De Verboden Sectie
Editie 1 | Jaargang 7 | Een Verdrietig Afscheid

- Van : Raven Prior

iy6hUYk.png
Editie 1, Jaargang 7
20 januari 2019
Wonderbaarlijk Welkom
Een warm welkom met Lunaclipse
original gif
Goede-morgen, -middag, -avond, -nacht!

Ik, Luna Lunaclipse, wil jullie welkom heten bij de Verboden Sectie van deze maand! Wij zijn met een kleiner clubje dan normaal, maar we gaan het met zijn vieren fixen!

We hebben de Prachtige Previews met onze lieve Christian Cristeola. Veel goeds is onderweg! Daarna de Handige Historie met onze knappe Jade Rockabiebmiep. Veel pareltjes, die je wellicht gemist hebt!

En dan iets heel speciaals! We hebben natuurlijk een nieuwe biebleider, niemand minder dan Raven Prior! Bij ons staat ze beter bekend als BiebRaaf! Dus heet haar ook welkom, als zij zichzelf even voorstelt aan WoP! Ook hopen wij jullie binnenkort nog aan twee nieuwe biebmiepjes voor te mogen stellen. Een drukke Verboden Sectie is coming your way! Veel lees plezier!

P.S. Have Fun & vergeet niet een reactie te plaatsen! ♥
Prachtige Previews
Korte inleidingen voor aankomende boeken met Cristeola
original gif
Hoi Hoi! Vandaag zal ik, Cristian Cristeola jullie iets meer vertellen over de boeken die nu in de maak zijn! Ik moet zeggen ik kijk heel erg uit naar het resultaat van mijn mede biebmiepjes! Maar laten we maar snel beginnen!

Natuurlijk hebben we als ons prachtige boek over kruidenkunde, maar! Onze hoogsteigen Jade Rockabiebmiep is nu druk bezig met de uitbreidingen daarvan! Wil je dus nog meer weten over de verschillende planten en kruiden van de toverwereld? Hou dan zeker de bibliotheek in de gaten! Nu we toch met schoolvakken bezig zijn kunnen we naar het volgende lesboek over een van mijn favoriete lessen: Toverdranken! Lunaclipse is er nu hard mee aan het werk om alle toverdranken goed uit te schrijven! Zou er een kieteldrankje bestaan? Zou dat echt wel gaan gebruiken en hoe maak je nu het perfecte tegengif? Je kan het binnenkort allemaal lezen!

Dan gaan we snel door naar boek nummer drie! We kennen natuurlijk het verhaal van Harry Potter, de jongen die bleef leven, maar wie waren zijn familie leden nou eigenlijk allemaal? Kennen we het hele verhaal wel van zijn ouders Lily en James Potter? Was Harry echt hun enige kind? Of misschien toch niet?! Dankzij Megan Megbook is het toch nog te vinden! Trouwens, ook eventjes applausje voor Megan die nu als docent door het leven gaat! *Klapt en springt op en neer*

Ja, dat was wel genoeg drukte voor vandaag denk ik, maar ik heb nog een boek voor jullie in de aanbieding! Namelijk het boek waar ik, Cristeola, nu zelf aan werk: Gellert Grindelwald. Wie was deze duistere tovenaar? Is hij altijd al zo geweest? Wat wilde hij eigenlijk precies bereiken? En wat is zijn connectie tot Albus Perkamentus? Lees het binnenkort!

P.S. De bibliotheek is te vinden op de 4e verdieping van Zweinstein! ;)
Handige Historie
Prachtig overzicht van alle onlangs verschenen boeken met Rockabiebmiep
original gif

Welkom bij een nieuwe Handige Historie! Deze editie heb ik, Jade Rockabiebmiep de eer om jullie van de Handige Historie te voorzien. Ook deze maand zijn er weer een aantal fantastische boeken verschenen, lees snel verder om erachter te komen welke dat zijn!

Als eerste begin ik met een spiksplinternieuw boek! Namelijk de Sprookjes van Anderson, door niemand minder geschreven dan onze Cristian Cristeola. Met dit boek kun je blijven genieten van de sprookjes Prinses op de Erwt, De nieuwe kleren van de keizer en De Kleine Zeemeermin. Ben je niet zo dol op sprookjes? Dan ben je dat na het lezen van dit boek wel!

Dan verder met een update van een boek, en niet zomaar een update! Het is namelijk een update over het boek De Bibliotheek van Zweinstein, geschreven door Luna Lunaclipse. Ze heeft het boek een geweldige make-over gegeven en wij als biebmiepjes zijn natuurlijk erg blij met het feit dat het boek over deze geweldige locatie een update heeft gehad. Nu ziet het boek er nog leuker uit en kun je nog makkelijker navigeren tussen alle info over onze prachtige bieb en ons leuke biebteam!

Last but not least… nóg een update! Want nu dit nieuwe schooljaar net is begonnen, betekent dit natuurlijk ook dat er een hoop nieuwe afgestudeerden bij zijn gekomen. Ons geweldige schoolhoofd, Lucy King, heeft het Zweinsteins Jaarboek daarvoor de benodigde update gegeven. Dus ben je nieuwsgierig wie er ondertussen allemaal zijn afgestudeerd? Neem dan vooral een kijkje in dit boek!

PS. Ren snel naar de bieb om deze fantastische boeken lezen! ♥
Even Voorstellen
Oude bekenden keren terug met BiebRaaf
original gif

Jullie hebben het vast en zeker wel gehoord of misschien ergens mijn niet groen, maar gele kleurtje gespot. Ik ben na het vertrek van Damien PapaBieb namelijk de nieuwe leider van de bibliotheek geworden en dat betekent voor mij een terugkeer naar de bibliotheek.

De meeste van jullie kennen mij al en ik zal het dan ook niet te lang maken, maar ik wil wel even zeggen dat ik er ontzettend veel zin in heb om er samen met het bibliotheek team voor te zorgen dat de bibliotheek nog voller wordt dan dat hij al is.

Damien, bedankt voor al jouw harde werk en zorgen voor de bibliotheek! Ik zal er alles aan doen om de bibliotheek de gezellige plek te houden die jij ervan gemaakt hebt ♥

PS. Ik zal goed op de bibliotheek passen Damien ♥
Een Verdrietig Afscheid
Afscheid nemen met PapaBieb
original gif

Tja.. De tijd is dan toch echt gekomen om écht afscheid te nemen. Het liefst zou ik dit moment zo lang mogelijk uitstellen, maar helaas zal het er toch van moeten komen.

Ik ben bijna 11 maanden leider van dit mooie team geweest en ik heb nergens spijt van gehad. Ik heb het naar mijn zin gehad in dit team en kon mijn creativiteit erin kwijt. Ik heb mensen kunnen helpen en leren kennen die ik normaal misschien helemaal niet zou spreken. En natuurlijk heb ik hele mooie boeken gemaakt en voorbij zien komen van de awesome biebjes.

Het was een enorm mooie tijd, maar helaas was het nu toch het moment voor mij om op te stappen. Niet omdat ik dit niet meer wilde doen, maar omdat ik er gewoonweg de tijd niet meer voor kon vinden. En dat is natuurlijk niet eerlijk tegenover de geweldige biebjes en tegenover iedereen die van de mooie boeken in de bieb geniet.

Toch ga ik weg met een goed gevoel. Ik weet dat Raven al haar liefde en zorg in dit team zal steken en dat ze het fantastisch gaat doen. En de biebjes zijn natuurlijk ook fantastisch en gaan gewoon door zoals ze altijd al deden. Ik ben heel benieuwd wat voor mooie boeken er nog komen gaan en ik zal jullie altijd blijven steunen!

Lieve biebjes & lieve Raven. Jullie zijn toppers en ik geloof in jullie! Jullie gaan knallen en een nog mooiere plek van de bieb maken dan deze al is, I just know it!

En lieve lezers.. Het is nu toch echt zo ver. Ik vond het een eer om zo lang biebleider te mogen zijn, maar Raven neemt het nu van me over. Bedankt voor alles! ♥
 
Vormgeving mede mogelijk gemaakt door Thomas Rutherford
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Luna Leia

Luna Leia We gaan onze PapaBieb missen! Maar we zijn natuurlijk hartstikke trots op onze BiebRaaf! Veel leesplezier, lieve mensen!

Lilly Roselier

Lilly Roselier Damien, je was fantastisch. We gaan je zeker missen. Heel veel plezier Raven, je gaat het vast super doen!

Daisy Luddington

Daisy Luddington Je was fantastisch Damien, ik ben trots dat jij destijds mijn opvolger mocht zijn! ♥ En Raven gaat jou net zo trots maken als jouw opvolger. Jullie zijn prachtig bezig lieve biebjes, ik geniet enorm van al jullie prachtige boeken. Keep up the good work!

Madelyn Saicina

Madelyn Saicina Oh! Wat gaaf! Succes Raven als biebleider!

Aidan Crane

Aidan Crane Ga je missen als leider Damien, je deed het geweldig! Maar ik wens Raven heel veel succes! Ze zal het vast en zeker geweldig doen! :)

Daan Siebelink

Daan Siebelink leuke editie weer! Welkom Raven, en Damien je was een topper en ik weet nog wel toen ik biebmiep was, je stond altijd klaar en was een goede biebleider!

Megan August

Megan August Super leuke editie! En je was een topper Damian! Raven je gaat het super doen! ❤

Mila Montage

Mila Montage Succes Raaf. Bya papa bieb. Heerlijke editie ook weeeer <3

Patricia Dragon

Patricia Dragon Wauw wat een leuke editie biebmiepjes!

Alana Drain

Alana Drain Super leuke editie van de verboden sectie! Succes Raven met het leiden van het kleine maar gezellige team! :D Super leuk dat het kruidenkunde boek een mooie update krijgt!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte