Kletsen met Klassenoudsten - Editie 2
In het maandblad Kletsen met Klassenoudsten nemen we jullie mee in onze selectie highlights van topics, lichten we een regel of richtlijn toe en stellen we een klassenoudste een jullie voor!

- Van : Michael Doublier

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Blondy McCall

Blondy McCall Super leuk om weer te mogen lezen, leuke uitgelichte topics (Ik ga eens een kijkje nemen) en een sectie met belangrijke regels extra benoemd. Ook het interview van Myth was tof om te mogen lezen, leuk om zo de klassenoudsten en het team beter te leren kennen! 😊

Andreas Wolff

Andreas Wolff Super leuke rubriek. Heheh, die cocktail gaat zeker smaken! Leuk dat ons topic opgepikt is bij de klassenoudsten :)

Felix Morrison

Felix Morrison Aahh wat een leuke topics! (Smiespelt iets over eentje waar ik nog bij ga voegen mihi)

Dylan Katz

Dylan Katz Wat leuk om de vele leuke topics voorbij te zien komen, natuurlijk ook leuk om Myth wat beter te leren kennen.

Myth Ashryver

Myth Ashryver Super handig dat die regels eens aangestipt zijn. Dat zijn van die kleine dingetjes die je soms een beetje vergeet. En wat een hoop leuke topics zijn er toch te vinden overal, super leuk om daar hier wat meer over te lezen. Bedankt voor het leuke interview, Michael! Ben benieuwd wie de volgende zal gaan zijn!

Cywen Velaryon

Cywen Velaryon Oee, wat een leuke versie! En wat leuk dat mijn topic met Dorian is opgevallen! En nog wel door Myth - hihihi. Hij moest eens weten! De andere topics klinken ook heel erg leuk en het interview.. Tja.. Het is Myth he!? hihi!