Behind the mask of… Amora Mae Collins!
Hebben jullie dat ook wel eens? Dat je jezelf afvraagt of de persoon achter een account hetzelfde zou reageren? Of misschien juist volledig ander is? Wij van SoMe gaan mensen interviewen om hier achter te komen. Nou deze week zetten we een feestmuts op, schieten we met confetti kanonnen en verwelkomen we in de enige echte feestkoningin van WoP NL: Amora Mae Collins!

- Van : Evangelien Borghesius

4963364.png

 

Naam : Amora Mae Collins

Leeftijd: 23 jaar
Afdeling: Zwadderich (Zwadderich > Ravenklauw> Zwadderich)
Baan: Leider van het Verhaalteam
Lievelingseten: Fish&Chips
Lievelingsdrankje: Cocktails met citroen
Patronus: Ocicat   
Nationaliteit: Half- Roemeens (Moeder) en Half- Australisch (Vader)

_ _ _

 

Naam: Lyssa

Leeftijd: 18
Afdeling: Heel erg (98%) Zwadderich, impulsief en roekeloos als een Griffoendor met een randje Ravenklauw.
Lievelingseten: Franse frietjes en kipnuggets.
Lievelingsdrankje: Ijsthee (Met citroen schijfjes svp)
Nationaliteit: 100% Nederlandse (Helaas)

Opleiding/ Baan: Tweedejaars Rechten studente / Kledingwinkel.

Patronus: Ocicat

4963381.png

 

Ikzelf zeg altijd dat ik veel op Amora lijk. Als ik hetzelfde leven als Amora gehad zou hebben, zou ik hem vrijwel hetzelfde hebben geleefd.

 

Amora wil Magisch Advocate / Schouwer worden, ik wil ook de advocatuur in. Dat is altijd al mijn droom geweest en nu leef ik hem door mijn studie al deels.

 

Als mensen Amora's achtergrondsverhaal hebben gelezen, weten ze dat Amoor een moeilijke jeugd heeft gehad. Die heb ik ook gehad. Ik had geen duistere tovenaars als ouders, helemaal niet zelfs, maar ik viel wel altijd op school buiten alle groepjes en kliekjes en dat maakte dat ik net als Amora een moeilijke schooltijd had. Toch zijn zowel Amora als ik voor zichzelf opgekomen en geloven we in onszelf. Daar zijn we trots op. Ondanks dat we na alles opgescheept zitten met vertrouwensproblemen.

 

Soms is Amora een beetje roekeloos en gek, maar dat heeft ze duidelijk van mij. Ik kan nogal een druk adhd mens zijn, maar dat weten mensen denk ik wel.


Amora heeft niks met fabeldieren en HAAT vliegen, ook dit heeft ze van mij. Ik moet er niet aan denken om tegenover een of ander raar diertje te staan of een bezem te pakken en door de lucht te zweven. Geef mij maar verdwijselen en verschijnselen.

Maar de grootste overeenkomst is wel ons gevoel voor rechtvaardigheid, onze haat aan leugens en dat zowel Amoor als ik voor onze vrienden door het vuur zou gaan. We hebben er maar een paar, maar ze zijn ons zeer dierbaar. We zullen bijna alles voor ze doen.

4963384.png

 

Iedereen kent Amora als het feestbeest van Zweinstein of de dronkaard van Zweinstein. Het zal dus waarschijnlijk een hoop mensen dan verbazen dat de Amora achter het beeldscherm niet drinkt. Ikzelf heb voor mijn 18e nog nooit een druppel alcohol op en plan er ook nooit op om veel te drinken.

 

Amora heeft een tweelingzusje en een broertje, ik heb een broer en, zoals ik al eerder heb verklapt bij de overeenkomsten, heb ik geen duistere ouders. De band met mijn familie is zeer hecht en ik hou van mijn ouders. Zij proberen me, in tegenstelling tot Amora's, niet te vermoorden, maar hebben het beste met me voor.

 

Amora is opgegroeid in Roemenië, door haar Roemeense moeder, maar ze is later als volwassenen naar Australië verhuisd, sinds ze ook half- Australisch is. Ikzelf ben nog nooit in Australië geweest, maar het staat wel hoog op mijn bucketlist.

 

 

4963386.png

 

Naast WoP studeer ik dus Rechten. Een opleiding die veel als saai beschouwen, maar het is heel leuk en interessant! Mijn Zwadderich kanten helpen me goed als je een cliënt moet vertegenwoordigen, al zijn dat nu nog andere studenten uit mijn klas. Wie houdt er nou niet een beetje van het manipuleren van je medeleerlingen?

 

Mijn Ravenklauw kanten komen op andere momenten naar boven. Ik houd van lezen! (Wat ook wel een beetje nodig is, met een studie zoals Rechten. ) Ik kan binnen een dag of 3 een dik boek uit hebben gelezen. Het liefste lees ik in het Engels, maar dat is slechts een gekke voorkeur.

Mijn baantje heb ik slechts in het weekend. Daardoor heb ik aardig veel vrije tijd naast mijn opleiding. Dat verklaart vaak de hoeveelheid en rare tijden dat ik online kan zijn. (¾ uur snachts iemand?)

 

In mijn vrije tijd schrijf ik dus graag aan topics of schrijf ik verhalen buiten WoP. Door WoP ben ik begonnen met coderen en door mijn baan als Verhaalteam leider photoshop ik veel! Het maakt zeker dat ik naast mijn opleiding en werk toch mijn creativiteit kwijt kan, al is het maar voor een uitnodiging van een feest. 

 

Een sport doe ik niet meer, al heb ik er aardig wat gedaan voorheen. Vroeger als klein meisje danste ik, al was dat echt niks voor mij. Ik ben toen op een vechtsport (Kickboxing) gegaan voor een paar jaar, tot ik geïnteresseerd werd in zwemmen. Sindsdien ging ik op reddingszwemmen en heb vele brevetten gehaald. Mocht je ooit eens verdrinken, ik kan je redden, hahaha.


Nog wat dingen die speciaal zijn over mij:


Ik ben allergisch voor kerstbomen. Niet die neppe variant, maar de echte naaldbomen. Iedereen lacht me altijd uit, en zelf lach ik lekker mee, maar het is niet zo fijn tijdens kerst en het versieren van de kerstboom.
 

Overigens ben ik ook een mega grote kluns. Alleen al in de eerste week van mijn vakantie deze zomer, had ik al een dikke enkel van het Beach volleyballen, werd ik gestoken door een kwal, stond ik in een zee-egel en viel ik van mijn fiets. Nogal een kluns dus.


Heb je vragen voor Amora? Stel ze hieronder. Ook horen we graag wie jij nomineert voor de volgende behind the mask of.....

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Verbannen gebruiker

Verbannen gebruiker Mag ik mezelf nomineren haha

Amora Tyson

Amora Tyson Dankje iedereen voor de lieve woorden! <3 !

Richard Knotsenburg

Richard Knotsenburg Super gaaf dat je je privé leven met ons durft te delen! Ik nomineer Chlo Edwards :D

Lunae Joyheart

Lunae Joyheart Ahhhhh wat een super tof artikel :). Ik nomineer graag Juna Cottonwood!

Hayden Snape

Hayden Snape Leuk geschreven :)

Esra Longbottom

Esra Longbottom Nice!

Remco wetsteenn

Remco wetsteenn echt leuk geschreven

Yentl Cartier

Yentl Cartier Leuk geschreven!

Archie Ryder

Archie Ryder Ha buurvrouw! Jij valt van je fiets? Ik ga dus niet met jou fietsen!!!

Liza Skye

Liza Skye Super leuk om te lezen!

Boelsje Red

Boelsje Red Heel mooi geschreven!!!!

Namine Gale

Namine Gale Leuk!

Lola Temple

Lola Temple Je bent een toppertje Amora! <'3

Nova Harrison

Nova Harrison Heel leuk geschreven!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte