Gouden Griffel • lesjaar 28 • week 6

- Van : Verbannen gebruiker

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Eliane Heap

Eliane Heap Gefeliciteerd!

Nimphara Muijs

Nimphara Muijs Gefeliciteerd Axel en Eloise!

Matthias Archer

Matthias Archer Gefeliciteerd Axel en Eloise! Wat een gave opdrachten hebben jullie gemaakt zeg!

Eloise Inkwood

Eloise Inkwood Wauwie zo leuk! En jij ook gefeliciteerd Axel! Het opnemen tegen een trol is een memorabele ervaring!

Mason Klank

Mason Klank Gefeliciteerd beide!

Verbannen gebruiker

Verbannen gebruiker Gefeliciteerd allebei! Ik heb de opdrachten beide gelezen en ze waren echt allebei erg leuk!

Tara Woods

Tara Woods Gefeliciteerd Eloise en Axel! Ik rol vanavond naar Discord om jullie verhalen te lezen. O ja, die neptrol... daar weet ik alles nog van, haha. Ik heb weer inspiratie voor huiswerk, dus deze week lever ik zeker wat in! Die lila Griffel blijft lonken, haha.

Pippa Novalak

Pippa Novalak Gefeliciteerd Eloise en Axel! Dat klinkt als een interessant stuk huiswerk!

Ellen Aster

Ellen Aster Gefeliciteeeeeerd Eloise en Axel! :D

Axel Karlsen

Axel Karlsen :o Wat een eer om runner-up te zijn en zo'n prachtige Griffel in mijn kist te krijgen, heel blij mee! Dat stuk van Eloise klinkt ook erg leuk, dus zeker een terechte winnaar! Gelukje voor mij dat ze al eens gewonnen heeft :)