Behind the mask 2.0: Evangelien Borghesius
Wie zit er toch achter de verschillende gezichten hier op World of Potter NL? Heb jij je altijd al afgevraagd of Daisy en Nova in het echt ook van eekhoorntjes houden? Of dat Evangelien echt een ramp is in de keuken? En hoe zit het nu eigenlijk met het favoriete vak van de leraren zelf? Nou dan ben je hier op de goede plek! Iedere week vind je hier een interview met verschillende leden op de site die vertellen over de overeenkomsten en verschillen tussen zichzelf en hun character! Deze week trapt Queen SoMe het net als de eerste keer weer af. Ladies and gentlemen , tovenaars en heksen van alle leeftijden, WELKOM bij behind the mask 2.0

- Van : Evangelien Borghesius

MEVM.gif
Evangeline Lukrezia Borgia
AKA
Evangelien Borghesius
 
IN CHARACTER FEITJES

★Verjaardag: Februari, zaterdag in week 6
★Baan: Leider van het SocialMedia (SoMe) team
★ Afdeling: Zwadderich
★Patronus: Een wasbeer
★Boeman: Zwerver in een nep bontjas

★Riddikulus: De zwerver veranderd in een lieve lapjes kat.

★Amortentia: macademia, pas gemaaid gras, paardenhaar en kersenbloesem

★Favoriete WoP klas: Toverdranken

 

OUT OF CHARACTER FEITJES
★Verjaardag: 24 Februari
★Baan: customer experience specialist en sales rep bij een telecom bedrijf
★ Afdeling: Zwadderich
★Patronus: Een geit
★Boeman: Eenzaamheid

★Riddikulus: De leegte blijkt een surprise party te zijn met al mijn vrienden en familie

★Amortentia: warme appel met kaneel, basilicum, ananas en macademia olie.

★Favoriete WoP klas: ToverdrankenIN HET ECHT = IN CHARACTER

Je stopt altijd een stukje van jezelf in je characters en bij Evangelien is heel veel waar.

 

We spreken allebei meerdere talen, al spreekt irl ik er veel meer dan Evangelien. Dat heeft heel erg geholpen bij het ontwikkelen van het karakter. Of eigenlijk andersom. Ik heb mijn Italiaans aanzienlijk verbeterd sinds ik Evangelien heb ontwikkeld.

 

We zijn allebei heel ambitieus en harde werkers, dol op winkelen en mooie mannen. Er zit daarin wel een verschil dat ik daarbij zelf niet alleen naar uiterlijk kijk, Evangelien is daarin wel iets oppervlakkiger dan ikzelf. Tevens sluit ik vrouwen niet uit. Je wordt namelijk verliefd op een persoon, niet waar? Evangelien heeft een paar exen waar ik in het echt ook bevriend mee ben.

 

We zijn allebei dol op toetjes, chocolade en koekjes. We kunnen intens genieten van hele kleine dingen, maar ons ook zorgen maken om onbenullige zaken.

 

We werken allebei met socialmedia, alhoewel ik dit in het echt heel beperkt doe op dit moment. Het is één van de vele taken die ik iedere dag op mij neem.

 

We houden allebei van dansen en ik dans ook heel veel. Ook lezen we graag, houden we van geschiedenis én zijn we niet 100% Nederlands. Ok Eva is niet eens een procentje Nederlands.

 


IN CHARACTER <-> IN HET ECHT

Er zijn heel veel verschillen tussen Eva en ikzelf. Eva is lang, heeft donker haar en blauwe ogen. Ik red net 1.55m heb op dit moment grijsgeverfd haar en groen/bruine ogen. Normaal ben ik donkerblond. Dus totaal geen mediterraans uiterlijk.


Behalve onze afkomst zijn er nog wat verschillen. Eva is een rijke vrouw die niet heel zelfstandig is. Zelf mag ik niet klagen, ik werk netjes voor mijn centjes, maar ik ben wel zelfstandig. Eva zet de keuken van Alaric's buren in de hens en heeft huiselfjes. Ik kan prima koken en moet helaas zelf mijn huis schoonmaken. Ook heb ik al meer van de wereld gezien dan Evangelien. Ze is een stereotyp rijkeluiskindje met angst voor het onbekende. Ik ben iemand die juist in het onbekende duikt en wel ziet wat er van komt.

 

Een heel opvallend verschil op dit moment is dat Evangelien haar geheugen heeft gewist nadat ze behoorlijk depri werd van het plotseling overlijden van Ciaran. Ik zou mezelf en mijn familie dat nooit aan doen! 


Evangelien heeft duizenden schoenen en als ik dat probeer wordt mijn vriend gek! Dat is nog een verschil. Evangelien op het moment dat ik dit schrijf single pringle en ik niet. Evangelien is hopeloos romantisch en wordt meestal een tikkeltje verlegen van knappe mannen. Ik ben niet verlegen aangelegd of hopeloos romantisch. Ik vind samen kijken hoeveel we kunnen eten tot we ontploffen bij een all-you-can eat net zo romantisch als een strandwandeling xD.

 

Evangelien heeft minder geduld en een korter lontje dan ik heb. Ze kan snel jaloers zijn en in het echt heb ik hier geen last van.. Ook eet ze veel meer junkfood. Ik probeer dit weinig tot niet te doen, omdat ik naast werk, Wox sites en hobby's gemiddeld 4-6 uur per week in de sportschool door breng.

 KNAPPE SNOETJES

 

FC: Katy Perry
gif-dancing-dance-excited-firework-happy-joy-katy-perry-gif.gif?katy-perry-UR3ESc.gif

LEUKE FEITJES OVER MIJZELF
★Ik dans in een groep voor zomercarnaval en de laatste drie keer dat wij meededen werden wij met onze dans 2x eerste, 1 x tweede en wonnen we de eerste plek voor beste entertainers.

★ Ik houd van Kerstmis, het zal het Britse in mij zijn. Ik ben maanden van te voren al aan het plannen voor de feestdagen. Daar gaan jullie hier nog vanalles van merken!

★ Ik kan niet tegen sinaasappels of sinaasappel extract. Helaas geen jus d'orange voor mij!

★Ik heb een beetje koopdrang. Mijn vriend wordt soms gek van alle spulletjes die ik eigenlijk niet nodig heb. (de postboden wordt vast ook gek van al die pakketjes!)

★Als ik verdrietig ben of stress heb, knuffel ik met geitjes op de kinderboerderij.

★Ik probeer graag aparte smaken kitkat: zoete aardappel, groene thee, appel, boter... hoe gekker, hoe nieuwsgieriger ik ben.

★Ik houd van cosplay en RPG. Ik heb onlangs voor het eerst D&D gespeeld. Mijn character is een vrouwelijke dwerg, uiteraard met baard!

★ Ik ben al meer dan 20 jaar een trouwe Manchester United supporter en ga enkele keren per jaar naar uit en thuiswedstrijden. Ik voel mij er soms een celebrity Er willen altijd mensen met mij op de foto! Soms willen ze zelfs dat ik met hun vrienden videobel xD.

★ Ik heb een ware talenknobbel en spreek verschillende talen. Ook probeer ik nu Dothraki en High Valyrian te leren, maar dat is best moeilijk als je het met niemand kan spreken :P
 
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Oliver Collins

Oliver Collins Leuk dat het weer terug is! :D

Ignacio Yuan

Ignacio Yuan Wat super tof is dit! Echt leuk :D

Elviera Gaunt

Elviera Gaunt super leuk gedaan weer :)

Ryan Riggs

Ryan Riggs Wat een geweldige aftrap! Kijk uit naar de volgende keer! :D

Lucy King

Lucy King Superleuk dat deze rubriek weer terug is! Toffe aftrap, en tof om meer of je te weten te komen, Eva!

Edward Preston

Edward Preston Leuk dat het terug is! :D <3

Raven Prior

Raven Prior Superleuk dit :D

Luigi Gonzales

Luigi Gonzales Aaaaahhh!!! It’s back!! :)

Charlithe Gardener

Charlithe Gardener YESSSS :DDDDD ik heb gewacht op dit♥ echt super leuk!!

Yentl Cartier

Yentl Cartier Oh wauw wat super interessant om dit allemaal te lezen zeg!

Alicia August

Alicia August Wat is dit leuk zeg! Zo kunnen we iedereen leren kennen, IC en OOC. Echt leuk! <3

Ailynn King

Ailynn King Aaahh wat super leuk om jou beter te leren kennen Eva! Er zijn heel veel dingen die ik IC en OOC nog niet wist. Hartstikke leuk dat deze blog weer terug is :D

Nova Harrison

Nova Harrison Aaaaah wat leuk dat deze rubriek terug is! En dan ook nog eens met zo'n leuke editie! <3

Marella Drain

Marella Drain Super leuk dat er weer btm wordt geplaatst!

Rebecca Dreamweaver

Rebecca Dreamweaver Ah super leuke blog Eva! Ben super benieuwd naar de volgede editie!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte