De Verboden Sectie
Editie 1 | Jaargang 8 | Teamuitbreiding

- Van : Raven Prior

iy6hUYk.png
Editie 1, Jaargang 8
21 maart 2019
Wonderbaarlijk Welkom
Een warm welkom met Rockabiebmiep & Liliblad
original giforiginal gif
Hallo lieve snoetjes!
Welkom bij onze zestiende editie van de Verboden Sectie, een blad waar we jullie meenemen naar onze biebjes wereld. Wij, Lilith Liliblad en Jade Rockabiebmiep zullen jullie vertellen wie waar aan heeft gewerkt in deze editie. Nu zijn jullie nieuwsgierig he? Geef maar toe want we hebben jullie veel te vertellen! Zo hebben we natuurlijk weer de prachtige previews voor jullie. Wij kunnen jullie alles vertellen over de nieuwe boeken, maar daar lezen jullie straks meer over, want we willen niks spoilen. De Prachtige Previews is in deze editie geschreven door onze leuke leider BiebRaaf Raven!

Daarnaast hebben we natuurlijk nog de Handige Historie! Mis jij altijd de notificaties van boeken die onlangs zijn uitgekomen? Kun je het allemaal niet bijhouden? Of vind je het gewoon fijn om nog even een overzichtje te krijgen van alle recent uitgebrachte boeken? Dan moet je dit stukje, geschreven door Luna Maandarijntje en RoosMarijn Rozenkwarts zeker lezen!

Last but not least, een heel nieuw stuk! Madeliefje Madelyn en Christeola Christian hebben speciaal voor deze editie iets geschreven dat nog niet eerder in de De Verboden Sectie heeft gestaan, maar wat wij wel heel belangrijk vonden! Namelijk Teamuitbreiding! Hier krijg je een overzichtje van alle nieuwe biebmiepjes en wisselingen die ons biebteam heeft ondergaan. Super handig dus, zo leren jullie namelijk de nieuwe biebmiepjes kennen!

Wij wensen jullie heel veel leesplezier.

Liefs,
Lilith & Jade

P.S. Vergeet niet op het hartje links bovenin te klikken om te laten zien dat je het leuk vind! ♥
Prachtige Previews
Alles over de nieuwe boeken met BiebRaaf
original gif
Halloo allemaal! BiebRaaf hier. Deze editie zal ik jullie in vogelvlucht vertellen met welke boeken wij druk bezig zijn zodat jullie deze straks in de bibliotheek kunnen lezen. Klaar? Daar gaan we!

We beginnen met Christian Christeola. Hij is namelijk nog steeds heel druk bezig met het A-Z boek over alle Harry Potter én Fantastic Beasts personages. Dat is een hele lijst, dus jullie hebben nog zeker wat te lezen als dit boek verschijnt.

Dan gaan we door naar Luna Maandarijntje zij is namelijk een biografieboek aan het schrijven over misschien wel een van de meest een van de meest gehate heksen in de toverwereld, namelijk Dorothea Omber. Ben jij ook zo benieuwd naar haar vroegere leven? Dan is dit boek echt wat voor jou!

Ook onze Lilith Liliblad is druk bezig met een biografie. Zij schrijft namelijk een boek over Patty Park. Denk je bij het lezen van deze naam nu echt "wie is dat dan?" Dan is het zeker niet verkeerd om dit boek een keer door te bladeren als hij af is.

Nu gaan we door naar RoosMarijn RozenKwarts! RoosMarijn is namelijk druk bezig met een boek over een van de gezelligste plaatsen in de toverwereld: Zweinsveld. Dit boek is zeker een aanrader voor heksen en tovenaars die graag eens een dagje uitgaan. Wel met toestemming natuurlijk.

Ook Jade Rockabiebmiep is heel druk bezig met een biografie. Deze biografie gaat over een redelijk bekend, maar niet heel geliefd persoon, namelijk Argus Vilder. Het duurt waarschijnlijk nog wel even voordat het boek verschijnt, maar dan heb je ook wat.

En dan last but not least, Madelyn Madeliefje die na haar prachtige eerste boek over Ravenklauw nog meer van die mooie boeken gaat schrijven voor Zwadderich en Griffoendor zodat elke afdeling straks een prachtig boek heeft. Jullie hebben de komende tijd dus nog aardig wat te lezen lieverds!

Liefs,
BiebRaaf

P.S. De bibliotheek is te vinden op de 4e verdieping van Zweinstein! ;)
Handige Historie
Alles over de onlangs verschenen boeken met Maandarijntje & Rozenkwarts
original giforiginal gif

Hallo lieve allemaal! Vandaag gaan wij, Luna Adams Maandarijntje en RoosMarijn Onyx Rozenkwarts, jullie vertellen over de nieuwe boeken waar ons team de afgelopen tijd hard aan heeft gewerkt. En boeken die een update hebben gehad zijn ook niet onbelangrijk! Welkom bij de Handige Historie. Lees snel verder!

Het cursusboek, geschreven door Lucy King, heeft deze week een leuke update gekregen van Raven Prior BiebRaaf. Heb jij altijd al het huiswerk van de afgestudeerde willen lezen? Dat kan in het cursusboek! Maar natuurlijk blijven onze afgestudeerde geweldig huiswerk inleveren dus eens in de zoveel tijd wordt er nieuw huiswerk toegevoegd. Benieuwd? De bibliotheek is altijd open!

Dan gaan we verder naar nog een update! Het boek Speciale en spannende statussen is ook weer ge-update door Raven Prior BiebRaaf. Eens in de zoveel tijd houden ze hier op Zweinstein een competities wedstrijd. In dit boek staat er wie een status in bezit heeft of heeft gehad. Voor wie het had gemist, een paar weken geleden was er een nieuwe statuscompetitie. Tijd voor een update dus!

Het King’s Cross Station, voor ons allemaal een bekende locatie. Jade Diggory Rockabiebieb is in de geschiedenis gedoken en wat zij tegenkwam lees je in haar boek. Wil je weten waar dit station precies ligt of meer weten over Platform 9 3/4? Haal dan gauw een exemplaar, maak het jezelf gemakkelijk en begin met lezen.

Luna Adams Maandarijntje heeft een boek geschreven over Huffelpuf. Als Das weet zij alles over deze afdeling! Waar komt hun liefde voor eten en drinken (vooral pizza en veel ijs) vandaan? Wie is de Dikke Monnik? Hoe ziet de leerlingenkamer eruit? En welke maatregel is er voor nieuwsgierige aagjes getroffen om daarbuiten te blijven? Haal een exemplaar en stiekem wat te knabbelen en ontdek alles over deze afdeling! Niet knoeien in de boeken!

Dan gaan we het meteen nog even hebben over een boek van Madelyn Saicina Madeliefje. Ook zij heeft een boek geschreven over haar eigen afdeling, Ravenklauw! In dit boek lees je van alles over bijvoorbeeld de afdelingsgeest, de leerlingenkamer en nog veel meer! En laten we het dan ook nog even hebben over het prachtige nieuwe ontwerp. Het heeft lang geduurd maar dit boek mag er zeker zijn!

En als laatste hebben we nog het Statusboek. Om even terug te komen over de update van het boek: Speciale en spannende statussen. In dit boek, geschreven voor Daisy Luddington, staat de opdracht van het afgelopen jaar en kan je de ingestuurde opdrachten lezen! Was jij nou benieuwd hoe iemand de status had gewonnen? Dan kan je altijd zijn/haar inzending lezen!

Dat was hem weer voor de Handige Historie. Dus allemaal op een drafje niet rennen naar de bibliotheek en veel leesplezier met deze prachtige boeken!
Biebgroetjes van Roosmarijn en Luna <3

PS. Niet rennen in de gangen hoor ;)
Teamuitbreiding
Alles over onze nieuwe en vertrekkende biebmiepjes met Madeliefje & Christeola
original giforiginal gif
Helaas hebben we afscheid moeten nemen onze lieftallige Megan August Megbook die nu als docent staat te stralen! Ik weet zeker dat ze het geweldig zal doen. Hebben jullie toevallig al een paar van haar boeken gelezen?! Dat kan zeker nog wel! Ze staan namelijk nog in de bibliotheek! Lieve Megan dank je voor al je hulp bij de biebmiepjes en veel geluk met je mooie groene kleurtje! We zullen je missen!

Natuurlijk verwelkomen we ook nieuwe biebmiepjes waaronder, Luna Adams! Wat een harde werker is ze toch! Hebben jullie al wat werk van Luna mogen aanschouwen!? Dan zou ik dat in ieder geval nog zeker eventjes doen! Of als je het al gedaan hebt? Gewoon nog een keertje! Ze doet het echt heel erg goed en gaat altijd een nieuwe uitdaging aan. Een hele fijne aanwinst voor de biebmiepjes en ik weet zeker dat ze nog heel erg veel leuk en goed werk gaat neerzetten.

En last! But certainly not least! Laat me jullie even voorstellen aan Madelyn Saicina! Ook een top aanwinst voor de biebmiepjes! Ikzelf heb al best wat met Madelyn samen mogen werken! Onder anderen aan dit artikel en wat is ze een leuke collega om het zo maar even te noemen! Een hele fijne schrijfstijl en ook zeker interessante ideetjes! Houd de bieb goed in de gaten voor haar boeken, want ik ben er zeker van dat ook zij een paar top boeken zal gaan schrijven.

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Na een verdrietig afscheid van sommige van onze favoriete sinaasappeltjes was er uiteraard wel weer plek voor een aantal nieuwe gezichten. Omdat er de afgelopen twee maanden een grote wisseling binnen het prachtige biebteam is geweest, besloten wij om nog even stil te staan bij onze oude vrienden en collega’s en jullie tegelijk ook voor te stellen aan onze nieuwe aanwinsten.

Helaas gaan sommige studenten ook weg voor een andere studentenbaan. We hebben de afgelopen tijd afscheid moeten nemen van zowel Mila Montage, die voor een nieuwe uitdaging ging en Evangelien Borghesius een tijdje gezelschap ging houden in het SoMe team voor ze helaas besloot om ook die baan naast zich neer te leggen.

Een ander triest afscheid was van Luna Leia, onze eigen Lunaclipse. Na ongeveer 10 maanden de prachtige oranje kleur te hebben gedragen, besloot zij om het even van een sneeuwvlokje eens van dichtbij te bekijken. Ik weet zeker dat Susan Greeves enorm blij zal zijn met haar nieuwe aanwinst, maar wij zullen onze Luna #1 uiteraard erg missen.

Uiteraard moest Lunaclipse na haar vertrek ook vervangen worden hoewel het nog steeds erg gemeen blijft dat ze ons heeft verlaten. Om toch weer een compleet team met zes sinaasappeltjes en een mango te hebben, hadden we nog twee nieuwe mensen nodig. Daarom zijn we blij dat we RoosMarijn Onyx en Lilith Brooks aan jullie mogen voorstellen.

Beide dames zijn nog piepjong met hun 11 jaar en 1e jaars leerling want daar mag jij ook echt over oordelen Madelyn, jij bent ook een 1e jaars. Na de twee dasjes Luna en Madelyn was het ook erg leuk om te zien dat we op dit moment alle afdelingen representeren. Lilith is de enige leeuw binnen dit team en ik weet zeker dat we veel van haar kunnen verwachten. RoosMarijn is de tweede slang binnen het team, samen met Christian, en heeft allerlei leuke ideeën.

Hopelijk zien we snel de eerste boeken van Lilith en RoosMarijn verschijnen. De eerste boeken van Luna en Madelyn zijn op dit moment al te vinden in de bibliotheek.

P.S. Niet vergeten een leuke reactie achter te laten bij de boeken! ;)
Vormgeving mede mogelijk gemaakt door Thomas Rutherford
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
RoosMarijn Onyx

RoosMarijn Onyx We hebben een top editie gemaakt! :-) ❤️

Grayson Ashwell

Grayson Ashwell Leuk om weer wat over de bieb te lezen guys!

Daan Siebelink

Daan Siebelink Ik ben weer helemaal op de hoogte van de bieb, goed werk allemaal :)

Lilly Roselier

Lilly Roselier Super gave editie, ontzettend leuk om te lezen en op deze manier over jullie team te leren. Klinkt echt reuze gezellig en leuk. Ik ben erg benieuwd naar jullie boeken. <3

Curt Kooperman

Curt Kooperman Wow! Super gave editie weer! Heel erg leuk om te lezen wat er allemaal in de bieb gebeurd! Super leuk om meer over jullie team te weten te komen!

Jane Roseworth

Jane Roseworth Heel leuk om dit te lezen!!! Ben erg benieuwd!

Emma Joker

Emma Joker En een superleuk artiekel!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte