LexiConWel
Editie 2 ▲ Jaargang 1

- Van : Raven Prior

banner
 
Editie 2 Editie 2 Editie 2 Editie 2 Editie 2 Editie 2 Editie 2 Editie 2 Editie 2 Editie 2 Editie 2 Editie 2 Editie
 
 
back to black
 
 
 
 
working on


Bij het Lexicon werken wij als team aan pagina's. Er zijn natuurlijk ontelbaar veel pagina's en er staan ook al heel veel online! Maar hier willen we jullie laten weten waar we nu mee bezig zijn, en dus waar jullie naar uit kunnen kijken!
 
Momenteel werken wij aan:
 
 • Madame Hooch
 • Chimeara
 • Nymphadora Lupos-Tops
 • Boe noch Ba bezwering
 • Oppugno
 • Bezem
 • Geheugensteen

   
Best een hoop, vind je niet?
 
 
 
 
WatDoetLexie

Lexicon is als het ware een encyclopedie van het Harry Potter universum, maar dan op onze eigen geliefde website!

Het is natuurlijk wel de bedoeling dat deze encyclopedie gevuld wordt met informatie en weetjes over zoveel mogelijk onderwerpen uit het Harry Potter universum. Daar zijn wij als Lexicon team dan ook druk mee bezig.

Hoewel werken bij het Lexicon geen officieel baantje is waar je een kleurtje voor krijgt, is het wel een enorm leuk baantje om te hebben. Ons bescheiden Lexicon team is enorm gezellig en verder vergroot je je kennis van de Harry Potter wereld door de Lexicon pagina's te schrijven. Daarnaast zul je per geschreven pagina beloond worden met 12 Galjoenen. Wie wil dat nou niet?!

Niet alleen groeit jouw kennis van het Harry Potter universum, kun je jouw schrijfvaardigheid verbeteren door het schrijven van de pagina's, is het een mooi opstapje voor een ander WoP baantje wat je misschien op het oog hebt, maar je krijgt er dus ook voor betaald. Beter kan haast niet toch?
 
 
 
Welkom bij Lexi Conwel!

Lexicon is de beste plek van World of Potter! Het is namelijk de encyclopedie waar je alle informatie kan vinden over het Harry Potter universum. Ben jij op zoek naar informatie over een plant, dier, wezen, toverdrank, personage, spreuk of voorwerp? Dat vind je allemaal bij ons! En het mooie van dit allemaal is dat je dit werk gewoon als een dropje kunt doen! Ofterwijl: Back To Black! ♥

In dit artikel zullen wij elke maand van alles vertellen over wat er in het Lexicon Team gebeurt! Veel plezier met lezen!
 
 
 
 
LexiconLight
 
profile-picture
Schrijver van de maand:
 
Harper Porter

Nu we inmiddels een gezellig klein teampje hebben, hebben we ook een schrijver van de maand. Deze maand is dat niemand minder dan Harper Porter! Harper, kun je ons wat meer vertellen over het Lexicon team?

Nou, zoals ook al eerder is gezegd in eerdere stukjes schrijven wij met het Lexicon-team dus stukjes over spreuken, toverdranken, personen, enzovoorts. We hebben daarin onze eigen planning, waarbij we zelf mogen kiezen uit een lijstje welke onderwerpen we leuk vinden om over te schrijven!
Ik ben daardoor dus nu bezig met de spreuken Apneo en Aparecium. Deze zijn al af. Daarnaast ben ik ook bezig met de vliegles professor, Madame Hooch!
We werken eigenlijk allemaal individueel aan onze stukjes, maar naast dat hebben we ook een gezellige Skype groep. Veel van de mensen uit het team hebben nog allemaal andere baantjes op WoP, waardoor je een gezellig en divers team hebt!  
 
 
 

d9b867c99be001dc8405cb21606fa3f2.png

Ondanks dat we al een heel gezellig team hebben, zijn we op zoek naar nieuwe leden die ons willen helpen. Er is namelijk altijd werk wat gedaan moet worden. Dus, houd jij van schrijven en van de Harry Potter wereld? Ken jij alle boeken uit je hoofd, of vind je het gewoon leuk dingen te onderzoeken en te leren over "onze" wereld? Dan ben je bij Lexicon aan het juiste adres! Start nu met het verbreden van je kennis en solliciteer voor het geweldige Lexicon Team!

Eisen:
 • Minimaal 13 jaar
 • Grammaticaal sterk
 • Zelfstandig, maar ook in een team werken
 • Actief op WoP
 • In het bezit van alle zeven Harry Potter boeken (wij hebben eventueel ook de link naar de online boeken) en weet je veel van de wereld van Harry Potter af
 • Een achtergrondverhaal van minimaal 50 woorden

In je aanmelding moet het volgende staan:
 • Je gebruikersnaam op WoP
 • Je echte leeftijd
 • Een klein stukje over jezelf en waarom wij jou moeten kiezen voor dit exclusieve Lexicon groepje
 • Heb je andere accounts op WoP? Deel dit dan met ons
 • Als je al een baantje hebt, laat je leider dan even weten dat je solliciteerd! Ookal is Lexcion geen officiele baan en mag je dit dus naast je huidige baantje doen, het is toch fijn als je leider weet dat je dit werk ook erbij gaat doen

Stuur deze spetterende sollicitatie op naar Raven Prior met als onderwerp: *Gebruikersnaam* - Lexicon

Tot de volgende keer met meer Lexicon info! ♥
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Damien Melis

Damien Melis Go Lexicooonnnn!! ♥

Namine Gale

Namine Gale Wat leuk geschreven, een heel mooi concept dat Lexicon. Veel succes aan de sollicitanten.♥

Mila Montage

Mila Montage Good luck iedereen die het gaat proberennnn

Luna Leia

Luna Leia Ik hoop dat er veel mensen komen solliciteren! Daarmee kun je iedereen op WoP helpen!

Daisy Luddington

Daisy Luddington Oh ik hoop toch zo dat er super veel nieuwe mensen komen helpen met dit mooie deel van de site! ♥ Het is zo leuk om steeds meer te weten te komen over al deze onderwerpen!

Lilly Roselier

Lilly Roselier Super leuk, zo komt meer bekendheid voor de fantastische leden van het lexicon team. Goed gedaan, als ik weer wat meer tijd heb zal ik eens kijken of ik jullie weer kom versterken. Ik heb het altijd enorm naar mijn zin gehad en raad het dan ook ten zeerste aan. Heel veel succes en plezier! <3

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte