De Wereld van Harry Potter | 8 feitjes over Legilimentie
In deze rubriek leren we je graag wat dingen bij over de wereld van Harry Potter! Op World of Potter kan je enorm veel leren over deze magische wereld en daar dragen we via deze rubriek graag een steentje aan bij!

- Van : Kaltain Galathynius

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Blondy McCall

Blondy McCall Super leuk om weer te mogen lezen! Een hele bijzondere gave, maar ergens ook best een beetje eng dat mensen dit kunnen... Bijzonder dat zelfs sommige fabeldieren deze gave bezitten, nooit geweten!

Delphinus Flavus

Delphinus Flavus Een super informatief artikel Aloy! Super leuk om meer te leren over legilimentie. Ik heb even nagedacht of ik legilimentie uit zou willen kunnen oefenen, maar ik weet het niet hoor... Zomaar in iemands gedachten kunnen kijken. Ik weet niet of ik dat zou willen hoor.

Myth Ashryver

Myth Ashryver Wat een mooie blog weer! Heel fijn dat er een tegenhanger is van Legilimentie, anders zou het inderdaad een enorm eng idee zijn. Ik hoop dat ik het nooit mee ga maken in ieder geval. Zeer informatief weer, Aloy!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte