Behind the mask of ......Lesya Black
Hebben jullie dat ook wel eens? Dat je jezelf afvraagt of de persoon achter een account hetzelfde zou reageren? Of misschien juist volledig ander is? Wij van SoMe gaan mensen interviewen om hier achter te komen. Evangelien kwam tijdens een wandeling op het terrein een leuke jonge dame tegen die haar wel iets over zichzelf wilde vertellen. Lesya Black, the stage is yours!

- Van : Evangelien Borghesius

4963364.png

Naam: Lesya Black787.jpg
leeftijd: 11 jaar
bloedstatus: volbloed
afdeling: Zwadderich
nationaliteit: iers
baan/opleiding: studente aan zweinstein
lievelings eten: pizza
lievelings drinken: appelsap
patronus: niet bekend

 

Afbeeldingsresultaat voor girl behind maskNaam: Amal
leeftijd: 16 jaar
afdeling: zwadderich sws
afkomst: Libanon 
patronus: geen flauw idee
baan/opleiding: kassière in een winkel en mavo 4
lievelings eten: italiaans
lievelings drinken: cola

 

 

 

 

4963381.png

Overeenkomsten tussen Lesya en mij zijn er zeker. Het was heel moeilijk om een karakter te bedenken voor Lesya, want eerst was ze fel en hart. Ik heb haar nu rustig en lief gemaakt, en ook heel vrolijk als ze zich goed in haar vel voelt. Dat zijn de eigenschappen die ik ook heb.

 

4963384.png

 De eigenschappen die zij niet heeft en ik wel is dat ik eigenlijk heel perfectionistisch 
ben en Lesya niet. Ook let ik niet zo op alle details, en Lesya dan weer wel. 

 

4963386.png

Hi, mijn naam is Amal, en ik ben 16 jaar. Ik ben geboren in Libanon op 2 mei 2001. Ik ben op mijn 2e verhuist naar Amsterdam. Ik ga nog niet naar de universiteit of doe nog geen opleiding. Ik weet eerlijk gezegd niet eens wat ik wil doen, mijn voorkeuren gaan wel naar iets met talen maar dat weet ik nog niet zeker. 


Mijn droom is wel vooral om een gezin te onderhouden, wat al heel lang mijn droom is. 

 

 

Wil jij meer over Lesya weten? Stel je vragen gerust. En wie ook een keertje in deze rubriek wilt, kan mij altijd een uiltje sturen.  Volgende week: Bas Zwarts!

 

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Clary Potter

Clary Potter Wat leuk Lesya! Wat leuk om meer dingen te weten te komen over jou!

Louisa Strobbel

Louisa Strobbel Super leuk geschreven! Echt top!

Finn Pines

Finn Pines wat leuk om wat meer over je te weten!

Bambi Gardener

Bambi Gardener Leuk Lesya om meer over je te weten :)

Daan Siebelink

Daan Siebelink Leuk om je zo een beetje meer te leren kennen lesya of amal :)

Lauren Marit

Lauren Marit Wat leuk om eens te lezen!

Catherine Alaric

Catherine Alaric Leuk!

Bas Zwarts

Bas Zwarts Super leuk geschreven Lesya.

Jasmine Smith

Jasmine Smith leuk geschreven! :D nu ben ik benieuwd naar Bas :)

Alana Drain

Alana Drain Super leuk Lesya! BTM is echt heel erg leuk!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte