De Kwebbelende Klassenoudsten - Editie 1, Jaargang 21

- Van : Isaac Howell

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Verbannen gebruiker

Verbannen gebruiker Rebelse regelbrekers? HAHAH, ik ben hier zó benieuwd naar! Wat een leuke rubriek is dit! En eh, Jasmijn geen regels breken?! Wel goed dat je nog nóóit naar het Verboden (nadruk op Verboden) Bos bent geweest Celeste! Heel goed, ahum. Ojee, de quiz... de kans dat ik straf ontloop is erg klein? En ik weet niet wat de regels zijn? Ik eh, ik denk dat ik gewoon maar zal zeggen dat ik overal keurig "A" op geantwoord heb... en de koala, nawh. ♥

Verbannen gebruiker

Verbannen gebruiker Rebelse regelbrekers, toe maar! Dat is nog eens een leuke rubriek, haha. Ik ben benieuwd hoeveel er van deze rebellen rondlopen op Zweinstein hoor. Volgens jullie quiz maak ik best een goede kans om regeltjes te breken en er nog mee weg te komen ook. Maar dat zou ik natuurlijk noooooooit doen! Wat een handige topic tip ook weer, ik houd zeker van dat soort kleine details. Erg leuke editie weer! ♥

Sanne Sanderson

Sanne Sanderson super leuke editie weer! *insert hartjesogen*

Ellen Aster

Ellen Aster *blijk

Ellen Aster

Ellen Aster Die quiz vond ik leuk! Ik blijf zelf wel heel braaf te zijn haha, met 5 keer A en 1 keer B. Ellen scoorde dan weer 3 keer B, 2 keer A en 1 keer C. Alweer iets minder braaf dus! Maar straf ontlopen - hoeveel regels er ook gebroken worden - kan ze dan natuurlijk weer als de beste!