Behind the mask of...Namine Hayley Gale
Hebben jullie dat ook wel eens? Dat je jezelf afvraagt of de persoon achter een account hetzelfde zou reageren? Of misschien juist volledig ander is? Wij van SoMe gaan mensen interviewen om hier achter te komen. Deze week hebben we een ex-SoMinion gevonden die maar wat graag haar echte "ik" laat zien. Tromgeroffel graag: Namine takes the stage!

- Van : Evangelien Borghesius

4963364.png

\Naam: Namine Hayley Gale

Leeftijd: 13
Afdeling: Griffoendor
Baan: Klassenoudste Griffoendor
Lievelingseten: Sushi en Kippenvleugels
Lievelingsdrankje: Pompoensap
Patronus: Nog niet bekend!
Nationaliteit: Half Engels / Half Japans

 

 

 

 

 

Naam: Iris

Leeftijd: 17
Afdeling: Griffoendor (maar toch zie ik veel overeenkomsten met een das en een slang.. oeps?)
Baan: Op dit moment doe ik de opleiding Allround-DTTP'er en heb ik een bijbaan bij de HEMA!

Lievelingseten: Sowieso... Sushi!
Lievelingsdrankje: Spa Citroen en Cola
Patronus: Panda
Nationaliteit: Nederlands

 

 

 

4963381.png

Namine en ik hebben bepaalde dingen gemeen, ondanks dat we een relatie hebben met eigenlijk dezelfde jongen.. (shocking!) houden we ook heel veel van eten, en voornamelijk van Sushi! We zijn beide erg gefacsineerd over de Japanse cultuur en hun samenleving. Namine zelf is dan half Japans, maar leert nog graag dingen over dat land. Ook komen we beide uit een best grote familie en zijn we echte stadsmensen. Namine houd van uitdaging, net zoals ik, en houd van lol trappen. Ook ondanks dat Namine enorm jaloers is, kan ik dat ook wel snel zijn.. alleen niet zo gestoord als zij hoor! Ook houden we beide veel van muziek, en in onze vrije tijd gaan we graag leuke dingen doen met vrienden. Ook houden we beide van kleding!

 

4963384.png

Namine is een Transformagiër... (zou wel heel leuk zijn als ik het was :P) en komt uit een gezin waarin ze met haar ouders is en een broer. Zelf heb ik twee oudere broers en een oudere zus, die sinds Februari een zoontje heeft en dat betekend dat ik tante ben! Namine heeft ook een Japanse achtergrond, wat ik totaal niet heb.  Ook heeft Namine een passie voor vliegen, en ze houd van hoogtes! Zelf heb ik enorme hoogtevrees en heb ik daar liever niks van.

Maar het grootste verschil tussen Namine en Iris is denk ik wel dat Namine een echte ijdeltuit is, ze houd van make-up en wilt er zo graag mogelijk tiptop er uit zien. Terwijl ik mezelf helemaal niet met make-up bezig hou en ik alleen kleding leuk vind. Namine zelf wilt op ieder feestje op de voorgrond staan, ze doet dan ook altijd enorm haar best om met haar looks op te vallen, maar ik zelf sta liever op de achtergrond, vooral met dat soort dingen.

 

4963386.png

Naast dat ik graag veel mijn tijd in WoP steek, ga ik ook vijf dagen per week naar school, ik doe de opleiding Allround-DTTP'er en heb ik een bijbaan bij de HEMA, wat zich allemaal in Amsterdam afspeelt, want zelf woon ik ook in Amsterdam en ben ik een echte stadsmens. Ik hou er van om naar festivals en concerten te gaan, en bij voorkeur waar veel rock te horen is, toch heb ik een grote passie en dat is Radio maken! Ik heb een ander half jaar stage gelopen bij een radio, waar ik reportages heb mogen maken, maar ook zelf achter de knoppen heb kunnen zitten.. toch heb ik op dit moment er weinig tijd voor wat ik enorm jammer vind. Misschien ook leuk om te weten is dat ik mijn vriend door WoP heb leren kennen: Stan Riggs, waar ik enorm gelukkig mee ben!

 

 

 

 

 

Heb jij vragen voor onze NamNam? stel ze hieronder én vergeet jezelf niet op te geven voor Behind the Mask

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Katie Rookwood

Katie Rookwood ik kende jou al nammie, before wop. :)

Edward Preston

Edward Preston Wow vet nieuwe info voor mij, ben helemaal in shock ;)

Matthew Valiant

Matthew Valiant Super leuk om te lezen NamNam! En toch stieken een beetje een das zo te zien hahah ;)

Elsalinde McPhee

Elsalinde McPhee Superleuk om te lezen! :D

Yentl Cartier

Yentl Cartier Super leuk gedaan net als altijd! <3

Nikita McCall

Nikita McCall Heel erg leuk Nammie! ♥

Boelsje Red

Boelsje Red Leuk geschreven Namine!

Skyler Moon

Skyler Moon Leuk geschreven!

Darren Graham

Darren Graham Wow wat een onthulling :o :o xoxoxo

Lily Lupin

Lily Lupin Leuk om te lezen Namine!!

Remco wetsteenn

Remco wetsteenn Super leuk en ook leuk om te lezen .Goed gedaan.

Namine Gale

Namine Gale Bedankt allemaal! Vond het heel leuk om te doen :)

Stan Riggs

Stan Riggs Super geschreven Iris ... uhm .. Nammie :D

Ryan Riggs

Ryan Riggs Heel erg leuk!!! <3 ❤️

Daan Siebelink

Daan Siebelink Eg leuk stukje over jou namine of iris! Al wist ik stiekem al dat je zowel IC als IRL met stan riggs hebt, superleuk!

Amora Tyson

Amora Tyson Omg super leuk!

Michael Doublier

Michael Doublier Leuk leuk Leuk! ♡ maar dat wist je al!

Bambi Gardener

Bambi Gardener Erg leuk geschreven Nams/Iris! Ook leuk om je beter te leren kennen! :)

Anouk Hammel

Anouk Hammel Heel erg leuk! ♡

Marella Drain

Marella Drain Super leuk artikel! Behind the mask is echt heel erg leuk! Ook leuk om je een beetje beter te leren kennen Nammie of Iris! :)

haley white

haley white Leuk geschreven Iris /Namine ! en wat leuk dat jij en stan irl ook een relatie hebben gekregen :D xx

Bas Zwarts

Bas Zwarts Super leuk stukje

Lavinia Wyndenkell

Lavinia Wyndenkell Wat een leuk artikel Namiris! Eh, ik bedoel, Namine en Iris ^-^ Wat gaaf dat je je vriend via de site hebt leren kennen! Veel succes met je opleiding en wie weet hoor ik je nog eens op de radio!

Rebecca Dreamweaver

Rebecca Dreamweaver Super leuk om te lezen weer!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte