De Kwebbelende Klassenoudsten - Editie 3, Jaargang 9

- Van : Nikita McCall

5urqIBo.png
Editie 3, Jaargang 9
Door: Nikita Hunter

Ingenieuze inleiding
met Nikita Hunter
Archie Ryder.gif
Welkom bij een gloednieuwe nieuwe editie van de Kwebbelende Klassenoudsten! Niet alleen is deze editie nieuw, maar hij is ook nog eens nieuw! Wat ik daarmee bedoel? Ja.. goeie vraag!

Kijk, ooit heel lang geleden was er een Leider van het Klassenoudstenteam die "Klassenoudste van de Maand" in het leven heeft geroepen. Hierin werd iedere Klassenoudste om de beurt een beetje in het zonnetje gezet, mits deze natuurlijk zijn of haar werk goed deed. Dit is van Leider op Leider doorgegeven en toen ik eenmaal Leider werd dacht ik "dit moet anders". De Klassenoudsten doen zo hun best en zijn zulke leuke, lieve, vervelende, mooie, inspirerende, voor hoofdpijn zorgende jonge mensen dat het zonde zou zijn om jullie niet de kans te geven om ze te leren kennen. Helemaal wanneer ik dit juist heel goed heb kunnen combineren met het in het zonnetje zetten!
Dus dat is dan ook gewoon wat ik gedaan heb. Om de twee maanden ongeveer zal deze editie verschijnen. Hierin zal ik de afgelopen twee Klassenoudsten van de Maand aan jullie bekend maken en jullie de gelegenheid geven om ze ook daadwerkelijk beter te leren kennen. Ik zal vragen stellen die jullie niet hadden durven stellen en ervoor zorgen dat jullie genoeg chantagemateriaal te weten komen over deze bengeltjes! Nu hoop ik natuurlijk dat deze editie net zo leuk wordt als dat ik hem in gedachten had, en dat jullie hem net zo leuk vinden om te lezen als dat ik dat vind! Zo niet.. Dan hebben jullie pech en krijgen jullie gewoon de volgende editie weer de "normale" voor zo ver dat kan met de Klassenoudsten rubrieken terug.

Maar goed, voor deze speciale allereerste editie zijn er twee hele getalenteerde mensen gestrikt. Allebei hebben ze hun werk als Klassenoudste optimaal gedaan en verdienen hier dan ook alle lof voor. Benieuwd wie dit zijn? Lees snel door!

Liefs,
Neusaap Nikita
Aron Ross
met Nikita Hunter
Zane en Nikita.gif
Het is niet nieuw, zo'n inleiding schrijven, en toch verlies ik vaak de woorden om mijn Klassenoudsten te beschrijven. Begrijp me niet verkeerd, vervelend, irritant en ongemanierd staan al snel bovenaan mijn lijstje, maar echt positieve dingen zeggen moet ik altijd wat meer moeite voor doen. Telt eigenwijs als positief? Het is in ieder geval wel iets wat deze jongen beschrijft.. Competatief? Ik tel het goed. Is maar net hoe je het ziet natuurlijk. Nouja, wat je je ook kan bedenken, deze jongen is het! En weet je wat ik ben? Nieuwsgierig! Dus ik ga hem even alles vragen wat ik maar kan bedenken.
 
Hoe voelt het om Klassenoudste van de Maand te zijn?
Aron: Goed! Het is natuurlijk al wel een maandje geleden maar het voelt ontzettend goed! Het is toch een extra waardering voor het werk wat je aan het doen bent.

Wat is je favoriete locatie en waarom?
Aron: Oei.. Dat is een lastige! Ik denk dat ik de keuken wel erg leuk vind. Als je deze locatie controleert weet je nooit zo goed wat je aan kunt treffen! Soms vindt je stelletjes die een rustig plekje zoeken en andere keren hebben mensen gewoon heel veel zin om te eten!
 
Aron Ross
 
Knijp je graag in bubbeltjesplastic?
Aron: Absoluut.

Wiens dagboek zou je wel willen lezen?
Aron: Weer een lastige.. Ik denk dat ik wel benieuwd ben naar jouw dagboek!

Dan moet je die wel eerst kunnen vinden! Dan weet je mijn antwoord op de volgende vraag misschien ook wel. Welke drie namen zou jij je kind nooit geven?
Aron: Euh.. Moet ik nu echt al nadenken over kinderen?! Ik ben 12! Maar ik denk dat ik ga voor Henk, Frans en Jan.

Wat zou je doen voor een miljoen?
Aron: Dat weet ik niet hoor.. Hangt compleet van de situatie af.
 
Wat zijn jouw beste eigenschappen?
Aron: Dat is wel apart om over jezelf te zeggen.. maar ik denk dat het heel handig is dat ik snel kan schakelen in situaties! Daarnaast euh.. ja geen idee verder.. Wat vindt jij goede eigenschappen van mij?

Eehh.. Ja, volgende vraag. Wat zou er gebeuren als jij een maand voor een plant moest zorgen?
Aron: Helemaal niets, die plant is binnen een week dood.

Wat is het gekste dat jij ooit hebt gedaan?
Aron: Ik denk dit interview. Wat hebben deze vragen te maken met mijn baan? Ik dacht dat dit interview ging over het feit dat ik Klassenoudste van de maand was geworden..?
 
Aron Ross
 
Nou dat heb ik helemaal nooit gezegd! Dus, eh.. als jij betaalt wordt voor je baantje, waar geef je dan je galjoenen aan uit?
Aron: Word ik voor dit baantje betaalt..? Ik dacht dat het een soort vrijwilligersbijdrage was.. het is zo weinig..

Zonder wat ga jij écht het huis niet uit?
Aron: Zonder een onderbroek!

Wat is jouw leukste vakantieherinnering?
Aron: Ik denk dat ik met mijn opa naar het strand liep! Aan beide kanten waren palmbomen en het zag er erg mooi uit!
 
Lieve, lieve Aron, ik hoop dat jij net zo hebt genoten van dit interview als ik dat heb gedaan. Ik kan nog wel een keer zeggen hoe blij ik met jou ben in het team, maar dat weet je eigenlijk al wel. Geen uitdaging of discussie ga je uit de weg en ondanks dat je me misschien af en toe wel het bloed onder mijn nagels vandaan haalt, ben ik nu al blij dat jij onderdeel ben van de biba-boerderij. Een Axolotl was namelijk precies wat we nodig hadden!
 
Feyline Covas
met Nikita Hunter

giphy.gif
Oké. Een intro voor de vorige was lastiger dan voor deze. Deze meid is namelijk echt he-le-maal zichzelf. Al voordat ik Leider werd zat zij in het team en kon ze ons allemaal compleet gek maken met haar rare maar nodige vragen en opmerkingen. Het team gebruikt haar graag als een soort pispaaltje, maar ik weet zeker dat áls ze een keer weggaat en/of afstudeerd de rest, maar ook zeker ik, haar ontzettend ga missen. Om haar dan ook al goed te leren kennen en haar nooit meer te vergeten, heb ik ook besloten haar gewoon wat vraagjes te stellen. Deze intro was al wel een stuk positiever dan de vorige.
 
Hoe voelt het om Klassenoudste van de Maand te zijn?
Feyline: Hoe het voelt? Het voelt fantastisch. Ik heb van mijzelf natuurlijk altijd al geweten dat ik het goed deed, misschien dus zelfs wel meer dan goed, deed, maar om dat nu zo bevestigd te krijgen is echt geweldig. Het is een droom die uitkomt. Een droom waarvan ik altijd al wel wist dat hij uit zou gaan komen natuurlijk, maar dat terzijde. Dus Nikita, heel erg bedankt dat jij me hebt gekozen tot klassenoudste van de maand!

Wat is je favoriete locatie en waarom?
Feyline: Uuuuuuh. Moet ik hierbij van mijn eigen locaties kiezen of alle locaties? Ik doe wel gewoon allebei anders, net zo makkelijk.

Van alle locaties is mijn favoriete locatie de kamer van hoge nood. Die kamer is zo divers, dat de topics daar dat ook worden. Van een date naar een andere date, want die zijn daar toch wel erg veel, maar de dates zijn super verschillend allemaal! Ook de geschiedenis van de kamer is erg interessant, hoe komt er nou een kamer in Zweinstein waar alles mogelijk is, met wat voor magie is dat voor elkaar te krijgen. Wie heeft die kamer gebouwd, en vooral waarom? Misschien hadden Rowena Ravenklauw en Goderic Griffoendor wel stiekem een relatie en zochten ze een plekje om met zijn tweeën te kunnen zijn of wellicht had Helga Huffelpuf zo af en toe wat ruimte voor haarzelf nodig, het kan allemaal! Daarbij komt natuurlijk de reinheid van die kamer, vooral de onreinheid. Persoonlijk vind ik het superleuk dat ik niet degene ben die daar hoef te controleren en dat ik dus ook niet degene die alle stelletjes daar betrapt!

Oké en dan nu van mijn eigen locaties mijn favoriet. Dat zijn denk ik de kantoren van de redacteuren. Ergens achter in mijn hart is er toch een plekje gereserveerd dat houdt van journalistiek en alles wat daarbij hoort, en ik vind het dan ook heerlijk om topics te lezen die zich hier afspelen. Daarbij komt dat Elliot en Harper hier ook geregeld nou ja geregeld voor Elliot zijn doen dan topiccen. Wie wil hun relatie nu niet stalken!
 
Feyline Covas
 
Wat is je vreemdste bezit?
Feyline: Nou dat is eigenlijk wel iets vreemds. Het is iets dat ik helemaal niet wíl hebben. Het zijn namelijk teennagels. Ik weet niet wat er is, er zit een vloek op ofzo. Elke keer gooi ik ze, met handschoentjes aan en al, netjes weg. Maar elke keer zijn ze ook weer terug onder mijn kussen! Ik weet niet zo goed wie ik moet verdenken, maar goor vind ik het in ieder geval wel. Zouden de huiselven misschien denken dat ik van teennagels houd ofzo?

Welke groenten lust je niet?
Feyline: Witlof, spruiten en zuurkool. Het is misschien een beetje een standaard lijstje, wat veel mensen zullen hebben, maar ik snap niet wat mensen er lekker aan vinden. De uitvinder van deze drie groenten was vast en zeker een verschrikkelijke man, die het zelf nooit geproefd heeft voordat hij dacht een gat in de markt gevonden te hebben. Of misschien had hij het wel geproefd, maar gaf hij het al straf aan zijn kinderen als ze niet luisterden. Slim was het in ieder geval niet van hem, want door die uitvinding heb ik het ook moeten proeven.

Wie heeft je leren fietsen?
Feyline: Ik kan niet fietsen. Persoonlijk zie ik ook niet in waarvoor fietsen nuttig is, want vrijwel altijd is een bezem sneller en handiger. Maar als ik graag zou willen leren fietsen en ik zou iemand uitkiezen die mij dat zou moeten leren, dan zou ik daarvoor Edward vragen. Mijn crush op Edward is er namelijk stiekem nog steeds. Edward is namelijk een hele aardige jongen, die ik dus niet leuk vind, maar gewoon aardig. En ik denk dat hij mij dat wel zou willen leren. Gewoon. Als vrienden. Niets meer. Volgende vraag anders?
 
Welke leeftijd zou je altijd willen blijven?
Feyline: 21. Wel volwassen, wel afgestudeerd. Hopelijk al goed op weg naar mijn topcarrière als zangeres, maar daar heb ik alle vertrouwen in. Het belangrijkste aan deze leeftijd vind ik toch wel dat je dan nog geen rimpels hebt en ze ook nooit krijgen zult. Rimpels lijken me namelijk echt verschrikkelijk, want dan denken mensen dat je oud bent, misschien denken ze zelfs dat je bejaard bent. Dat wil ik niet, ik wil geen rimpels. Ik wil gewoon rimpelloos blijven, heel mijn leven.

Sinterklaasavond of Kerstmis?
Feyline: Kerstmis. Natuurlijk lijken allebei de feesten heel erg op elkaar, maar aangezien ik uit Polen kom heb ik nooit sinterklaas gevierd. Daarbij komt dat ik sinterklaas meer zie als een avond waarbij kinderen zoveel mogelijk cadeautjes krijgen, terwijl Kerstmis gaat om samenzijn, gezelligheid en familie. Dat spreekt mij dan gewoon meer aan, want wat is geld nu he? Ohohoh, en kerstmis is natuurlijk twee keer zo lang, ook bonus!

Welke dingen doe je op een vrije dag?
Feyline: Mmmh, goeie vraag. Op een vrije dag houd ik ervan om lekker lang uit te slapen, omdat dat normaal natuurlijk niet kan door mijn werk als klassenoudste. Daarna neem ik dan graag een bad in de badkamer van de klassenoudste, waarna ik brunch in de grote zaal, omdat het dan al tegen de middag is. 's Middags ga ik dan zingen, wandelen of winkelen.

Wat zou je het meeste missen op een onbewoond eiland?
Feyline: Ik wilde eerst mijzelf zeggen, maar toen bedacht ik mij dat ik er zelf natuurlijk gewoon zou zijn! Dus ik bekijk het van de positieve kant, het leukste is er al op dat eiland, en het leukste zal ook altijd bij mij zijn. Na mijzelf zou ik mijn uitgebreide klerenkast heel erg missen. Stel je voor dat je je hele leven nog maar 1 outfit zou hebben, verschrikkelijk lijkt mij dat!
 
Feyline Covas
 
Welke drie wensen heb je nog?
Feyline: Om later zangeres te worden, om een keer mijn gelijk tegen Julian te krijgen en een keer een leerling betrappen terwijl hij/zij bezig is met iets waarvoor hij/zij van school wordt getrapt. Dat laatste lijkt mij echt geweldig, want dan heb ik echt iets bereikt in mijn leven. Door MIJ is er dan gewoon iemand van school.

Hoe lang sta je gemiddeld onder de douche?
Feyline: Niet. En voordat mensen nu gaan denken *he gatsie Feyline*, dat is niet nodig. Ik douche namelijk nooit, omdat ik de mogelijkheid heb om te badderen in de badkamer van de klassenoudsten. Hoeveel tijd ik daarin doorbreng kan ik misschien beter geen uitspraken over doen, maar ik <3 de badkamer.

Hoe vaak heb je zelf de regels al gebroken? Wat heb je toen gedaan?
Feyline: In het algemeen houd ik mijzelf altijd prima aan de regels. De positie als klassenoudste heb ik niet voor niets, ik vind dat ik me ook als een voorbeeld voor anderen moet gedragen. Er zijn alleen wel wat kleine dingetjes die ik zo af en toe overtreed. Zo was ik heel misschien al wel voor mijn 14e aan de boterbier oeeeps, maar toen was ik nog geen klassenoudste. Ook iets van voor mijn tijd als klassenoudste was dat ik 's nachts nog al eens ronddwaalde door de school. Dat doe ik nu nog steeds, maar aangezien ik daarvoor nu toestemming heb overtreed ik nu de regels niet meer.
 
Oh lieve Feyline, wat geef jij goeie en uitgebreide hè Aron antwoorden. Ik denk dat iedereen jou zeker beter heeft leren kennen na deze vragen, ik sowieso. Je bent een super lieve, oprechte meid die het beste met iedereen voor heeft. Je bent een aanwinst voor het team op zoveel verschillende manieren ook al kan niet iedereen dat zien en waarderen. Ik wel hoor! En ik hoop dat ik nog heel lang van mijn Fretje kan genieten.
P.S. Vergeet je niet nog even je cadeautje op te halen?
 
Tot de volgende keer! - KLASSENOUDSTEN TEAM
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Daisy Luddington

Daisy Luddington Ik vond dit echt een super leuke editie, echt geweldig om zo de meest gekke dingen te weten te komen over onze geliefde KO'tjes! ♥ Super leuk dat je dit zo oppakt Nikita!

Aron Ross

Aron Ross Geen woorden maar daden, Feyline!

Feyline Covas

Feyline Covas Bedankt dat ik dit interview mocht doen Nikita! En ik snap wel dat je liever mijn uitgebreide antwoorden hebt hoor, want ja, wat heb je dan ook aan Aron...

Willian Vooijs

Willian Vooijs Leuk artikel ;)

Aidan Crane

Aidan Crane Wat super orginele verzonnen vragen, Juffrouw Hunter! Ik snap wel dat je deze twee verkozen heb als klassenoudstes van de maand, maar wanneer kan ik u intervieuwen voor leider van de maand *wenkbrauw wiebel*

Mila Montage

Mila Montage Niceeeeeee <3

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte