsworth-Thorne

Abigail Ainsworth-Thorne Erg leuke editie weer! ♥ Ik vond het interview en het vragenvuur ontzettend leuk om te lezen, hihi. ook vond ik het sprookje over de Caracalepoester ook erg origineel, heb ik van genoten :D Het foutje in het topic stukje? De tijd natuurlijk! Soms een beetje wennen, maar we schrijven hier in een verleden tijd. Al snap ik goed dat dit voor sommige best verwarrend is. Erg leuk gemaakt!

Hitoshi Tadashi

Hitoshi Tadashi Wat een super leuke KK en dat is echt niet mede omdat ik er zelf in sta. Ik vond het super leuk dat je mij wilde intervieuwen Sanne! Het was super leuk om alle vragen te beantwoorden. Ook vind ik raad de fout een super leuk concept! Deze fout is: in de tegenwoordige tijd gesproken. Wie wil nou niet een leuk Caracalepoester sprookje voor het slapen gaan? Ik wel! Ook super leuk dat Jasmijn erin kwam! Ik vind de grote zaal poetsen ook erg stom. Maar wie vind dat nou leuk? De KO's misschien om die straf uit te delen... geweldige KK KO's!

Ellen Aster

Ellen Aster Superleuk! Heeeeerlijk dat interview met Jasmijn, haha, en het verboden vragenvuur met Hitoshi was ook een feest om te lezen. Raad de Fout vind ik nu al een leuke rubriek, ennn deze was wel duidelijk: het is in tegenwoordige tijd geschreven. Caracalepoester is ook wel een heel lief sprookje hoor. Leuk gemaakt weer, deze KK! <3

Sara Lancelot

Sara Lancelot Omg Jasmijn..ik denk dat ik je eens een heel stuk beter in de gaten ga houden als je nogeens in de kamer van hoge nood gaat overnachten. Super leuke editie weer!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte