De Kwebbelende Klassenoudsten - Editie 2, Jaargang 7
De Kwebbelende Klassenoudsten - Editie 2, Jaargang 7

- Van : Nova Harrison

5urqIBo.png
Editie 2, Jaargang 7
Door: Emma Thawne, Katie Rookwood en Nikita Hunter

Ingenieuze inleiding
met Emma Thawne
latest?cb=20131223183503
Beste, lieve, geweldige lezers van dit paarse blad, welkom bij weer een nieuw editie van de Kwebbelende Klassenoudsten!

Hier een snel woord van jullie klassenoudste uit Huffelpuf, Emma met haar niet zo geweldig geïnspireerde inleiding!

Het schooljaar is bijna ten einde en dat betekent dat de examens om de hoek loeren. Jullie hebben allemaal al vast heel braaf uren in de bibliotheek gezeten en zijn op tijd begonnen met studeren. Of hebben het allemaal een beetje links laten liggen en vooral gaan feest vieren of de vakantie voor te bereiden. Ook de temperaturen zeggen liever een dagje aan het meer voor verkoeling dan in die warme bibliotheek te smelten.

Maar goed, naast het feit dat de examens nu wel heel (te dichtbij) komen, is het jullie ook vast wel opgevallen dat het team een nieuwe KO voor Ravenklauw zoekt. Onze lieftallige Raven, de rivierprik, is van een stoere paarse druif in een slimme oranje sinaasappel veranderd. Wij wensen haar natuurlijk al het succes toe met haar nieuwe baantje in de nu wel heel erg snikhete bibliotheek.
 
Wat ook de meesten niet zal zijn ontgaan zijn al die vrolijke, kleurrijke en ook wel erg magische regenboog filters die de site laat stralen deze maand. Overal waar je kijkt zie je de mooie tinten rood, oranje, geel, groen, blauw, violet en indigo. Het is namelijk pride-maand op World of Potter! Onze lieve Lucy, de leider van de lieve smurfjes hier op Zweinstein, verzorgt deze prachtige filters om school te laten stralen.

Nu even terug naar belangrijke zaken, de onderwerpen van deze editie! De IJverige IJsbreker door Kanarie Katie en het spannende Verboden Vragenvuur geschreven door Neusaap Nikita zullen deze gloednieuwe en vooral ook leuke editie vullen! Benieuwd wie, hoe en wat? Lees dan vooral verder, ik kan jullie vertellen dat het zeker de moeite waard is!

Veel liefs en vriendelijk groeten van Emoe Emma
IJverige IJsbreker
met Katie Rookwood
phl8nfx5kc2qbwe.gif
 
Heey Ryan, bedankt dat ik je mag interviewen! Hoe gaat het met je?
Ryan:"Hey Katie! Met mij? Ja, met mij gaat het heel goed. In plaats van dat ik nu moet opletten om niet gepakt te worden met streken, moet ik juist opletten of Matthijs zich nu wel gedraagt... of de andere zwadderaars, Ja jij Lesya Black.. i will be watching you... -schud hoofd- maar uhm ja, waar waren we.. ohja, hoe gaat het met jou?"

ezgif-2-d411816716.gif

Met mij gaat het ook goed, dankje voor het vragen! Ja die Matthijs is me er eentje hoor haha. Niet alleen zwadderaars kunnen streken uithalen. Ja, leeuwen kunnen er ook wel wat van... maarja, slangen zelfs overgelopen slangen halen natuurlijk wel de meest sluwe streken uit
maar hey zeg eens, je bent nu net iets langer dan een maand klassenoudste, hoe bevalt dat?

Ryan: "Vind er niks aan, nee grap. Het is aanpassen van zwart naar gelijk paars. Maar het is een geweldig team en het pluspunt is natuurlijk wel dat is 's avonds gewoon rond kan lopen zonder dat ik hoef op te letten op klassenoudsten of leraren, handig wel als ik ooit mijn plan wil doorzetten om een mascotte te veroveren."

giphy.gif

Oeh, hoor ik daar snode plannen in de maak? -roept Shane- SHANEEEEEEE!
Maar over rondlopen en topics gesproken, wat was je favoriete topic tot nu toe?

Ryan: "-kijkt snel om zich heen- Wie, wat, waar... pff geen Shane. Maar uhm, jah. Ik heb tot nu toe wel wat topics gehad die me bij zijn gebleven. Mijn eerste Topic met Matthijs, in het krijsende krot maar ook topics met Nikita, zoals in de kassen in mijn eerste jaar en onze verschillende pogingen om de spiegel van neregeb te vinden, nog nooit gelukt trouwens maar hé... We geven de moed niet op!"

images?q=tbn:ANd9GcSC7AkACRqz-nGSeMd_G0Xe3zUA7TAcEyQnVVyMjGhXS0ADvLc1jA

Nee zeker niet, hoop houden is iets heel moois. Ben je tijdens het lopen van je routine ook al veel streken tegen gekomen. waarvan je spontaan dacht 'OMG dit kan echt niet!'
Ryan: "Heel eerlijk gezegd, nee niet echt. De laatste tijd zijn de leerlingen op Zweinstein erg braaf, wellicht door de komende examens, succes trouwens met zakken, en de locaties waar ik rond loop zijn vrij rustig. Dus heb genoeg tijd voor mezelf, daarbij niemand zegt nee tegen een dagje shoppen, zeker niet wanneer de winkel Zonko's heet."

 
Nee shoppen is heerlijk, ik moet altijd weer terug naar goudgrijp om nieuw geld te halen, waarom kunnen wij niet gewoon zo'n plastic pasje hebben zoals de dreuzels? Zou zoveel makkelijker zijn toch? Maar genoeg over shoppen, helaas. Let's get personal, hoe bevalt het team je?
Ryan: "Was dat geen kleine frisbee dan? Of handig taartsnijmesje? Want dan ben ik bang dat ik mijn die pas voor andere dingen gebruikt heb dan waar die voor bestemd is... daarbij, hoe staat daar ooit geld op? Dan moet die toch mega zwaar zijn... Maar ik dwaal af, zoals wel vaker... uhm ja. Het team! Ik denk dat ik het meest exotische exemplaar ben daar in het midden, gezien ze nog altijd moeten onderzoeken welk dier ik nou ben. Ben geen insect of een reptiel, want dan zit Shane op de kast, of bij Amora op schoot... Maar het is een gezellig team, waarvan ik de meeste daarvoor al tot mijn vrienden kon noemen, dus heb niks te klagen. "

c96754d7428e0a46f93299c8d418c731.gif

OMG, de warmte is ondragelijk, ik kom niet vooruit Ja we zijn nogsteeds bezig met een dier aan jou koppelen, je bent niet makkelijk te koppelen Ik wou je vragen wat je biba-boerderij naam was, maar die heb je nogsteeds niet. Emergency meeting in de klassenoudsten club Oke next question Wat wil je nog graag zeggen tegen de adelaren die kunnen solliciteren voor klassenoudste? en mij als supercool mede adelaar KO krijgen
Ryan: "Wat ik tegen de adelaren wil zeggen -wrijft over haar kin- Nou eens zien, kom uit de bieb, ga zonnen, ga zwemmen, doe iets anders dan leren, ga streken uit halen, ga boterbier drinken, ga leraren pes-.. uhm oh wacht? Niet de bedoeling? - Nou vooruit: Ahum! Geachte vliegend gespuis, hou jij er nou van om alles in de gaten te houden, nog meer te leren over Zweinstein en Orde en voor de verandering op te kunnen treden als een echte superman, in plaats van een vogel of een vliegtuig. Meld je dan aan voor dit geweldige team, kan je beloven dat je er geen spijt van krijgt! -kijkt verward- Dat was wat je bedoelde toch?"

Ja Ryan, dat bedoelde ik zeker! Ik wil je bedanken voor dit interview, ik vond het erg gezellig, hopelijk jij ook!
Ryan: "Ja was erg gezellig! Misschien zie ik je wel in de gangen en zo niet in de badkamer, maar voordat je erin plonst, eerst ademhalen, want onderwater gaat dat zo moeilijk! En anders is kieuwwier een oplossing voor dit probleem."
 
Ryan, er zijn een aantal mensen die jou geloof het of niet iets willen zeggen.
We hopen dat je het leuk vind!

 
tumblr_p0ftqocE7T1rutcjwo6_400.pngStan Riggs: Hey Ry!!
Ik kom even zeggen hoe blij ik altijd weer met je ben. Je bent er altijd voor me en staat altijd voor me klaar. Mijn allerkleinste nichtje hier op Zweinstein. Bedankt voor alles wat je doet en blijf dat alsjeblieft ook doen. Je bent een geweldig klassenoudste en ik ben super trots op je!! Je bent geweldig en never let anyone get you down.
xxx Stannie ♥
 
 
latest?cb=20140509173206Matthijs Verronum: Lieve Ryan,
Ik zou een heel boekwerk kunnen schrijven over hoe geweldig je bent, hoeveel je voor mij betekent en hoe super lief en schattig je bent. Het moet helaas kort zijn maar wat ik wel wil zeggen is hoe super lief, leuk, schattig en mooi je bent. Een betere vriendin had ik mij niet kunnen wensen. Je doet het geweldig als klassenoudste en er had geen beter iemand mijn plek in het team kunnen innemen. Je bent altijd een verschijning op Zweinstein en met jouw stralende lach fleur je elke ruimte op, zelfs de donkere kelders waar wij slangen ons het liefst begeven. Ik hou super veel van je en wil je nooit meer kwijt. Veel liefs, je slangenprins
 
 
Ian-Somerhalder-stormy_dreamer-39830292-200-200.jpgShane Tyson: Lieve Ryan, aka sneaky snake! Of moet ik toch Roestpootuil zeggen? Ik kan het allemaal niet meer volgen.. Ondanks dat je nog niet zo heel lang bij ons bent, voelt het alsof je er al jaren thuishoort. (Laat het Matthijs maar niet horen!) Je bent actief, behulpzaam en ook nog eens heel lief voor je medemens! Deze man hoopt dan ook dat je nog een hele lange tijd ons team komt versterken.
~ Shane
 
 
aea80bfb9cdbc7032ce798205a7be855.jpgNikita Hunter: Lieve Ryry,
Er is weinig wat ik nog kan zeggen wat ik niet al gezegd heb. Je bent een schatje, een lieverd. Iemand waar ik altijd naar toe kan wanneer ik je nodig heb en iemand met goed advies, maakt niet uit wat voor probleem ik heb. Je bent mijn "moon of my life", je bent mijn kleine dondersteen alleen ic, mocht dat nog niet duidelijk zijn en mijn rots in de branding. Ik wil niet meer zonder je en hoop dat onze vriendschap nog jaren volhoudt!

P.s. Moet even zeggen van Nathan dat hij je ook heel lief vind en al die dingen maar hij is niet zo goed in lieve dingen schrijven dus moet ik het maar even doen! Wat een lieverd, die Nathan.
♥ Love you
 
Verboden Vragenuur
met Nikita Hunter

28bha45.gif

Hey hoi allemaal! Dit keer ben ik degene die een van de leden van onze site aan de tand mag gaan voelen. De meest makkelijk te beantwoorden vragen, want het is meerkeuze, toch? Ja, zou je denken! Dit zijn juist de vragen die je aan het twijfelen maken, die je onzeker maken en waar je het liefst wilt zeggen "Ja ik kies ze allemaal", maar dat wordt dan net weer niet getolereerd. Je moet kiezen! En degene die deze keer moet gaan kiezen is niemand minder dan Aerin Cortes!
 

 

Als je iedere andere baan uit de toverwereld zou kunnen hebben, welke zou je dan kiezen?

A. Minister van de Toverkunst
B. Flubberwurmslijmtester
C. Muziek professor
D. Alchemist
E. Ik wil werkloos zijn

Toelichting:
Het liefst zou ik eigenlijk putjesschepper willen worden in de toekomst, iets wat altijd al een geheime ambitie van me is geweest. Maar sinds dat niet kan... Is Minister van Toverkunst ook wel geinig. Pas maar op, Nova

 
Wie is de vader van je kindje?
A. Ashton, natuurlijk!
B. Elijah DiCorrado
C. Jacques Sirentia
D. Ik heb eigenlijk ook geen idee
E. Huh? Welk kind?

Toelichting:
*Kijkt naar haar buik* Noem je me nu dik?! *Kijkt Nikita boos aan* Ik ontken alle vormen van zwangerschap!


tumblr_inline_o91v8stDiI1twk1o0_400.gif
Welke KO is het leukst?
A. Nikita
B. Ik vind KO's helemaal niet leuk
C. Ja, toch Nikita
D. Bijna alle KO's zijn even leuk, maar Nikita is toch het leukst

Toelichting:
Nikita is altijd al een beetje mijn favoriet geweest, al weet ik dat nu niet meer zo zeker, na de vorige vraag. *Kijkt Nikita nog een keer beledigd aan*

 
Wat is je favoriete snoepgoed?
A. Smekkies in alle Smaken
B. Ballonbruisballen
C. Ik snoep niet in het openbaar
D. Chocokikkers


Toelichting:
Deze vraag is opgegeten door Aerin, uit gebrek van een verantwoordelijk, gepast en volwassen antwoord.
 
Wie is je favoriete AL'er?
A. Nikita
B. Ik heb toch maar één AL'er?
C. Alana Drain
D. Wat is een AL'er?

Toelichting:
Ondanks dat Nikita een top AL'er is Al doet ze niet zoveel is AL-ana toch echt mijn favoriet! Ze is een harde werker In tegenstelling tot Nikita, die nog niets heeft gedaan en ik heb het ook erg gezellig met haar! In tegenstelling tot Nikita, die me net beschuldigde van een zwangerschap! Hoe durft ze!

Tot de volgende keer! - KLASSENOUDSTEN TEAM
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Shane Tyson

Shane Tyson Wat zijn jullie toch kanjers. k ben zo trots op jullie babies! Love youuuu guys!

Gufi Popcorn

Gufi Popcorn Super leuke editie!!!

Elijah DiCorrado

Elijah DiCorrado *spot zijn naam* Fantaseren mag, maar gaat dit niet een beetje ver? Zelfs met wisseldrank zou ik iedereen kunnen onderscheiden van mijn vrouw...

Aura Harrods

Aura Harrods Waaaaaaaaah! Wat een hilarische editie. GA ZO DOOR!

Damien Melis

Damien Melis Super leuke editie! Ik moest ook wel erg lachen stiekem :P

Daisy Luddington

Daisy Luddington Mooie editie weer toppers, erg leuk om te lezen =D

Ignacio Yuan

Ignacio Yuan Wahhaa, wat een geweldige editie weer! Echt super leuk om te lezen!

Remco wetsteenn

Remco wetsteenn Wat een leuke editie! team KO! Julie zijn echt geweldig en dat weten jullie. ^^

Ryan Riggs

Ryan Riggs Nawh!! Al die lieve berichtjes! Ik smelt! En niet alleen van de warmte :x ! Echt weer een top editie, trots op jullie, op naar de volgende! En ik zou ook gewoon de vraag opgegeten hebben, is veel lekkerder!

Nova Harrison

Nova Harrison Mijn baan? En zie ik daar de naam van mijn man? Het is dat ik weet dat Elijah niet geïnteresseerd is in anderen... :o *is op haar hoede*

Harper Porter

Harper Porter Hahaha die quiz is echt zo leuk! Super gedaan jongens!

Raven Prior

Raven Prior Wat een leuke editie weer!

Stan Riggs

Stan Riggs Whoooo. Super leuke editie guys! ♥

Amora Tyson

Amora Tyson Hahahaha Love it! En hoe staat je zwangerschap Aerinnetje? xoxox

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte