Behind the mask 2.0:  Avery Owynn Smith
Wie zit er toch achter de verschillende gezichten hier op World of Potter NL? Heb jij je altijd al afgevraagd of Daisy en Nova in het echt ook van eekhoorntjes houden? Of dat Evangelien echt een ramp is in de keuken? En hoe zit het nu eigenlijk met het favoriete vak van de leraren zelf? Nou dan ben je hier op de goede plek! Iedere week vind je hier een interview met verschillende leden op de site die vertellen over de overeenkomsten en verschillen tussen zichzelf en hun character! De dame van vandaag is inmiddels een legende hier op WoP. Onze professor voor mythes en legendes: Avery Smith!

- Van : Evangelien Borghesius

Avery Owynn Smith
 
IN CHARACTER FEITJES

Nickname: Avery Owynn Smith

Verjaardag: 21 februari 

Baan: Docent Magische Legendes en Verhalen

Patronus: Poolvos

Boeman: Ian (mijn vriend) die me in de steek laat

Favoriete vak op WoP NL: Magische Legendes en Verhalen!

Favoriete uil: Hmm… ik vind zelf een sneeuwuil heel mooi!

Avery's raarste gewoonte: In bomen klimmen

 

 

OUT OF CHARACTER FEITJES

Nickname: Teun. Nou ja, Teunike, maar dat is een beetje een moeilijke naam. Daarom houd ik het maar op Teun!
Verjaardag: 8 augustus (15 jaar)
Opleiding: 4 vwo
Patronus: Havik
Boeman: Dat ik overal in faal
Favoriete vak op WoP NL: Hmm, dat is een moeilijke. Ik vind Magische Legendes en Verhalen zelf heel leuk, maar ook vakken zoals Geschiedenis van de Toverkunst en Gedaanteverwisseling vind ik fantastisch. Kan ik ze niet allemaal kiezen? Nee? Dan houd ik het op Magische Legendes en Verhalen.
Favoriete uil: Ransuil. Zo eentje heeft een tijdje in het bos achter ons huis gezeten, dat was leuk.
Jouw raarste gewoonte: Elke dag voordat ik ga slapen moet ik even piano gespeeld hebben.

IN HET ECHT = IN CHARACTER

 Ik lijk veel in Avery in dat ik niet zo luidruchtig ben. Verder vind ik verhalen en legendes ook heel leuk en ik ben ook vrij vaak in de bibliotheek te vinden.

 


     IN CHARACTER <-> IN HET ECHT


Hoewel ik veel op Avery lijk, kan ik niet zo goed in bomen klimmen als zij dat kan. Ik vond het altijd wel heel leuk om te doen maar ik durfde nooit zo heel hoog. Verder is Avery flink lang en ikzelf niet echt

 

 

 


KNAPPE SNOETJES

 

FC:  Karen Gillan. Zij is precies hoe ik me Avery’s uiterlijk voorstelde toen ik haar inschreef voor deze fantastische site. Verder is ze, net als Avery, Schots! Ze speelde in Doctor Who, een serie die ik volg. Daardoor kende ik haar gezicht, en ze is nu een van mijn favoriete actrices geworden!EN TOT SLOT:

Ik schrijf graag! Ik doe vaak pogingen om verhalen te schrijven, maar meestal houd ik het bij een landkaart en de geschiedenis van een zelf bedacht land.

Verder lijkt het me gaaf om later een game te maken, heb ik een tijdje geleden ontdekt. Apps maken en zo zou ik heel graag willen leren, mocht ik er ooit de tijd voor hebben.

Voor de rest speel ik piano, ik wil later Natuurkunde studeren en ik kan geen orde houden op mijn bureau. Eh, dat was het denk ik!
Wil jij ook meedoen met Behind the mask 2.0? Aarzel niet en uil Evangelien en wie weet zien we jouw snoetje dan ook een keertje op ons blog!
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Yentl Cartier

Yentl Cartier Super leuk weer!

Mirrie Nelson

Mirrie Nelson erg leuk om te lezen Avery, succes met je school iig ;)

Charlithe Gardener

Charlithe Gardener Superleuk om meer over je te weten te komen Aves!! :D♥

Lucy King

Lucy King Superleuk om wat meer over je te leren Avery! Apps maken lijkt mij ook suuupertof, wie weet waar je over een paar jaar terecht komt!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte