De Wereld van Harry Potter | 10 feitjes over de basilisk in de Harry Potter wereld
In deze rubriek leren we je graag wat dingen bij over de wereld van Harry Potter! Op World of Potter kan je enorm veel leren over deze magische wereld en daar dragen we via deze rubriek graag een steentje aan bij!

- Van : Kaltain Galathynius

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Blondy McCall

Blondy McCall 15 meter?! Zeker geen ''kleine koning dan'' en 900 jaar oud kunnen, wat een leeftijd zeg. Dan er maar altijd voor zorgen dat ik een prachtige kraaiende haan bij mij heb hehe. Erg leuk geschreven weer! 😊

Nathaniel Westfield

Nathaniel Westfield Zo jammer dat het verboden is om een Basilisk te mogen broeden. Hoe leuk zou het zijn om deze weer eens in het kasteel te hebben?! Leuke bog weer 😄

Joshua Redfield

Joshua Redfield Super leuke feitjes weer over een bijzonder dier!

Michael Doublier

Michael Doublier Ben blij dat de Basilisk op Zweinstein het niet meer doet! Wat een eng ding als je het zo hoort.. maar wel fascinerend!

Keeya Boikanyo

Keeya Boikanyo Wat een leuke feitjes over de basilisk! Best een interessant dier, het is jammer dat het zo begaan is met slangen en niet met leeuwen... Zou er ook een manier zijn om een soort mega sabeltanttijger(/leeuw) te broeden? Misschien moet die nog ontdekt worden!

Freyr Ragnulf

Freyr Ragnulf Wat een interessante feitjes. Ik wist helemaal niet dat een basilisk zó oud kon worden. Dat is nogal een leeftijd. Daarbij val ik in het niets! Hah. Nee, maar leuke blog weer hoor!

Myth Ashryver

Myth Ashryver Brrrrr! Wat lijkt het mij onwijs eng om zo'n basilisk in het echt te zien zeg. Zal het vast ook niet na kunnen vertellen... dus ik lees er liever over zoals in een blog als deze. Dankjewel, Kaltain! Super informatief weer.