De Kwebbelende Klassenoudsten - Editie 1, Jaargang 11

- Van : Nikita McCall

5urqIBo.png
Editie 1, Jaargang 11
Door: Sam Parker, Romilly Raynott & Iedereen

Ingenieuze inleiding
met Sam Parker
Archie Ryder.gif
Ja hallo! We zijn er weer.. of je het nu leuk vindt of niet
Welkom bij alweer de eerste editie van de Kwebbelende Klassenoudsten ná de zomervakantie!
Ik weet dat jullie allemaal net zo chagrijnig zijn als mij, aangezien de vakantie weer is afgelopen en we allemaal weer met ons neus in de boeken moeten. Maar voordat je jezelf lam mag schrijven aan Toverdranken of Dreuzelkunde wat toch al een overbodig vak is, gooi je eerst die veer aan de kant en lees je dit blad door. Ja, het is een bevel!


Ik zal mezelf eerst even voorstellen, wel zo aardig. Misschien dat jullie mij nog niet kennen, wat mij overigens sterk lijkt, aangezien het lang geleden is geweest dat er zo’n knap koppie bij de Klassenoudsten zat.. sorrynotsorry dames! Maar ik ben de nieuwe Klassenoudsten van de ge-wel-dige Dassen, Sam Parker! Ik zal jullie verder niet vermoeien met allerlei leuke feitjes over mijzelf en wat ik het liefst doe als die saaie lessen voorbij zijn, want dan ben je over een aantal uur nog niet uitgelezen en dát wil ik natuurlijk niet op mijn geweten hebben! Misschien ook wel..

Wisten jullie trouwens al dat onze baas in het huwelijksbootje is gestapt? Sinds kort heet ze dus niet meer Nikita Hunter maar McCall. Misschien dat het aan mij ligt maar ik moet toch nog een beetje wennen aan die omschakeling.
Maar dat maakt het niet minder bijzonder! Bij deze, van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk Nikita & Nathan. Wij hopen dat Nathan beseft waar hij aan is begonnen..

We beginnen dit jaar goed met Leerzame Locaties! Onze lieftallige Romilly gaat jullie wat tips geven om een leuk topic te starten bij Goudgrijp! We kiezen natuurlijk al gauw voor de ‘bekende’ locaties maar misschien dat jullie na deze rubriek toch wel inspiratie hebben opgedaan om er zelf een topic te starten. Haal alleen geen kattenkwaad uit of ik kom hoogstpersoonlijk met jullie kennismaken! Ik ben trouwens wel niet om te kopen met lekkere dingen, zoals kippenkluifjes of koekjes. Als jullie het maar weten..

Dit keer zijn er ook weer drie topics uitgekozen bij de Bibliotheek, die beloond worden door maar liefst 250 chocokikkerplaatjes te ontvangen! Ben jij benieuwd of jouw topic daarbij hoort? Lees dan maar gauw verder!

Nou, mijn taak zit erop! Ik hoop dat jullie nieuwsgierigheid een beetje getrokken is en hopelijk tot de volgende keer!

Liefs Sam ♥
Leerzame Locaties
met Romilly Raynott
Zane en Nikita.gif
Wotcher WoP’ers! Deze keer heeft Nikita mij gevraagd om een locatie van WoP in de schijnwerpers te zetten. Na een paar uur door de WoP wereld te slenteren, vond ik een locatie die veeeeeeeeeeel te weinig gebruikt wordt door leerlingen, terwijl het super gave geweldige fanatische opties bied om helemaal los te gaan. Ben je klaar voor? Nee? Jammer dan. Hier komt ie:
 
Goudgrijp
Veel leerlingen weten het niet, maar Goudgrijp is er niet alleen om geld te storten en op te nemen, je kunt er ook geweldig topicen!

Heb je altijd al een rondleiding willen krijgen door Goudgrijp, een kobold willen adopteren, of geld willen stelen lenen. Dan kun je hier terecht! Met een beetje creativiteit kun je hier schitterende topics schrijven over spannende en onvergetelijke avonturen. Geldkluizen worden bewaakt door draken, trollen, (dreuzels, eh wacht dreuzels?) en bijzondere magie waar je met je domme kop hoofd niet bij kan!
Genoeg om je hersens te laten kraken en je personage op een onvergetelijk avontuur te storten. Het is er bijna net zo magisch als Zweinstein zelf, maar ik zou je aanraden om geen delfstoffer mee te nemen, (hoewel ze kapot schattig zijn) om catastrofes en een Goudgrijp verbanning te voorkomen.

Ik hoop dat jullie geïnspireerd zijn om WoP beter te leren kennen en deze, nu nog eenzame, plek op te vullen met fantastische verhalen. Ik kan niet wachten om ze te lezen!

Liefs, Romilly Raynott
 
 
Geprezen geschriften
 
Deze week zijn we weer aan de slag gegaan. We hebben gekeken naar de leukste, grappigste en spannendste topics op het moment. De lat ligt erg hoog natuurlijk, want wát zitten er een hoop pareltjes tussen. Dat kan ook niet anders met jullie schrijftalent. Maar wie weet er van een stoffige, oude zaal een spectaculaire omgeving te maken? Worden er regels gebroken of blijven jullie binnen het boekje? Moet er zelfs een Klassenoudste aan te pas komen, of is dat voor jullie nét niet aan de orde? We gaan het meemaken, en deze week hebben we gekeken naar..
 
de Bibliotheek
Disclaimer: De regels van deze rubriek kunnen ieder moment worden aangepast zonder daar een reden voor te hoeven geven.

 

Een biebdate, maar dan in stilte. Geschreven door: Luna Adams & Arctures Aegidius
De reden: Ik heb het topic gekozen omdat het leuk was om te lezen hoe jonge studenten elkaar steunen tijdens het leren van examens. Waren Dassen zijn het dan ook! Elkaar helpen is één van de belangrijke dingen, en hier gebeurde dat op een serieuze manier. Tevens ook op een onwijs schattige manier!


Bijles met thee en hopelijk wat evolutie Geschreven door: Eave Eron & Feyline Covas
De reden: dit topic is echt een aanrader om te lezen. Ik kan je garanderen dat er een flinke dosis humor inzit. Feyline die met hakken door de bibliotheek loopt. Wat een herrie. Al snel gaat het gesprek tussen Eave en Feyline over in flirten.. Benieuwd hoe het afloopt.. lees het dan gauw in de bibliotheek:D


Soms moet je wat verder zoeken voor die beste boeken. Geschreven door: Yesac Rellim & Emily Tuberosum.
De reden: Een braaf persoon en iemand die graag de regels wilt breken, hoe kan dat niet fout gaan? Het topic is nog maar net gestart, maar ben nu al benieuwd hoe het af gaat lopen.. Topic nog maar even snel door hoor beide!


Dit waren alweer drie prachtige topics! De chocokikkerplaatjes zullen snel jullie kant op komen! De locatie voor volgende keer is..
de Grote Zaal

Tot dan!
 
Tot de volgende keer! - KLASSENOUDSTEN TEAM
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Madelyn Saicina

Madelyn Saicina Super leuk geschreven!

Lilly Roselier

Lilly Roselier De topics klinken reuze interessant en die ga ik zeker zo snel mogelijk lezen. Super leuke editie en ik ben zeer benieuwd naar de fantastische topics in de Grote Zaal. Super fantastische editie ❤️

Daisy Luddington

Daisy Luddington De gekozen topics klinken indd erg leuk, ga ik zeker eens lezen! Leuk gedaan weer toppers ♥ Ik ben nu al benieuwd naar wat voor leuke topics er in de Grote Zaal gaan komen!

Luna Adams

Luna Adams Wat een leuke editie. En we zijn gekozen, Whoeee :D

Ivanka Smith

Ivanka Smith Suuuper leuke editie weer jongens!!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte