Intrigerende Identiteiten | Madelief Boom
In deze rubriek gaan we bekende leden interviewen om wat meer over hen te weten komen in character (IC) en out of character (OOC). Veel leesplezier!

- Van : Caelan Reynolds

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Lilly Roselier

Lilly Roselier Heel leuk hoor Madelief om meer te weten te komen over jou IC en OOC. Super leuk XD

Ryella Hayford

Ryella Hayford Heel leuk om dit te lezen, en om zo meer over je IC en OOC te leren! Ben al benieuwd naar de volgende editie :)

Daan Siebelink

Daan Siebelink Wat leuk Madelief om jou zo beter te leren kennen t.o.v. jouw karakter en OOC. Mooi blond is niet lelijk he? :P

Alice Dumledoore

Alice Dumledoore Zo super leuk!!! Wist natuurlijk wel wat van je Mads ;), maar super leuk om te lezen! Geweldige rubriek Caelan!

Neron Hamilton

Neron Hamilton Geweldig om op deze manier de spelers wat beter te leren kennen. Ik ben erg benieuwd wie de volgende is die je onder de loep neemt.

Riley Marks

Riley Marks Leuk! :-)

Raven Prior

Raven Prior Wat leuk om te lezen Madelief! En wat een geweldige rubriek Caelan! ♥

Yara Bluewater

Yara Bluewater Wat een ontzettend leuk interview! Leuk gedaan! Ook interessant en leuk om wat meer over Madelief te weten:)

Estrela Leia

Estrela Leia Wat een ontzettend leuke rubriek! Leuk om je zo beter te leren kennen Madelief! :)

Daisy Woodbane

Daisy Woodbane Super leuk om wat meer over jou te leren Madeliefje :D Ik houd echt van deze rubriek, nu al zin in de volgende!

Eve Stark

Eve Stark Nice.

Leah Lovejoy

Leah Lovejoy Ik vind dit een erg leuke editie over Madelief! Erg leuk om te lezen dat Madelief en jij eigenlijk helemaal niet zo veel op elkaar lijken! <3

Madelief Boom

Madelief Boom Wat heeft het mooi uitgepakt! Goed bezig Caelan ❤️

Madelief Boom

Madelief Boom Wat heeft het mooi uitgepakt! Goed bezig Caelan ❤️

Mally Anderson

Mally Anderson Wat een leuke editie!!! :)

Sara Lancelot

Sara Lancelot Wat een leuke editie! En ook erg leuk om Madelief op deze manier te leren kennen. Complimenten Caelan en Madelief natuurlijk!

Megan Montrose

Megan Montrose Wat een onwijs leuke editie en wat leuk om je zo beter te leren kennen Madelief!!

Clary Angel

Clary Angel oh wat leuk! Natuurlijk ken ik Madelief al wel redelijk goed maar nu heb ik toch het gevoel alsof ik haar nog beter ken! Ik kijk er echt naar uit om de volgende editie te lezen!!!

Nikita Hunter

Nikita Hunter Leuke editie weer Caelan! En zeker ook leuk om Madelief zo een beetje beter te leren kennen! Ik ben benieuwd naar de volgende editie!

Isla Spence

Isla Spence Leuk om Madelief wat beter te leren kennen! Leuk gedaan weer! Ik ben benieuwd naar de volgende editie!

Aidan Crane

Aidan Crane Wat een leuk rubriek! Leuk om meer van je te zien Madelief! Caelan heeft een leuk personage uitgekozen ♥ Mijn complimenten Caelan, je doet het echt geweldig als leider :D

Julia Bode

Julia Bode Super leuk om je te leren kennen, Madelief! Hele leuke editie :D Grappig dat jouw IC en OCC zo van elkaar verschillen, maar toch ook weer niet :P

Jane Roseworth

Jane Roseworth Wat leuk om de verschillen en overeenkomsten te lezen zeg! Ik ben heel benieuwd wie er de volgende editie weer onder de loep wordt genomen!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte