Behind the mask 3.0: Eave Eron
Wie zit er toch achter de verschillende gezichten hier op World of Potter NL? Heb jij je altijd al afgevraagd of Daisy in het echt ook van eekhoorntjes houden? Of dat Evangelien echt een ramp is in de keuken? En hoe zit het nu eigenlijk met het favoriete vak van de leraren zelf? Nou dan ben je hier op de goede plek! Iedere editie vind je hier een interview met verschillende leden op de site die vertellen over de overeenkomsten en verschillen tussen zichzelf en hun character! Vandaag spreken we iemand met fabulous haar! Zeg hallo tegen de wilde manen van Eave Eron!

- Van : Evangelien Borghesius

 
Eave Eron
IN CHARACTER FEITJES

 

Nickname: Eef, Eevee, Eavolution.
Verjaardag: Middecember.
Baan: Geen
Patronus: Onbekend, Eave is het tot nu toe niet gelukt om een patronus op te roepen.
Boeman: Kort haar.
Favoriete vak op WoP NL: Geschiedenis van de Toverkunst.
Favoriete Plek voor een topic op WoP NL: Die bibliotheek, doen alsof hij slim is.
Favoriete winkel op de Wegiswg: Florian Fanieltje's Ijssalon.

 

OUT OF CHARACTER FEITJES

Nickname: Re.
Verjaardag: 18 juni, bijna! 
Baan: Vrijwilliger internationale rijvereniging.
Patronus: Nebelung cat.
Boeman: Hopeloosheid.
Favoriete vak op WoP NL: Verweer tegen de Zwarte Kunsten.
Favoriete Plek voor een topic op WoP NL: De Gangen of Het Terrein. 
Favoriete winkel op de Wegiswg: Betoverende Beestenbazaar.

IN HET ECHT = IN CHARACTER

We kunnen beide redelijk onhandig zijn, al heb ik het een stuk meer onder controlen dan Eave. Daarbij houden we beide stiekem wel van ons uiterlijk en aan de andere kant zijn we te lui om er daadwerkelijk veel aan te doen de meeste keren. Eave heeft een hele sterke liefde voor voorwerpen en hecht zich snel ergens aan. Dit heb ik niet heel sterk, maar ik heb wel een kast vol staan met objecten van overal en nergens, met allemaal een specifieke waarde.


     IN CHARACTER <-> IN HET ECHT

    Eave is alles behalve intelligent. Hij snapt niet veel maar heeft ook geen behoefte iets te begrijpen. Daarintegen ben ik irl vaak geinteresseerd in veel gebieden en zoek mijn eigen interesses en doelen ook heel erg op. Eave is heel lang en best gespierd en lenig, terwijl ik zelf een gemiddelde lengte heb, gemiddeld gewicht maar zeker niet gespierd ben... Ik moet mezelf echt eens aan de fitness zetten, ojee!

 


KNAPPE SNOETJES

 

FC : Harry Styles

Gerelateerde afbeelding

Afbeeldingsresultaat voor victoria justice gif

EN TOT SLOT WAT FEITJES OVER MIJZELF:

 • Toen ik vijf was moesten we voor school één penguin tekenen. Ik kantelde het papier en maakte een familie. Dit vergeet ik nooit meer.
   

 • Thuis hebben wij nu 14 dieren. Een paard inclusief eigen privéstal, een kat en een kitten die moederloos op 4 weekjes jong bij ons kwam als opvang.. We hebben haar gehouden. En daarbij hebben we nu 11 cavia's. Klinkt kinderlijk, maar het zijn rasdieren van over heel Nederland, Duitsland en Frankrijk waar we mee fokken en naar keuringen gaan.
   

 • Mijn liefde voor NS is groot, ik heb er geen problemen mee om vier keer in de week twee uur in de trein te zitten. Maar als een trein niet rijdt en ik moet wachten, ben ik minder blij.
   

 • Een interessant feit is dat ik twee kleuren ogen heb. Mijn linkeroog is volledig blind en hazelnootbruin. Mijn rechteroog ziet ongeveer 80%, maar is lichtblauw. Hoe dit ontstaan is, is onbekend. Maar het komt niet veel voor en ik wordt er dagelijks op aangesproken.
   

 • Al langer terug heb ik veel laten vallen om me te kunnen richten op de doelen die ik zelf interessant vind. Ik heb vrijstelling van leerplicht en zoek mijn eigen interesses op. Zo zie ik een hele andere kant van het leven en de wereld, en ik hoop dit ooit aan anderen te kunnen laten zien.
   

 • Mijn haar is zwart geverfd, en ik weet niet waarom want het ziet er echt niet mooi uit, en als ik binnenkort naar de kapper ga om weer op te scheren ben ik bang dat ik niet meer over straat durf, oeps. 
   

 • WoPnl heeft mij heel veel vrienden laten zien over heel de wereld. Ik heb nu exact 30 mensen gemeet en hou van elke dag. 
   

 • Mijn laatste feit is dat ik veel en veel te veel feitjes heb en dit waarschijnlijk ingekort moet worden, hehe

   

   

  Wil jij ook meedoen met Behind the mask 3.0? Aarzel niet en uil Evangelien en wie weet zien we jouw snoetje dan ook een keertje op ons blog! BTM uils worden 1x per week beantwoord, hartelijk dank voor jullie geduld!

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Sacha Riley

Sacha Riley Ontzettend leuk Eave! En die feitjes, tja, beter te veel dan te weinig! :P

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte