Gouden Griffel • lesjaar 27 • editie 3

- Van : Verbannen gebruiker

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Matthias Archer

Matthias Archer Dat klinkt als een.. interessant stuk huiswerk van mevrouw Jelani zeg, pfoe! En met Jayden kan ik het simpelweg niet meer dan eens zijn! Wie heeft er nou een drankje nodig voor de liefde? Ik niet! Voor de liefde.. maar wel een drankje, nu graag. Dorst

Allison Hadley

Allison Hadley Oehh gefeliciteerd Laxmi en Jayden! Zo vlot geschreven, beide!

Zeya Stark

Zeya Stark Wat leuk!!!!

Tara Woods

Tara Woods Gefelicieerd Laxmi en Jayden met jullie prachtige Gouden Griffels!

Laxmi Jelani

Laxmi Jelani Wat een eer om de huiswerk held van de week te zijn! Jayden, jij ook van harte, je positiviteit in je beoordelingen zijn aanstekelijk!!

Elleri Anderson

Elleri Anderson Aah wat leuk! Geeliciteerd Laxmi en Jayden!

Mason Klank

Mason Klank Gefeliciteerd Laxmi en Jayden!

Nimphara Muijs

Nimphara Muijs Gefeliciteerd Laxmi en Jayden! Met pensioen lijkt me ook nog niks, ik vind het wel een goeie om dat maar te doen als je dood bent. Leuke feedback Jayden!

Jayden Parker

Jayden Parker Gefeliciteerd Laxmi! Niemand is te oud om te leren, inderdaad! Ohh, beoordelaar van de week! Dat had ik niet zien aankomen! Ik ben werkelijk verrast! Dankjewel!!!

Lucy Hadley

Lucy Hadley Gefeliciteerd mevrouw Jelani! Wat een wijsheid ook weer! Pas uitrusten als je dood bent, die zal ik zeker onthouden! Gefeliciteerd ook Jayden! Je schrijft inderdaad altijd super leuke feedback!

Ellen Aster

Ellen Aster Jeeeeej gefeliciteerd Laxmi en Jayden! Nu al zin om al het nieuwe huiswerk te gaan zien :D

Pippa Novalak

Pippa Novalak Gefeliciteerd, mevrouw Jelani! Dat klinkt als een mooi stukje huiswerk, u bent natuurlijk nooit te oud om te leren! En Jayden ook gefeliciteerd! Ik vind je feedback altijd heel leuk om te lezen.

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte