De Kwebbelende Klassenoudsten - Editie 1, Jaargang 21

- Van : Isaac Howell

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Celeste Boom

Celeste Boom hierop reageren is ook wel leuk! Maar nee, ik ben een erg goede leerling. Linnea - of een andere klassenoudste - hoeft niet op mij te letten hoor! Oké oké, nu maar zien hoe ik die quiz afga. vraag 1 hè, ik denk dat ik voor antwoord B ga, van eten moet ik toch nog groeien? Maar ik ga echt niet mijn wekker volgen hoor.. Vraag 2 dan, ik ben vrij goed in toverdranken! Maar dat mag niemand weten, want ik ga later gewoon goede drankjes brouwen en mensen wijsmaken dat ze mislukt zijn zodat ze ze gewoon willen opdrinken, en toen had de drinker een pompoenhoofd! Dit niet van Brayden geleerd trouwens. Maar ik ga voor A! Ik gok dat nu mijn eerste tripje naar het verboden bos komt, want voor vraag 3 ga ik voor D! Interessant toch? Oh en vraag 4? Dat is logisch, Geschiedenis van de toverkunst! D! Dat vak ik pas saai.. Oh en een parcours vliegen is niet alleen het parcours, antwoord B! Anders in vliegles zó saai.. Voor vraag 6 kan antwoord C dus niet, ik moet dat wachtwoord nog even achterhalen, maar ik ga voor antwoord B! Maar wel cool dat ik dus huiswerk maak! Toen kwam ik uit op: 1xA 3xB 0xC 2xD, dus 75% kans om te ontsnappen.. Helemaal prima! Die andere 25% boeit me niet zo veel!

Malachi Tealeaf

Malachi Tealeaf Rebelse regelbrekers? HAHAH, ik ben hier zó benieuwd naar! Wat een leuke rubriek is dit! En eh, Jasmijn geen regels breken?! Wel goed dat je nog nóóit naar het Verboden (nadruk op Verboden) Bos bent geweest Celeste! Heel goed, ahum. Ojee, de quiz... de kans dat ik straf ontloop is erg klein? En ik weet niet wat de regels zijn? Ik eh, ik denk dat ik gewoon maar zal zeggen dat ik overal keurig "A" op geantwoord heb... en de koala, nawh. ♥

Abigail Thorne

Abigail Thorne Rebelse regelbrekers, toe maar! Dat is nog eens een leuke rubriek, haha. Ik ben benieuwd hoeveel er van deze rebellen rondlopen op Zweinstein hoor. Volgens jullie quiz maak ik best een goede kans om regeltjes te breken en er nog mee weg te komen ook. Maar dat zou ik natuurlijk noooooooit doen! Wat een handige topic tip ook weer, ik houd zeker van dat soort kleine details. Erg leuke editie weer! ♥

Sanne Sanderson

Sanne Sanderson super leuke editie weer! *insert hartjesogen*

Ellen Aster

Ellen Aster *blijk

Ellen Aster

Ellen Aster Die quiz vond ik leuk! Ik blijf zelf wel heel braaf te zijn haha, met 5 keer A en 1 keer B. Ellen scoorde dan weer 3 keer B, 2 keer A en 1 keer C. Alweer iets minder braaf dus! Maar straf ontlopen - hoeveel regels er ook gebroken worden - kan ze dan natuurlijk weer als de beste!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte