De Kwebbelende Klassenoudsten - Editie 1, Jaargang 9

- Van : Nikita McCall

5urqIBo.png
Editie 1, Jaargang 9
Door: Aron Ross, Edward Duncan en De Klassenoudsten

Ingenieuze Inleiding
met Aron Ross
Peter-Kavinsky-To-All-the-Boys-Ive-Loved-Before.gif?fit=540%2C300
Beste lezers van dit geweldige blad! De vorige keer was de editie compleet in Shane-thema maar dit keer weer een normale vertrouwde editie!

Het nieuwe schooljaar is alweer begonnen en tijdens mijn rondes zie ik behoorlijk teleurgestelde gezichtjes waaronder die van mij als ik in de spiegel kijk want blegh. Wie verkiest er nou school boven zomervakantie? Onbegrijpelijk! Is het mogelijk om ergens een petitie aan te maken waar we een langere zomervakantie eisen, of ben ik de enige die er zo over denkt? Begrijp me niet verkeerd hoor, ik vind Zweinstein ont-zet-tend leuk hoor! Maar zomervakantie toch leuker..


 
Maar genoeg over de zomervakantie helaas want ik kan nog uren doorgaan over die goeie ouwe tijd! Dit blad heet dan wel de Kwebbelende Klassenoudsten maar ik schrijf maar de inleiding en ben verder niet degene die jullie moet gaan vermaken. Edward de leukste Klassenoudste van Griffoendor na mij natuurlijk heeft gezwoegd voor een Verboden Vragenvuur voor jullie! En tot slot heeft iemand ons een baanbrekende joke intended vraag gesteld waarop iedereen antwoord moest geven, voor de een was dat vast makkelijker dan de ander, maar de antwoorden zijn er niet minder op geworden!

Aron
 
Verboden Vragenuur
met Edward Duncan

BPon88yN8-V750S7aPILaBQCr3ppVEPUjeJV7ZZGAiEIjL9XNVEBgrPe8oVtoaFUQpb2vv_gM8kUVW8n4RY=w245-h160

Hey hoi allemaal! Dit keer ben ik degene die een van de leden van onze site aan de tand mag gaan voelen. De meest makkelijk te beantwoorden vragen, want het is meerkeuze, toch? Ja, zou je denken! Dit zijn juist de vragen die je aan het twijfelen maken, die je onzeker maken en waar je het liefst wilt zeggen "Ja ik kies ze allemaal", maar dat wordt dan net weer niet getolereerd. Je moet kiezen! Behalve als je Oliver heet blijkbaar want dan kun je dus de regels negeren en gewoon je eigen opties maken??? En degene die deze keer moet gaan kiezen is niemand minder dan

Oliver Collins!

 

 

Met welke van de drie volgende personages zou jij willen zoenen terwijl de andere twee toekijken?

A. April Jaymes
B. Delphine Solair
C. Roxy Rodriquez

Toelichting:
Ik denk persoonlijk dat als ik nu April zou zeggen, dat dat het meest maatschappelijk aanvaardbaar zou zijn. Alhoewel, lijkt het me niet het handigst om nu nog iemand te zoenen waar de andere twee toekijken. Het is handiger dat te doen als je alleen met ze bent.

 
Welke van de volgende KO’s is het minst capabel?
A. Feyline
B. Julian
C. Aron
D. Katie
E. Emma


Toelichting:
Edward


tumblr_mtdkvuQbB71rusjpbo5_r1_250.gif
Wat is het leukste aan weerwolf zijn?
A. Dat ik geen pak hoef te kopen als Halloween op een volle maan valt
B. Dat ik elke maand eerstejaars leerlingen kan traumatiseren.
C. Elke maand gratis te kunnen drinken door de barman te bedreigen!
D. Dat ik mijn vervelende exen zo makkelijk weg kan jagen! En daar heb ik er nogal veel van

Toelichting:
Ooit gehoord van de smoes dat je je papierwerk in je weerwolf vorm hebt opgegeten? Die werkt aardig goed namelijk! Daarnaast zijn die zintuigen ook wel handig, Als je mensen wilt afluisteren bijvoorbeeld Oh, en die eerstejaars traumatiseren heb ik ervaring mee! Alleen kwam dat eerder door het woedeprobleempje dat erbij komt kijken.

tumblr_mtdkvuQbB71rusjpbo8_r1_250.gifHoeveel meisjes heb je tot nu toe gedatet?
A. Veel
B. Meer dan jij er ooit zal krijgen
C. Ik ben de tel kwijt geraakt!

Toelichting:
Als ik heel eerlijk ben, ben ik de tel kwijt. In mijn eerste schooljaren was het er maar een, maar die ging vreemd. (Verrassend) Toen kwam April, en vervolgens wat dates en ontmoetingen hier en daar, toen kwam Roxy Al was dat meer zoenen dan daten. Toen kwam Bailee, toen weer terug naar April. Toen ging ik weer vreemd op April met Roxy. En in de tijd dat ik April niet had verteld dat ik met Roxy was vreemdgegaan, zoende ik Delphine bij de kamer van de zwerkbalcoaches.
 
Op welk keukengerei lijk je het meest?
A. Spatel
B. Aardappelschilmesje
C. Rasp
D. Pannenlikker

Toelichting:
Een pollepel! Een pannenlikker?


jsAqqAL.png
 
Kwebbelende klassenoudsten
met De Klassenoudsten en Nikita Hunter
Deze keer hebben we weer iemand gevraagd om een bizar leuke, interessante of aparte vraag voor ons te bedenken die wij dan allen moeten beantwoorden. Deze keer was dat niemand minder dan..

Daisy Carrington!

"Op Zweinstein bereiden wij jullie allen voor op de toekomst. We zorgen ervoor dat jullie magie beheersen, leren hoe je je snel kunt verplaatsen en welke fabeldieren je absoluut niet moet tegenkomen. Maar... Hoe zien jullie je toekomst voor je? Welke baan staat er absoluut op jouw wenslijstje?"

tumblr_inline_opm99hKgwa1up720w_540.gif
Aron Ross
Ik heb eerlijk gezegd geen idee, ik ben nog jong en ik zie wel wat er op mijn pad komt. Wel vind ik het leuk om mensen te helpen en problemen oplossen, dus misschien wel iets in die richting?
tumblr_o28s8pFNi11sg1xtyo1_250.gif
Hunter Blackwood
Er zijn twee banen die ik graag zou willen doen. Eén is medewerker in een spiegelwinkel, zodat ik de hele dag naar mezelf kan kijken. Twee is Minister van Toverkunst, want macht is altijd wel leuk, toch?
giphy.gif
Emma Thawne
Mocht ik afgestuurd zijn zou ik eerst de gehele wereld willen rond reizen voor een aantal jaren om zo nieuwe mensen te leren kennen, nieuwe ervaringen op te doen, te genieten van het leven én er iets van te leren. Ook het ontdekken en ontmoeten van nieuwe fabeldieren. Mijn baan in de toekomst zal uitgaan naar docent en in het bijzonder naar Verzorging van Fabeldieren. Minister, schoolhoofd of een andere hoge functie? Liever niet. Laat mij rond reizen en voor de klas staan
tumblr_inline_o20qje6rNA1rifr4k_500.gif
Katie Rookwood
Nou om heel eerlijk te zijn verwacht ik dat ik over 5 jaar achterin een klas zit en iedereen vraagt "Wat doet die ouwe taart daar?" en dan zeg ik "ik wil niet afstuderen en blijf daarom even rondhangen" Maar als ik dan toch ga afstuderen, dan ga ik denk ik een baantje op de achtergrond doen en gewoon mijn social life leven. Al lijkt Nikita haar baantje mij ook heel leuk. Neem geen voorbeeld aan mij leerlingen
connor-paolo-1.jpg
Edward Duncan
Ik kijk niet graag naar de toekomst. Als ik over de toekomst nadenk, krijg ik hoofdpijn. Daarom leef ik liever in het hier en nu, en nu heb ik zin in een koekje. Dus wie geeft me een koekje?
tumblr_inline_p7hv79el7j1rlmk3j_250.gif
Feyline Covas
Al sinds dat ik klein ben is het mijn grootste droom om zangeres te worden. Het zou natuurlijk ook haast zonde zijn om met zo'n stem als die van mij niet te gaan zingen. Ik kan fantastisch zingen, en ik houd er daarbij ook nog eens van om te mogen optreden. Na mijn tijd op Zweinstein hoop ik dus ook te gaan zingen, en daarmee ga ik beroemd worden. De rest van mijn toekomst zal dan bestaan uit optredens, rondtrekken over de wereld naar de optredens toe en natuurlijk foto's maken met fans(alhoewel dat best zielig is, aangezien iedereen weet dat ik daar echt het leukst op sta).
tumblr_inline_o3mc54yiII1rifr4k_500.gif
Julian Roffel
Helaas kan ik niet voor altijd klassenoudste blijven en zal ik ook wel eens een keer moeten afstuderen. Daarom zou ik graag, zodra ik eenmaal ben afgestudeerd, iets willen doen in die zelfde richting. Daarom zou ik schouwer willen worden.
tumblr_opig42mP2Z1skawvvo1_400.gif
Nikita Hunter
Ik heb werkelijk geen idee.. Als ik oud ben want dat ben ik nog niet!!! wil ik het liefst gewoon tevreden zijn met mijn baan. Wat ik dan zou worden, ik heb geen idee.. Ik vind sowieso een hoop leuk dus het is lastig kiezen, maar het is altijd maar kijken naar wat er op je pad komt, toch? Voor nu vind ik dit baantje sowieso veel te leuk
Tot de volgende keer! - KLASSENOUDSTEN TEAM
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Lola Temple

Lola Temple Weer super leuk gedaan jongens!

Ryan Riggs

Ryan Riggs Hahaha! Wat een geweldige editie <3 !! Mis jullie wel hoor <3 !!

Jade Diggory

Jade Diggory Leuk gedaan weer :D

Mila Montage

Mila Montage OMG Ollie de pollepel (cwl)

Patricia Dragon

Patricia Dragon Wat en leuke editie zeg vooral die vragen die ollie moest beantwoorden!

Raven Prior

Raven Prior Wat een leuke editie weer :D

Jane Roseworth

Jane Roseworth superleuk om weer te lezen!!

Daisy Luddington

Daisy Luddington Op mijn vraag! * (enter zat te dichtbij mijn duim)

Daisy Luddington

Daisy Luddington Leuke editie toppers! En bedankt voor jullie antwoorden ol

April Jaymes

April Jaymes Verder is het een erg leuke editie hoor :P En wat een interessante banen allemaal :')

April Jaymes

April Jaymes OLIVER GREYSON VREEMDGANGER COLLINS. Wij moeten praten. Lang praten. En geloof me, het gaat niet prettig zijn

Dwaine Prins

Dwaine Prins Opnieuw een super leuke editie!

Marella Drain

Marella Drain DIE POLLEPEL IK GA STUK!! OLLIEPOLLIEPOLLEPEL COLLINS!! XD

Edward Duncan

Edward Duncan Olliepolliepollepel!

Yentl Cartier

Yentl Cartier Super leuk weer om te lezen net als altijd! Wat een leuke vraag!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte