Behind the mask of ......Elviera Gaunt
Hebben jullie dat ook wel eens? Dat je jezelf afvraagt of de persoon achter een account hetzelfde zou reageren? Of misschien juist volledig ander is? Wij van SoMe gaan mensen interviewen om hier achter te komen. Evangelien heeft een paar fantastische dames in haar team en ééntje wilde wel in het rubriek. Leeuwen hoor haar brullen. Hier is Elviera!

- Van : Evangelien Borghesius

 

 

4963364.png

 

Naam: Elviera Gaunt
Leeftijd: 12
Afdeling: Griffoendor
Baan: SocialMedia team & Helpende leeuwen
Opleiding: 2 de jaar Zweinstein
Lievelingseten: Sushi
Lievelingsdrankje: Bananensmootie
Patronus: Nog niet bekend

 

 

 

 

 

Naam: Elviera Maes 
Leeftijd: 17
Afdeling: Griffoendor, beetje Huffelpuf
Baan: Serveerster 
Opleiding: Particulier beveiliger(politie)
Lievelingseten: Sushi, Wortelstampot
Lievelingsdrankje: Caramel macchiato
Patronus: Duitse Herder

 

 

 

 

 

 

4963381.png

De overeenkomsten tussen Elviera Gaunt en mij zijn er een heleboel. Ik vind het lastig om mij voor te doen als iemand anders. Ik blijf altijd mezelf, no matter what. Dus dat was iets wat erg moeilijk was voor mij. Ten eerste hebben wij beide dezelfde naam ;) verder zijn Elviera en ik beide heel Vrolijk en Sociaal. Dit zijn onze “kern” eigenschappen. Elviera en ik hebben beide ook altijd te drang om iemand te helpen. Bijvoorbeeld altijd als ik een huiswerk opdracht ben aan het beoordelen en ik zie dat het nogal mis gaat zet ik mijn naam erbij en “zet ik mijn uilenvleugel voor ze open.” Dit is ook als er nieuwe mensen in de chat komen. Ook is dit de grootste reden dat ik bij de Helpende Leeuwen zit. 

Een eigenschap dat mensen kunnen zien van Elviera en mij is het feit dat we beide perfectionistisch zijn. Alles moet op mijn manier en pas als dat zo is, is het pas perfect. Nog een voorbeeld hiervan ik kan niet tegen vloekende kleuren in de chat, Zoiets kleins en stoms maar iets wat me veel kan irriteren. Iets heel raars is wij beide heel chaotisch zijn. Het tegenovergestelde van perfectionisme maar toch hebben we het beiden. 

4963384.png
Na veel moeite met ontdekken hoe ik Elviera toch een beetje anders moest maken. Het begon moeilijk en Ik liet mvr Gaunt te laat komen bij veel lessen Dat vooral komt door haar beste vriend Bas Zwarts. Ook is Elviera veel gedrevener dan dat ik in het echte leven ben, Ze is namelijk bij met al het huiswerk en natuurlijk op de eerste plek van Griffoendor. Elviera zet zich super veel in voor het SoMe team en vindt het echter helemaal geweldig. Toch kan Elviera super vergeetachtig zijn. Ten slotte is het mijn grote droom om politie te worden en bij Elviera is dit Docent Gedaanteverwisseling te worden. 

 

 

4963386.png
Zoals jullie al door hebben is mijn naam Elviera Maes. Ik ben geboren in Maastricht dus ik ben een van de weinige die uit het zuiden zijn. Ik ben jarig op 31 oktober. Ik werk als serveerster bij een tapas restaurant. Ik studeer aan het MBO in Heerlen, hier doe ik Particulier Beveiliger, hopelijk ga ik ooit politie worden, dat is mijn aller grootste droom. Een andere grote droom van mij is reizen. Elk land van de wereld zien. Natuurlijk is dit onmogelijk maar het valt te proberen. 


Binnenkort begin ik met een stage waar is stiekem totaal geen zin in heb. Mijn grote passie is sporten. Als enige van mijn gezin sport ik 6 dagen in de week, Ik speel hockey en sport heel veel op school. Voor mijn opleiding moet ik ook erg sportief zijn. 


Ik heb WoP ontdekt dmv Facebook, het leek me interessant en had nooit verwacht dat het zo belangrijk voor mij ging zijn. Vrienden staan bij mij altijd voorop. Daarom waardeer ik ook al mijn vrienden hier op WoP, en ben ik blij ze te hebben leren kennen. 
 

 

Is ze geen schatje! Lieve Elviera, je bent een topper! 

Wil jij net als Elviera in dit rubriek? Uil Evangelien en wie weet sta jij binnenkort in de Spotlight!

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Yurik Sebastian

Yurik Sebastian Zelfs achter een account schuilt een leuke persoonlijkheidje. <3 Zegevliertje

Elviera Gaunt

Elviera Gaunt heel erg bedankt voor jullie leuke reacties :)

Lilly Roselier

Lilly Roselier Super leuk Elviera. Oh, super Catherine. Ik ben benieuwd. Maar super leuk Elviera en ontzettend leuk om te lezen.

Catherine Alaric

Catherine Alaric Mijn paarse besje ! Dit paarse besje wil ook wel een keer behind the mask ! maar super tof elviera

Daan Siebelink

Daan Siebelink Erg leuk om te lezen, leuk om je zo weer beter te leren kennen Elviera, we hebben behoorlijk veel eigenschappen overeen :)

Harper Porter

Harper Porter Whooo Maastricht! *doet dansjes* super leuk om te lezen Elviera!

Hayden Snape

Hayden Snape Super om te lezen :D <3

Arianna White

Arianna White Leuk om te lezen

Lotte Jansen

Lotte Jansen haha dit is wel grappig om te lezen

Lauren Marit

Lauren Marit Wat grappig om te zien wie je nou eigenlijk echt bent! :D

Bas Zwarts

Bas Zwarts Super leuk stukje. Ik wist de meeste dingen al wel maar dan blijft het nog een super leuk om te lezen. Ben toch wel trots dat ik er ook nog in sta hahahah. Ben ook blij met zo'n aardige vriend als jij bent

Lesya Black

Lesya Black hee leuk Elviera! En je hebt echt goede eigenschappen, vind ik. Je hebt ook alles heel leuk verwoord, een aantal van je eigenschappen heb ik ook irl

Lily Lupin

Lily Lupin Wat een leuk stukje Elviera! Leuk om te lezen wie jij bent :)

Remco wetsteenn

Remco wetsteenn Wat leuk geschreven Elviera. Zelfs dat als beroep wat cool dat je politie wilt worden. Dat hoor ik bijna niet van anderen. Het is echt leuk om te lezen je verhalen goed gedaan!

Marella Drain

Marella Drain Heel erg leuk om meer te weten over je te komen over je Elviera! Echt heel erg leuk om te lezen! Ik vind behind the mask heel erg leuk!

Bambi Gardener

Bambi Gardener Super leuk om meer over je te weten Elvie!! :D♥

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte