De Kwebbelende Klassenoudste - Editie 4, jaargang 5

- Van : Shane Tyson

5urqIBo.png
Editie 3, Jaargang 5
Door: Nikita Hunter & Matthijs Verronum, Shane Tyson
Inspiratieloze inleiding
met Shane Tyson

Zane en Nikita.gif

Lieve allemaal, welkom bij weer een gloednieuwe editie van de Kwebbelende Klassenoudsten!

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, JA de KK is een week te laat en JA, dat had zo zijn redenen.. Want zoals jullie misschien al wel hebben gelezen deze week, bestond WoP alweer 1 JAAR! Ja onuitstaan- lieve mensen, one freaking year! Wat gaat de tijd akelig snel en wat kan er toch een hoop gebeuren in die afgelopen 12 maanden. 


De een heeft prachtige vriendschappen opgebouwd hier, misschien zelfs wel een grote liefde. En de ander gaat liever lekker anoniem over de site en verschuilt zich achter hem/haar personage. Hoe heerlijk is dat?! Ik laat mezelf gewoon niet zien, aangezien ik niet kan tippen aan Shane zijn uiterlijk.. Het is een leuke plek waar iedereen zich hopelijk veilig voelt en zichzelf kan zijn. Anders ga ik nog even een hartig woordje spreken met de Klassenoudsten!

Sommige mensen zitten hier ook daadwerkelijk al een heel jaar! Hoe bizar is dat? waaronder ikzelf maar dan onder een andere naam Al een heel jaar ken ik oa. Nikita red-head, Julian Jakhals, Ciaran Rafferty en noem maar op. En jullie zullen je vast ook nog goed kunnen herinneren, hoe jullie eerste dag was hier op de site!? Mijn eerste dag was niet zo bijzonder namelijk..

Om even van hak op de tak te springen.. dat krijg je ervan als je met een GAOOT als Amora omgaat Zoals jullie weten is het deze maand (OOC) februari. De maand van de romantiek en voor sommige van jullie onder andere ikzelf, hebben de beest uitgehangen tijdens carnaval!

Nu zag ik al verschillende berichten voorbij komen op WoP, met allerlei lieve teksten, plaatjes over wie zijn/haar Valentijn wil zijn. Hoe misselijkmakend ze soms ook zijn, of de slecht-geschreven huwelijksaanzoeken ik moet zeggen dat het best wel leuk was om te zien. Doe het alleen wat vaker, laat vaker zien hoeveel je om je vriendinnetje/vriendje geeft. Geef ze een bos met Rode Rozen en je scoort er meteen mee! of je krijgt een klap in je gezicht..

Laten we maar gauw doorgaan! In deze editie kun je alles te weten komen over de stelletjes die tegenwoordig op Zweinstein rondlopen. Maar we duiken ook even ons archief in om te zien welke stelletjes er allemaal zijn geweest het afgelopen jaar. En geloof me, dat zijn er een hoop!!. Ook zullen Matthijs & Nikita jullie alles gaan vertellen over hun jaar op Zweinstein, met alle sappige details over hun relaties. Maar dan ook alle relaties.. Het is ongeloofelijk, bijna beschamend hoeveel meisjes/jongens zij gezoend hebben!

Maar dat is nog niet alles! Hebben we nog meer nieuws Shane? Ja! Nog meer nieuws!! 8 maanden geleden kwam namelijk de allereerste Kwebbelende Klassenoudsten uit. En wat ben ik trots dat deze krant zoveel positieve dingen heeft meegebracht! Zo hebben de Klassenoudsten steeds een klein stukje over zichzelf en over hun werk kunnen laten zien. Ik hoop dat we dat nog lang kunnen blijven doen met z'n alle!

Nu ben ik ongeveer wel klaar met mijn nieuwtjes. Ik hoop dat jullie genieten en veel leesplezier hebben bij deze bijzondere editie!

Tot de volgende keer!

Met magische groet,

 

Snoezige Smoeltjes Jaaroverzicht
met Nikita Hunter & Matthijs Veronnum
tenor.gif?itemid=5943263tumblr_nuby7l0xcF1sknm0bo1_400.gif

Moshi moshi dames en heren, koeken en peren, en de drie biggetjes, bij het stuk over alle snoezige smoeltjes die in dit jaar samen zijn geweest. Voornamelijk de relaties van Nikita en Matthijs dus. YEAH! Hieronder nemen we jullie mee naar de wondere wereld van relaties een hoooop breakups en goedmakertjes, wat dat dan ook mag zijn. Relaties waren dit jaar erg in de mode en dat was ook niet zo gek want er zijn een hoop leuke jongens en meisjes op WoP. Al zijn de leukste natuurlijk altijd nét bezet door Nikita en Matthijs.

Vele relaties hielden echter niet stand door het continu vreemdgaan van Nikita. ALLEEN IN HET BEGIN maar God zei zelf: “Waar de ene relatie op de klippen loopt, kan de andere beginnen.. In de Kamer van Hoge Nood, in de Gangen, op het Zwerkbalveld.. Jullie houden niet op!!” Doe normaaaaal

 

rampzalige romances 
Maar goed, let’s get down to business to defeat the Huns. Shane heeft ons gedwongen om dit stuk te schrijven dus doen we het ook maar. Zo lief zijn we ook weer wel en niemand anders wilde het doen. send help. Laten we maar bij de belangrijkste beginnen, zoals het hoort. Nikita en haar talrijke excentrieke relaties. Allereerst Lola afwijzen auch, dan achter Zane aan rennen en wanneer dat niet lukt maar eindigen bij een Zwadderaar. Echter was één Zwadderaar niet genoeg om de honger te stillen van deze lustige welp waarna dus nog vele volgden. Al waren sommige ook tegelijk aan de beurt.

Toen begon ze weer te twijfelen want die meid weet ook niet wat ze wilt. Waarschijnlijk dacht ze dat het toch weer tijd was om achter de meiden aan te gaan.. of zoiets. Daar was ze wel wat minder succesvol mee, maar goed. Je kan niet alles hebben als je al leuk, schattig, mooi, en lief bent.. maar ekt, stuur hulp!

 

ezgif-2-d411816716.gif

 

Hoe dan ook, hoe is dit nou allemaal gebeurd? Lemme tell u in front of ur salad. Het begon allemaal al toen ze het kasteel binnen liep en ze een onweerstaanbare welp Zane zag in de eetzaal. Het chocokikkerplaatje dat hij haar gaf kon haar weinig schelen, zijn wilde haardos daarentegen.. Echter liep dit helemaal spaaktoverschaak toen Zane er met een jonger model Nikita was toen 11 vandoor ging. Om hem jaloers te maken zocht ze een slang op, namelijk Jude, waarmee ze eigenlijk enkel ruzie had. Slangen hadden wel wat, volgens Nikita, want het duurde niet lang voor ze de volgende vis slang gevangen had. Matthijs zag zijn kans school vissen enzo je weet zelluf en nam Nikita mee naar het Verboden Bos. Dit was echter ook geen succes en lang verhaal kort. Uiteindelijk ging ze ook vreemd met Zane, kwam Jude erachter en kreeg ze met Zane wat een sprookje.

 

Zane vond haar toch niet zo leuk meer na een jaar snap ik en vertrok zonder nog een woord te zeggen. Ja Hallo?! Ik snap het niet!. Nikita ging op meidentour, eerst Lola die was bezet en toen April die eigenlijk ook, half.. soort van.. of toch niet? Jawel. Prenk die ze probeerde te verleiden met koekjes tijdens een zelfbedacht nablijf uur. Beide waren geen succes. Hierna wilde ze bijna de handdoek in de ring gooien Wat was ik aan het doen? Afwassen?! maar haar nieuwe liefde kwam uit een onverwachte verboden hoek. De keuken. Oh, toch afwassen dan, ga verder. Deze jongen, de lieve onweerstaanbare, schattige welp genaamd Nathan, hield wel van een powervrouw sommigen noemen dit een “oude fiets” en uiteindelijk gingen ze samen naar het Yule ball Eigenlijk alleen omdat Nikita niemand anders kon vinden maar boeiend! Lekker Djensen. Nu gaan we achteruit zitten en toekijken, wachten tot Nikita ook deze relatie spaaktoverschaak laat lopen.

 

ezgif-2-d411816716.gif

 

Dan verder met de hoofdact van vanavond, Nikita was voorprogramma natuurlijk niemand minder dan Matthijs. We worden ekt gevangen gehouden en hebben ekt hulp nodig, maar ekt. Matthijs heeft ook zijn fair share aan relaties gehad. Niet zoveel als Nikita, maar wie kan dat nou toppen..? Vast wel iemand!! .. denk ik

 

ezgif-2-d411816716.gif

 

Het begon allemaal al in zijn eerste week toen hij Bellatrix leerde kennen, een echte slang. Perfect voor Matthijs, zo was er geen ander. Ze werd alleen opeens van school af gehaald, waardoor hij maar opzoek ging naar een ander, die beter was dan Bellatrix. you know how it goes Nikita werd zijn rebound, natuurlijk. Ja, echt van genoten. Dit gebeurde zo’n één keer. Echt niet, twee! Daarna had Nikita er wel genoeg van. Niet liegen!! Oké, twee keer. Maar dat was het dan ook wel want toen was Matthijs zelf uitgekeken. Geloof ik niks van. Toen kwam Jude erachter en moest Matthijs noodgedwongen stoppen, how sad. Maar, blijkbaar gaat een afdeling boven mij dus oké.

 

Let’s move on. Omdat Matthijs niet over Nikita heen was, maar dit niet wilde toegeven is hij heel lang single geweest. Ryan, de beste vriendin van Nikita want je was nog niet over Nikita heen, geef maar toe liet het hart van deze stoere slang sneller slaan. Niet dat hij hier veel aandacht aan schonk, want haar zus was beter Nee! Ryan was nog gewoon bezet!. Madelyn kreeg in ieder geval wel een kus van Matthijs, iets wat Ryan nog niet gelukt was en dit zorgde weer voor ruzie. Altijd drama met Matthijs Wat Matthijs daarna deed weet niemand, tot hij Anouk ontmoette natuurlijk. Dit duurde echter ook niet heel lang, want dit heeft bijna niemand onthouden. Toen het vriendje van Ryan plotseling van school ging Ik zweer, heb niks mee te maken greep Matthijs zijn kans en verleidde Ryan. Maar like ekt, hoe is hem dat ooit gelukt?!

 

ezgif-2-d411816716.gif

 

Ze zijn nu alweer te lang nog steeds samen en nog heeft Matthijs niet vertelt over zijn geschiedenis met Nikita. Gaat dat ooit nog gebeuren..? Ik denk het niet. Gelukkig houdt Nikita ook haar smoel en hebben ze een gezamenlijk geheim. Zelfs als het bekend wordt is er nog steeds het kleine probleem dat Matthijs eigenlijk door zijn ouders uitgehuwelijkt is aan Madelyn de zus ja, die eerder een zoen kreeg dan Ryan. Ja dat klopt. Hoe zal dit in godsnaam eindigen? Ik weet het ook niet.. Zou in ieder geval nog geen toekomstplannen maken met Ryan als ik Matthijs was..

 Oké, als allerlaatste zijn Nikita en Matthijs natuurlijk niet de enige die dit jaar vele relaties hebben gehad. Hier volgen nog een aantal stelletjes met een eervolle benoeming en relaties die we zeker niet zijn vergeten!
 
ONZE SNOEZIGE SMOELTJES - EERVOLLE BENOEMING

Zane en Nikita.gif

 
Nova & Elijah: Zijn enorm passievol en vurig. Ze botsen enorm en de lijn tussen haat en liefde is enorm dun. Wel zijn ze onafscheidelijk en hoewel ze samen alleen maar ruzie hebben, kunnen ze toch niet zonder elkaar.

Tim & Luigi: Niemand weet precies hoe die relatiestatus in elkaar zit, de jongens zelf waarschijnlijk ook niet..

April & Oliver: Heb gehoord dat Oliver echt een beest in bed is.. of was dat April?

Kanarie Katie & Daan: We vonden die kleurtjes altijd zo leuk bij elkaar passen maar dat is nu over dus..

Daan & Bambi: Zullen we ook wel even benoemen, die trouwens ook zeer goed bij elkaar passen ook al houden ze zich niet aan de regels voor shipnames we bemoeien niet.

Amora & Shane: In hun relatie blijkt Rode Rozen toch echt wel een dingetje te zijn..

Harper & Alaric: Zijn hun niet in verwachting van hun eerste kindje? 
 

 

Elsalinde & Ailynn: Ladies in red. Echte powervrouwen die twee.

Geit Liza & Lex: Al waren we deze oprecht al even vergeten.

Charly & Melody: Maar wie zijn dat eigenlijk?

Bas & Alexis: Al wist Matthijs ook niet van het bestaan van deze mensen..

Matthew & Shae: Maar dit is nog niet officieel.. of wel?

Hayden & Donovan: Matthijs is trots aangezien jullie je wel aan de afdeling houden. maar niet aan de regels helaas.

Julian & Quinn: Was dit al uit voordat je met Nora begon te flirten Juul?

Remco & Lilly: Stiekem toch het leukste koppel wat nu op WoP te vinden is.

Ivy & Jack: Maar die zijn al een tijdje niet gespot. Die hebben vast toch betere verstopplekken gevonden…
 
En voor wie ze nog herinnert, uit het oog maar niet uit het hart:

Sean Kingsley & Evelyn Saicina
Zoey Evermore & Malachi Tealeaf
Jayden Redfield & Jason Clay
Elvira Rodgers & Archie “Aap” Ryder
Inez “Inktvis” Wolfcrest & Lucy “Wijn” King
Aurelia Darkmore & Jake Evermore
Skyler Moon & Scarlett Moon
Loraine Nelson & Tormod Egilhard
Elena Thorne & Juna Cottonwood
Evangelien Borghesius & Ciaran Rafferty
Spencer Montgomery & Kenji Wilder


P.S. Dit stuk is alleen geschreven omdat het moest van Shane.
P.P.S. We hebben nog steeds hulp nodig dus alsjeblieft, kom ons redden.
P.P.P.S. Dit stuk zal voor de schrijvers vele malen hilarischer zijn dan dat het voor de eventuele lezer ooit zal zijn.
P.P.P.P.S. Oprecht, we mogen niet eens afstuderen.


Liefs,
Nikita & Matthijs
 
BRABBELENDE BOODSCHAPPEN

Zane en Nikita.gif

En daar zijn we weer!! Sowieso dat jullie moe van mij worden.. Ik zal jullie niet heel lang meer lastigvallen, want we zijn alweer bij het laatste artikel gekomen. Ik heb een aantal oude mensen kunnen sprokkelen die hun mooiste herinneringen/ervaringen met jullie willen delen.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen en anders kunnen jullie een klacht indienen bij Shane Tyson! Juist, daar doe ik dan toch niks mee.. Veel plezier!!
 
c0cbb7a286bba7f07c2d13daf709a225.jpgDavin Kaelin: "Mijn verhaal gaat over zo'n 32 jaar geleden. Er was een bloedmooi meisje maar die had een KO als vriend, destijds had ik de naam Fixer al, dus ik ging natuurlijk voor haar. Werd uiteindelijk een vechtpartij. Ik won niet in ieder geval. Tip: Vecht nooit met deze lieve KO's!"

.

5599324819_02b8f6e21c.jpgAmora Collins: "Mijn ervaring.. Nou ik heb gekke dingen meegemaakt, leuke topics zoals een trip naar de Bahamas of gezellig aangeschoten dobberen op een rubberboot op een moeras voor de leerlingenkamer van Zwadderich. Maar ik heb ook leuke mensen ontmoet, waar ik na maanden nog steeds heel veel mee praat of amper nog, wat soms jammer maar begrijpelijk is. Amora's leven is zowel IC als OOC veel veranderd in een jaar, al ben ik er 3 maart pas écht een jaar, zoals relaties, vrienden, gebeurtenissen, familie, drama en gezelligheid, waar er nooit te veel van kon zijn! Het is dan een jaar, maar ik kijk uit naar de volgende; Die zeker zo top gaat zijn als deze, als ik kijk naar de mensen met wie ik nu om ga en waar ik nu zoveel van hou!" ♡

.

5599324819_02b8f6e21c.jpgDamien Melis: "Ik weet nog toen ik voor het eerst op WoP kwam en ik eigenlijk eerst niet zo heel goed snapte hoe de site werkte en wat ik precies moest doen. Ik was in het begin erg stil en observeerde de chat en alle topics vooral. Tot het moment dat ik uiteindelijk besloot om gewoon een topic in te lopen en een praatje te maken in de chat en ik met open armen ontvangen werd. Nu is WoP als een tweede thuis voor mij, een plek waar ik mezelf kan uiten, maar tegelijk even iemand anders kan zijn en een plek waar ik een paar van mijn allerbeste vrienden ontmoet heb. Dus Bieb Bieb Hoera ohjee, ik maak nu al bieb grapjes... voor WoP en hopelijk volgen er nog meer van dit soort fantastische jaren!"

.

5599324819_02b8f6e21c.jpgRebecca Dreamweaver: ''Mijn eerste herinnering met de Ochtendprofeet. Dat weet ik nog wel. Ik was zo blij dat ik garnaal was! Ik kon niet geloven dat ik artikelen mocht schrijven voor deze site en ik vond en vind het super leuk! Toen mocht ik mijn artikel plaatsen. Ik had nog nooit met een code gewerkt dus ik snapte er niet heel veel van, maar alles zag er goed uit! Precies zoals het zou moeten. Ik was alleen vergeten om op broncode te klikken en dus stond de code er nog bij als je op het artikel klikte. Ging heel soepel dus. Maar gelukkig kwam dat allemaal goed en dat zou mij nu niet meer overkomen. Ik had ook zeker niet gedacht dat ik ooit redacteur zou worden, maar ik ben enorm blij met mijn baan en mijn fantastische team!''

.

actress-beautiful-game-of-thrones-ginger-Favim.com-2832594.jpgNova Harrison: "Zweinstein: De plek waar ik lief en leed heb gedeeld met een hele hoop mensen (en hun broers, oeps). Ik kijk terug op een geweldige schoolperiode op Zweinstein en soms zou ik stiekem willen dat ik alle rompslomp voor het volwassen leven kon inruilen voor een jaartje dagje Zweinstein. Dus lieve kinders, dit is een hele wijze les van jullie minister: haal grappen uit, heb lief en geniet van jullie tijd op deze prachtige school!"

.

actress-beautiful-game-of-thrones-ginger-Favim.com-2832594.jpgDaisy Luddington: "Mijn allereerste herinnering van WoP is dat ik genoeg punten had behaald om kieuwwier te krijgen van mijn afdelingshoofd. Ik vertelde dit vol trots in de chat en vrijwel direct had ik een topic lopen met een paar geweldige mensen met wie ik ging zwemmen in het meer! Super gevaarlijk natuurlijk, maar sindsdien voel ik mij helemaal thuis tussen alle geweldige mensen op deze site. WoP is echt een tweede thuis voor mij geworden, en ik hoop dat dit nog heel lang zo mag blijven. Op naar de 10 jaar!" ♥

.

actress-beautiful-game-of-thrones-ginger-Favim.com-2832594.jpgEvangelien Borghesius: "WoP geeft mij ontzettend veel positieve energie. Ik wordt er blij van om iedere dag weer leuke (nieuwe ) mensen te ontmoeten. Het is iedere keer weer een feest om nieuwe quizzen, activiteiten, blogs en Social-Media berichten te schrijven. Vooral omdat bijna iedereen zo op onze mooie site komt en blijft."

.

355909-zendaya-zendaya-coleman-20.pngLavinia Wyndenkell: "Ik weet nog goed dat ik net op Zweinstein kwam! (is ook niet zo heel lang geleden *kuch*) Het kasteel, de Astronomietoren, de mensen, de studenten maar vooral die ene docent... Mijn oog viel op hem tijdens een gezellig georganiseerd feestje en sindsdien kan ik me niet meer voorstellen hoe ik zonder hem zou kunnen! Dit is een hele bijzondere plek om hele speciale, leuke en lieve mensen te ontmoeten en ik ben zo blij dat ik hier gekomen ben!"


Dan was dit alweer het einde van deze bijzondere editie! Ik wil iedereen bedanken, die bijgedragen heeft aan deze mooie site. Voor diegene die elke keer weer online zijn & ervoor zorgen dat deze site kan blijven bestaan!
Jullie maken WoP een fantastische plek, dankjewel!


Met magische groet,

 
Tot de volgende keer! - KLASSENOUDSTEN TEAM
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
mat mercer

mat mercer *mist MAVE tussen de stellen*

Jack Fraser

Jack Fraser Ivy en ik hebben geen nieuwe verstopplek, we zijn al een tijdje uit elkaar inmiddels. Maar lekker op de hoogte KO's :P

JayJay woodbane

JayJay woodbane jack en ivy zijn toch uit elkaar maar mat en avelin daarentegen hoorde ik meer over

Lydia Wetsteen

Lydia Wetsteen Wat een leuke editie van jullie! geweldig gedaan allemaal echt superl euk!

Rebecca Dreamweaver

Rebecca Dreamweaver Super mooie editie weer! Prachtig gedaan! :D

Daisy Luddington

Daisy Luddington Prachtige editie weer. Geweldig gedaan toppers! ♡

Amora Tyson

Amora Tyson Hahahaha omg love it ♡♡♡

Semmie Lewis

Semmie Lewis Heerlijk

Ryan Riggs

Ryan Riggs Hahahahaah okay, ik ga helemaal stuk hier! Geweldig geschreven lieverds <3 Jullie moge inderdaad wel meer met elkaar schrijven... niet op romantisch vlak tho :P Just kidding... Dus wanneer was die dubbel date?

Nova Harrison

Nova Harrison Wat een prachtige versie van de KK, door prachtige mensen! Lieve klassenoudsten, Shane en iedereen die hier aan mee heeft gewerkt (en eigenlijk de hele site!): jullie zijn toppers! <3 Love you all!

Katie Rookwood

Katie Rookwood Hebben we toch weer mooi ff gedaan :)

Lavinia Wyndenkell

Lavinia Wyndenkell Superleuk gedaan weer! ^-^/

Charly Nelson

Charly Nelson Serieus mensen, menen jullie dat nu even. Vragen wie Mel en ik zijn

Damien Melis

Damien Melis Heel erg leuk gedaan! En lekker op tijd ;) mhihihihi

April Jaymes

April Jaymes Oké ik ga daadwerkelijk stuk van het lachen hier :') Matthijs en Nikita, geniaal geschreven! Meer samenwerkingen van jullie please

Shae Moon

Shae Moon Geweldig en leuk geschreven weer! En volgens mij is het wel officieel hoor :')

Clary Potter

Clary Potter Wat super leuk geschreven!

Melody Angels

Melody Angels wow, wie zijn dat eigenlijk bij mij en Charly? wow

Remco wetsteenn

Remco wetsteenn Echt geweldig gedaan! Leuk geschreven allemaal!

Lilly Roselier

Lilly Roselier Ontzettend leuk en wat leuk dat je Remco en mij toch wel stiekem het leukste stelletje vind. Super leuk, en super leuk geschreven. Echt leuk gedaan!!!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte