World of Potter Wereldreis | editie 1
In deze rubriek gaan we de wereld van World of Potter volledig voor je uitpluizen en op een rijtje zetten. Zo leer jij precies kennen wat wij te bieden hebben.

- Van : Caelan Reynolds

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Kathleen Melis

Kathleen Melis Leuke nieuwe rubriek! Ik probeer mijn handen nog op zo'n Delfstoffer te krijgen!

Aidan Crane

Aidan Crane Wat een super leuke nieuwe Rubriek! Echt heel leuk om te zien dat je ingaat op wat er op World of Potter speelt. Ik moet altijd nog op eieren jacht maar de prijs komt steeds dichterbij, echt super leuk gedaan! En die namen ook haha! ❤️

Lena Karlsson

Lena Karlsson Ik ben gegaan voor een van de andere prijzen, maar ook de delfstoffer had me erg interessant geleken. Ik ben alleen niet zo heel erg zorgzaam.. Ontzettend cool deze blog, meneer C. Erg leerzaam!

Dante Nardovino

Dante Nardovino Die Delfstoffer klinkt inderdaad interessant. Mijn vrouw heeft er echter al eentje gekozen en ik denk niet dat twee Delfstoffers een verstandige keuze is. Vandaar ook dat ik maar voor een stapel chocokikkerplaatjes ben gegaan! Wel een erg leuke zoektocht, moet ik zeggen. Overal konden eitjes uit de lucht vallen.

Bryan Brimstone

Bryan Brimstone Ik zou toch ook wel zo'n Delfstoffer willen hebben, want die verhalen klinken erg goed. Als de vervloekte eieren nu niet steeds van me wegrenden...

Riley Marks

Riley Marks Dit heb ik blijkbaar helemaal gemist! Ja, ik zie natuurlijk wel de prachtige Paas lay-out, maar heb nergens gelezen dat er een opdracht bij hoort. Ik ga alsnog ermee aan de slag! Want zo’n Delfstoffer of andere prijs zie ik wel zitten...

Puck Rinnebos

Puck Rinnebos Heel erg leuk om te lezen, ik ga nu nog meer op zoek nu ik lees hoe leuk die delfstoffers zijn. Heel erg leuk om te lezen hoe de delfstoffers bij hen allemaal zijn. Zo cute >-

Clio Cunningham

Clio Cunningham Ik ben echt heel blij met m'n delfstoffer c: Hij is zo cute!

Daan Siebelink

Daan Siebelink Wat leuk is die delfstoffer he? Ik heb er ook eentje, leuke post!

Nikita Hunter

Nikita Hunter Ik ben heel blij om te lezen dat de delfstoffer ook bij anderen zo goed valt! Het is echt super handig, van alle markten thuis kun je haast wel zeggen. Leuke rubriek dit! ♥️

Clary Angel

Clary Angel Wat een leuke post ik ben eigenlijk nog niet echt opzoek gegaan ooos..

Émilie Nardovino

Émilie Nardovino Sinds kort woont, mijn delfstoffer, Dokter Hippocampus bij me. Ik ben erg blij met hem en niet alleen omdat hij nog meer geld in mijn laatje brengt. Hij is ook erg schattig! Mijn man moet er alleen nog wel even aan wennen.. Enfin, wat een ontzettend leuk artikel, Caelan. Ik heb ervan genoten!

Winter Kingscote

Winter Kingscote Jaa wat leuk hé, zo'n delfstoffer! Graag Bolognese I vermaakt zich prima bij mij, nu moet ik alleen natuurlijk niet vergeten om hem de nodige knuffels te geven.... Wel weer een erg leuke blog Caelan, je bent een bezig bijtje met al je nieuwe ideeën! <3

Adryan Coltrane

Adryan Coltrane Ik heb niet gekozen voor de Delfstoffer, maar voor een van de andere opties (die overigens ook mega leuk zijn zoals Roan al zei). Ik vergeet gewoon voor dieren te zorgen, maar ik heb wel spijt nu ik zie wat je allemaal kan doen met zo'n Delfstoffer.... Ik wil ook extra galjoenen!!!!

Madelynn Beauchêne

Madelynn Beauchêne Ontzettend leuk, deze nieuwe rubriek! De zoektocht naar de paaseieren was een echt avontuur, leuk om daarover te kunnen lezen! Ook vind ik het super leuk om te zien hoe anderen hun nieuwe gezelschap ervaren. Ik ben heel benieuwd waar je ons de volgende keer mee naar toe neemt, Caelan! Je doet het geweldig! <3

Roan Woodbane

Roan Woodbane De andere beloningen zijn ook zeker niet mis! Maar die delfstoffer is wel heel leuk...

Moira Nolan

Moira Nolan Super leuk weer! Ik hoop ook nog die Delfstoffer te winnen. Ik moet nog even op zoek naar die paaseitjes!

Daisy Woodbane

Daisy Woodbane Ohh dit is echt leuk geworden zeg :D Super om ook andermans meningen over dit leuke huisdier te lezen!

Milana Castero

Milana Castero Wat een leuk blog! De paaseitjes zijn bij mij geen succes helaas, de vragen verdwijnen voor ik ze kan hebben gelezen al! :o Maar die delfstoffer klinkt wel heel interessant! Ik vraag het voor een vriend, maar heeft iemand heel toevallig nog glimmende waardevolle spullen ergens rondslingeren? Misschien moet ik eens investeren in zo'n leuk wezentje...

Jesse Prior

Jesse Prior Wat een leuke rubriek! Ik hoop ook ooit een delfstoffer te winnen =D

Lilly Roselier

Lilly Roselier Wat een leuke rubriek. Heel leuk om te zien hoe blij iedereen is met zijn of haar delfstoffer. Ik ben ook ontzettend blij met Amélie en raad iedereen aan om de zoektocht door te zetten. XD

Jane Roseworth

Jane Roseworth Wat een leuke nieuwe rubriek! Heel leuk om het op zo'n manier terug te lezen! En ik meende ieder woord dat ik zei over Wiebel! Delfstoffers zijn echt aan te raden!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte