De Kwebbelende Klassenoudste - Editie 4, jaargang 2

- Van : Inez Wolfcrest

5urqIBo.png
Editie 4, Jaargang 2
Door: Liza Skye, Nikita Hunter en Blondy McCall
Ingenieuze inleiding
met Liza Skye
Nikita Hunter.gif


Welkom bij alweer een nieuwe editie van de Kwebbelende Klassenoudste. Pak je kopje thee EN EEN KOEKJE er maar bij, en neem even lekker de tijd voor het lezen van dit fantastische blad. Het is alweer april, en natuurlijk kennen we allemaal het gezegde: “April brengt de examens met zich mee” nee die kent niemand, want die heb ik net verzonnen, but who cares. Het is hét gezegde wat je deze maand overal tegen zult komen, omdat opeens alle mensen ouder dan 18, lees: bejaarden iedereen aan je hoofd begint te zeuren over goede leermethoden. En wat kun je op zo’n moment beter doen dan gaan leren dan dit blad lezen als pauze tussen het leren door!

In deze editie vinden we weer een leuk topic dat wij tegenkwamen tijdens ons werk, en ook een interview met onze geweldige inktvis: Inez Wolfcrest! Leg dus niet dit blad nu weg om weer te gaan leren, maar lees gezellig door. Omdat deze periode een stressvolle periode is, vol huilbuien en boeken (volgens Matthijs is de bieb handig voor boeken!), moet er ook genoeg afleiding zijn van de vakken. Dit is natuurlijk ook de reden dat de - denk ik - spannendste zwerkbalwedstrijd van het seizoen in deze drukke periode is ingepland! Er zijn namelijk nog 3 mogelijke kampioenen, 4 mogelijke tweede plekken, 4 mogelijke derde plekken en 3 mogelijke vierde plekken (als ik goed heb gerekend, ga er dus maar vanuit van niet). Eigenlijk is dus alles nog mogelijk! Behalve dat Ravenklauw kampioen wordt, maar goed, dat punt laten we wel gewoon even weg…


Behalve Zwerkbal als afleiding zijn er natuurlijk nog genoeg andere manieren om het leren te hoeven ontwijken om pauze te nemen tussen het leren door. Zo kun je gaan fietsen, zwemmen (niet in het meer), een dagje naar Zweinsveld gaan, dit blad lezen (aanrader!) en andere leuke dingen. Als je het gewoon echt niet meer weet kun je ook naar de bieb gaan, waar vast genoeg ADELAARS en anderen zijn om je te helpen. Er zijn natuurlijk ook mensen die denken dat ze alle examens 10/10 gaan halen zonder hier enige moeite voor te doen -kucht- Lisa -kucht-, maar persoonlijk raad ik jullie allemaal aan gewoon niet met dit soort mensen om te gaan toch wel wat te gaan leren, want wie weet heb je er toch wat aan!

Juli (haha ik heb ongeveer een kwartier nagedacht in welke maand de examens ook alweer waren) lijkt nu misschien nog heel ver weg, maar de maanden lijken hier soms wel weken te zijn, en dan is het al zo examentijd! Wordt nu niet ongerust door mijn hele preek, je hebt natuurlijk nog bijna 2 maanden, en nog álle tijd om dit blad te lezen. Nog 2 maanden min 1 dag ongeveer. Nou ja, ik heb in ieder geval jullie weer voldoende geïnformeerd over zwerkbal en examens, nu is het tijd voor Nikita en Blondy!

Nikita Hunter.gif
IJverige IJsbreker
met Nikita Hunter
Lola Temple.Gif

 

Ze is de liefste, de leukste en de knapste leider die we ons kunnen veroorloven. De rest heeft ons namelijk al opgegeven. Ze is het oudste lid van onze boerderij, de enige die legaal wijn kan drinken en iemand met een voorliefde voor bepaalde vrouwelijke blonde collega's. Natuurlijk heb ik het over niemand minder dan onze persoonlijke inktvis
Inez Wolfcrest!

 

Hey Inez, hoe gaat het met onze lieftallige inktvis?
Inez: "ook hallo Nikita, leuk om jou te zien. Maar met mij gaat het goed, momenteel heb ik het wat druk en daardoor kan ik minder doen met Lucy en mijn vrienden, maar hopelijk wordt het snel wat rustiger en dan kan ik daar weer wat meer tijd in steken. Maar verder probeer ik altijd vrolijk te zijn en het beste eruit te halen. "

 

ezgif-2-d411816716.gifDat lukt je zeker hoor! Wat is het leukste aan jouw baan?
Inez:"Het leukste aan mijn baan vind ik de mensen met wie ik samenwerk, zowel de acht klassenoudsten met wie ik het genoegen heb om samen te werken als mijn afgestudeerden collega's. Ik kan met iedereen zoveel lachen en geinen dat ik het bijna altijd wel naar mijn zin heb."

 

Jean Dippet2.gif

 

Wij vinden het ook een genoegen om met jou samen te werken hoor! (Denk ik). Natuurlijk is de baan niet alleen maar zonneschijn en regenbogen, wat vind jij het minst leuke aan jouw baan?
Inez:"Het zal mensen denk ik niet verrassen, maar het minst leuke vind ik als iemand het de klassenoudsten opzettelijk moeilijk maakt. Ik probeer de klassenoudsten zo goed mogelijk te begeleiden, maar soms gaan mensen zo vervelend met hun om en het is moeilijk dat ik ze daar niet altijd voor kan beschermen. " ezgif-2-d411816716.gif

 

Oh ja, dat vinden wij ook zeer vervelend. Op een schaal van 1 tot tien, hoe vervelend zijn wij als biba-boerderij soms?
Inez:"Tien, het is dat jullie allemaal knappe koppies hebben anders zouden jullie nergens komen in deze wereld. Uh goede vraag, meestal zijn jullie heel lief en af en toe dan komt een van jullie met een raar idee en dan lopen jullie met zijn achten te hard van stapel, maar daarom ben ik er. Dus op een schaal van een tot tien zal ik toch echt moeten zeggen wortel met een vleugje benzine. "

 

Wie vind je de liefste, gezelligste, leukste en knappste klassenoudste?
Deze vraag was verwijderd omdat iedereen toch al weet dat Nikita het antwoord zou zijn geweest en dat wil ik de rest niet aan doen. xoxox

 

Jean Dippet2.gifEh ja, terug naar de vragen. Hoe combineer je alles? Je baan en je relatie met Lucy? Volgens mij heb jij het best druk..
Inez:"Soms heb ik het drukker dan ik zou willen, moet ik eerlijk toegeven. Ik vind het dan ook lastig om iedereen tevreden te houden, gelukkig begrijpt Lucy dat ik het druk heb en helpen jullie als klassenoudsten af en toe een handje mee en dan komt het allemaal wel goed."

 

En hoe zorg je ervoor dat alle klassenoudsten genoeg geknuffeld worden én dat je je wijn kunt drinken?
Inez:"Ik vind het zo belangrijk dat de klassenoudste geknuffeld worden dat ik meestal mijn wijn wegzet, vaak is er dan een kuch Matthijs kuch die mijn wijn wel voor mij vast wilt houden"

 

Ja, lief is hij hè, dat hij dat gewoon doet. Dan zijn we alweer bij het einde. Is er nog iets dat je kwijt wilt?
Inez:"Eigenlijk is er maar een ding wat ik echt wil zeggen, namelijk dat ik alle klassenoudsten heel dankbaar ben voor al hun inzet en hoe tof ze zijn. Het is een genoegen om met hen te mogen werken."
Lieve Inez, je hebt een heleboel lieve dingen gezegd in dit interview en ik heb ook een heleboel mensen die iets liefs over jou willen zeggen. Ik verbreek hier vast een ongeschreven regel mee, maar ik kon ook zo moeilijk kiezen. Geniet ervan lieve Inez, speciaal voor jou, de beste, leukste, liefste en knapste inktvis die er bestaat.
tumblr_oim0d5wbqo1tumicto4_400.pngLucy King: ""Soms kan ik je wel achter het behang plakken met je dak-beklimmingen en roos-gevende acties maar afgezien daarvan ben je een schatje. Hoe onze relatie eigenlijk per ongeluk begon (shout out naar de blind date service van jaar 2) maar het stiekem toch wel erg leuk is. Je bent een topper en je zet je keihard in voor de klassenoudsten - dat wordt gezien en gewaardeerd! Stiekem hou ik wel van je hoor (en mijn katten ook). Love you! Liefs, Luce"

.

tumblr_npl1jw45nQ1skq8abo2_250.pngJulian ''Jakhals'' Roffel: "Inktvis Indiana Inez is een fantastische leider. We weten dat je de afgelopen tijd zeer druk bent geweest. Toch ben je er nog steeds altijd om ons te helpen en dingen duidelijker te maken. Ik moet eerlijk zeggen het was even wennen aan een nieuwe leider, maar je bent een geweldige leider, een die ik hoop een langere tijd zal aanblijven. Ook houdt je veel plezier in de biba beesten boerderij met bewaarbak voor vissen. Tot nu toe was het nog steeds een plezier om met je samen te werken en ik hoop dat het dat ook zal blijven."
 

.

large.pngBlondy ''Beer'' McCall:"Lieve Inez, je staat altijd voor ons klaar en wij kunnen altijd bij jou terecht. Vragen stellen of gewoon gezellig kletsen, het kan allemaal. Ik wilde even zeggen dat ik het erg waardeer wat je allemaal voor ons doet. Het is misschien niet altijd makkelijk, maar je blijft altijd doorzetten. Je bent een toppertje! <3 Veel liefs"

.

profile-pictureLiza ''Geit'' Skye:"Hey Inez, ik wilde even zeggen dat ik je de beste leider vind. Ook al heb je het soms best moeilijk met ons, want wij zijn nou eenmaal moeilijk, toch geef je toch nog genoeg om ons om óns te verkiezen boven wijn. Je knuffelt liever ons met je acht armen, dan dat je wijn drinkt, en dat is toch wel heel wat. Meer dan dat kun je je toch niet wensen als klassenoudtse ;). Ik hoop dat je dit werkt altijd zo blijft doen! xx de Geit"

.

large.jpgNamine ''Napoleonvis'' Gale:"Hoi Inezje! NamNam hier, omdat Nikita met dit super leuke idee kwam om jou een beetje in het zonnetje te zetten, doe ik hier uiteraard graag aan mee. Ik wil even zeggen dat ik het heel knap vind hoe je met bepaalde situaties om gaat, want niet iedereen kan dat moet ik eerlijk toegeven. Je bent een oprecht, eerlijke, en leuke leider, die weet wat ze doet. Ondanks dat je het soms heel druk kan hebben, waardeer ik je werk enorm en sta ik soms nog een beetje verbijstert hoe je alles combineert! Bedankt voor alles Inez, ik hoop je hier nog lang als leidster van de Klassenoudstes te zien, want je doet het super en bent echt een topper. Ik NAMINEER (haha) jou voor de leukste leider van de gekke Biba boerderij! x Namine"

.

ZENDAYA%20COLEMAN%203.pngJean ''Jan-van-Gent'' Dippet: "Lieve Inktvis Inez, waar zal ik toch eens beginnen? Wat is het heerlijk om met jou samen te mogen werken! Ondanks je soms ietwat chaotische brein ben je er altijd als wij jou nodig hebben. Met je 8 tentakels lijk je net Inspector Gadget(Inez). Overal zit je tussen en help je een tentakeltje mee. Je hebt met die tentakels zelfs nog plek voor wijn. Behalve dan als we weer een gezellige grouphug doen, dan is daar Matthijs om je wijn vast te houden. Wat ik het leuke vindt aan Inktvis Inez is toch echt de gezelligheid die zij brengt. Ons werk is heel erg leuk maar soms kan het ook erg stressvol zijn. Gelukkig is daar Indiana Inez om de sfeer weer helemaal te doen omkeren en ons weer vrolijk te maken. Zelfs als je soms een beetje gek wordt van deze BI-BA-boerderij/dierentuin. Ik vind je gewoon echt een top vrouw! Heel veel liefde van Jan-van-Gent Jean."

.

280full.jpgKatie ''Kanarie'' Rookwood:"Lieve inez, ik ben heel trots hoe jij je zo snel aanpaste toen je arriveerde op onze biba boerderij. Echt respect. Je bent een superleidster en verdient alle respect. We love you <3"
 
Talentvolle Topics
met Blondy McCall
Zane en Nikita.gif
Beste lezers, leuk om te zien dat jullie allen weer zo enthousiast de Kwebbelende Klassenoudsten lezen. Het is weer tijd om jullie eens in het zonnetje te zetten door een topic gemaakt door jullie, wat extra aandacht te geven en samen te vatten. De vraag is alleen wat hebben jullie dit keer uitgespookt?

Zoals jullie weten begon de maand april een beetje ongewoon dan dat wij gewend zijn. De docenten en andere afgestudeerden leken zichzelf niet helemaal te zijn en ontkende dit. Zijn er verder misschien nog spannende dates in het krijsende krot geweest? Samenzweringen in het toilet van Jammerende Jenny? Misschien wel een bijzondere training op het zwerkbal veld of een veelbelovend gesprek in de Grote Zaal? Of juist iets heel anders, misschien eens geen kattenkwaad?

Ik heb voor jullie lezers een leuk en interessant topic uitgekozen wat ik ben tegengekomen tijdens het lezen. Het topic wat ik heb uitgekozen heb ik hieronder uitwerkt tot een korte samenvatting van de eerste topicberichten en geven weer wat er in grote lijnen daarin gebeurd is. Zijn jullie net zo nieuwsgierig als ik was toen ik voor het eerst dit topic zag? Lees dan vooral verder en kom erachter wat er allemaal gebeurd is. Veel lees plezier!

 

Een muzieknoot, een muziekinstrument en een stem
Aangemaakt door Skye Black

 

Taal: XXXX Tijd: 16:10 - Plaats: De Kamer van Hoge Nood - Omgeving: Piano, tafel, stoelen, kussens en muziekspullen - Het weer: Niet warm, niet koud.

 

Het topic start in een van de gangen van Zweinstein met een meisje genaamd Skye Black. Er waren weinig anderen in de gang en ze loopt met haar tekenblok in haar handen tot er plots de deuren van De Kamer van Hoge Nood verschijnen. Ze en vroeg zich af waarom deze kamer nu verschenen was. Bij binnenkomst zag ze dat er in de kamer een piano geïnstalleerd stond en vele andere muziekinstrumenten met diverse spullen. De kamer was verlicht met vele kaarsen wat een bepaalde sfeer creëerde en Skye ging de piano uitproberen. Ze begon met spelen wat voor haar in het begin eerst een beetje moeizaam was, maar met de minuut vloeiender werd. Wat Skye nog niet wist dat er toevallig een ander meisje door diezelfde gang liep die druk in gedachten was over muziek en instrumenten. Het meisje genaamd Nimphara, hoorde plots muziek en ging nieuwsgierig kijken waar dit vandaan kwam. Bij de deur bleef ze luisteren aangezien ze nog niet naar binnen durfde te stappen…

Skye begint ondertussen steeds meer zelfvertrouwen te krijgen en speelt rustig door op de piano en neuriet zachtjes mee. Op een gegeven moment begint ze zelfs een aantal zinnen mee te zingen. Maar welk liedje zou dit kunnen zijn? Nimphara stond bij de deur mee te genieten van dit muzikaal gebeuren en durfde uiteindelijk toch naar binnen te kijken wie daar nu zo mooi bezig was. Ze was een beetje verrast om Skye hier aan te treffen, maar al snel neuriënde ze mee met de melodie die werd gespeeld.

Na een tijdje kreeg Skye door dat iemand anders stond mee te luisteren, stopte met spelen klapte de piano weer dicht. Nimphara vond dit erg jammer aangezien zij het tafereel erg mooi vond om te beluisteren. Ze wilde zelfs juist graag meedoen met haar. Skye stemt hiermee in, maar bekend wel dat ze het best eng vind om te spelen wanneer er anderen bij zijn. Ze herpakt zichzelf weer en begint verder te spelen terwijl Nimphara een instrument uitkiest om op mee te kunnen spelen. Welk instrument zou dit kunnen zijn?

Wil je graag weten wat er precies allemaal gebeurd in het topic en hoe het verder verloopt? Welke muziek de beide meisjes spelen, welk instrument Nimphara kiest om op mee te spelen? Of er misschien zelfs anderen de kamer binnen komen wandelen of het bij hen twee blijft? Lees dan vooral verder in het topic Een muzieknoot, een muziekinstrument en een stem!

Waarom heb ik nu juist voor dit topic gekozen? Ik heb Een muzieknoot, een muziekinstrument en een stem gekozen omdat ik het erg prettig leesbaar vond, het topic veel rust uitstraalde, leren en proberen centraal staan en is daarom deze editie in het zonnetje gezet.

Ik wil Skye Black en Nimphara Muijs natuurlijk bedanken voor hun aandeel in het topic en hopelijk zullen er nog velen volgen
 

https://worldofpotter.nl/topic/view/998a3a62-5d46-48b7-aa9c-5869ecd44ae8-een-muzieknoot-een-muziekinstrument-en-een-stem/page/2

Beste Skye, dankzij deze je bijdrage in het forum op WoP ontvang jij een kleinigheid, wij hopen dat we nog lang van je topics mogen genieten. Gefeliciteerd!
 
Tot de volgende keer! - KLASSENOUDSTEN TEAM
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Daan Siebelink

Daan Siebelink zoals altijd, leuk om te lezen, wat kunnen jullie leuk schrijven lieve KO :) vooral die doorgehaalde teksten, geniaal :p

Amora Tyson

Amora Tyson Leuk weer! :D

Chlo Edwards

Chlo Edwards Suuuper leuk! Ik moest echt heel hard lachen :p

Namine Gale

Namine Gale Hij is echt weer heel leuk geworden! ♥

Lola Temple

Lola Temple Wat zijn jullie toch onwijs leuk! ♡ En Nikita.. Shame on you ♡

Yentl Cartier

Yentl Cartier Leuk om te lezen!

Hayden Snape

Hayden Snape Superleuk om te lezen :)

Lisa Kappert

Lisa Kappert Weer een super leuke editie!

Skye Black

Skye Black Ah super leuke editie!!! En awh wat leuk dat mijn topic gekozen is :)

mat mercer

mat mercer super leuk geschreven

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte