De Verboden Sectie - Jaargang 27

- Van : Moira Nolan

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Lucy Hadley

Lucy Hadley Wat een super leuke editie weer! Lucy kwam uit op B, wat ook wel redelijk klopt denk ik! Zelf had ik D, ik lees het liefst gewoon de hele dag door haha! Wat leuk met die vermiste bladzijde, ik ga zo even zoeken! Wat leuk zeg, al die nieuwe boeken, dat boek over de huffelpuf geest klinkt echt super, en die van Marten Vilijn klinkt ehh, duister! Ik ben ook erg benieuwd naar het boek over Petunia, en waarom ze zo graag aan Zweinstein wilde studeren! Leuke editie weer!

Callie Scott-Rivera

Callie Scott-Rivera Wat een leuke editie weer! Vind het altijd enorm leuk om de Verboden Sectie te lezen. Erg interessante inhoud altijd! Bij de quiz heb ik A! Dat kan eigenlijk best wel heel goed kloppen. Ik denk dat ik maar op onderzoek ga waar dat blad vandaan komt. Oei oei! De nieuwe boeken die eraan komen klinken enorm interessant! Dat is zeker weten iets waar ik zeker weten naar uit ga kijken en gelijk ga lezen als deze uit zijn!

Scarlet Moore

Scarlet Moore Ik heb vooral B, wat niet helemaal klopt want ik hou ook wel van dikke boeken.. Ik kijk wel heel erg uit naar het boek van Petunia Duffeling!

Verbannen gebruiker

Verbannen gebruiker Oeh, wat een leuke editie! Ik heb vooral B en die klopt ook wel, boeken moeten niet te lang zijn. Of nou ja, ik moet niet te lang hoeven lezen, mijn concentratieboog is eh- kort. Maar deze rubriek is perfect qua lengte! Oeh, een boek over de Huffelpuf geest? Ik ben benieuwd! Naar die van Petunia Duffeling ook wel, zou daar in staan hoe lang haar nek daadwerkelijk was? Complimenten biebteam met hun fantastische leider, jullie hebben er weer een informatief jaar van weten te maken samen!

Ellen Aster

Ellen Aster Dit is één van de leukste Verboden Secties tot nu toe! Ik heb de quiz ingevuld als Ellen en als mezelf, Ellen kon niet kiezen en was een mix van A, B en C (boeken over Toverdranken en Zwerkbal klinken goed, maar ze houdt het meest van plaatjes en eigenlijk gewoon helemaal niet van lezen, tenzij het over Toverdranken is...) en bij mij kwam er B uit! Lekker in een stoel leuke boeken verslinden! Dat van de verdwaalde bladzijde is echt leuk bedacht, ik heb hem al gevonden en zal hem zometeen opsturen! En over de boekenpreview kan ik alleen maar zeggen dat ik het supertof vind dat hét geheime dagboek van Marten Vilijn in onze bieb komt te staan! Dat is nou echt een leuke gimmick (oké oké misschien is het een replica omdat het dagboek vernietigd is, maarrrrr toch!)